-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Συμφωνώ, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να πάρω μοντέλο 2011, όταν το 2010 είναι καλύτερο ΚΑΙ φθηνότεροΓια δύο λόγους.
- Γιατί δεν υπάρχουν όλα τα μοντέλα σε όλα τα μεγέθη από τα 2010. Π.χ φίλος που έψαξε για traxer 2010 σε large μέγεθος δεν βρήκε.
- Γιατί πάντα το καινούργιο μοντέλο έχει άλλη βαρύτητα στις επιλογές των αγορών.
-
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Συμφωνώ, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να πάρω μοντέλο 2011, όταν το 2010 είναι καλύτερο ΚΑΙ φθηνότερο
Για δύο λόγους.
- Γιατί δεν υπάρχουν όλα τα μοντέλα σε όλα τα μεγέθη από τα 2010. Π.χ φίλος που έψαξε για traxer 2010 σε large μέγεθος δεν βρήκε.
- Γιατί πάντα το καινούργιο μοντέλο έχει άλλη βαρύτητα στις επιλογές των αγορών.
- Ορθό
- Μη ορθό στη συγκεκριμένη περίπτωση. Είναι σαν να μου δίνουν π.χ. μια 3.20 προ f/l φθηνότερη από την καινούρια 3.16 , και εσύ να επιλέγεις τη δεύτερη.
-
Δείτε εδώ πατέντα:
https://picasaweb.google.com/podilates. ... 3020232818
-
Έχει κανείς σας καμιά βάση κινητού για το ποδήλατο; Χρησιμοποιώ το endomodo sportstracker και θα με βόλευε κάτι τέτοιο αντί των τωρινών πατεντών που κάνω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχει κανείς σας καμιά βάση κινητού για το ποδήλατο; Χρησιμοποιώ το endomodo sportstracker και θα με βόλευε κάτι τέτοιο αντί των τωρινών πατεντών που κάνω.We're on the same page μου φαίνεται.
Έχω παραγγείλει ήδη αυτήν: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... K:MEWNX:IT
Μόλις παραλάβω θα γράψω εντυπώσεις. -
Για αη-φόνιο είναι αυτό ε; χμμμ
Με καίει να είναι σταθερό και να κρατάει το κινητό καλά, δεν είμαι ιδιαίτερα ευτυχής όταν κυνηγάω την συσκευή ενώ κατρακυλάει στις ρεματιές... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για αη-φόνιο είναι αυτό ε; χμμμ
Με καίει να είναι σταθερό και να κρατάει το κινητό καλά, δεν είμαι ιδιαίτερα ευτυχής όταν κυνηγάω την συσκευή ενώ κατρακυλάει στις ρεματιές...Θα είναι ένα από τα σημεία που θα εστιάσω. Αν το αη-φόουν καταλήξει 'στου χανταq', ο seller θα χρειαστεί να ξηλωθεί για refund.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Κατέβασα και το SmartRunner στο iPhone και το δοκίμασα τις προάλλες. Καλή φάση, καταγράφει κλασικά δεδομένα: χρόνο, ταχύτητα μέγιστη, ταχύτητα μέση, θερμίδες κλπ. Καταγράφει και την διαδρομή και την βγάζει μετά στον χάρτη.Δοκίμασε και το runkeeper prο.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Κατέβασα και το SmartRunner στο iPhone και το δοκίμασα τις προάλλες. Καλή φάση, καταγράφει κλασικά δεδομένα: χρόνο, ταχύτητα μέγιστη, ταχύτητα μέση, θερμίδες κλπ. Καταγράφει και την διαδρομή και την βγάζει μετά στον χάρτη.
Δοκίμασε και το runkeeper prο.
Είναι free?
Γιατι το SmartRunner είναι! -
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Κατέβασα και το SmartRunner στο iPhone και το δοκίμασα τις προάλλες. Καλή φάση, καταγράφει κλασικά δεδομένα: χρόνο, ταχύτητα μέγιστη, ταχύτητα μέση, θερμίδες κλπ. Καταγράφει και την διαδρομή και την βγάζει μετά στον χάρτη.
Είναι free?
Γιατι το SmartRunner είναι!Ναι, είναι free, και έχει εξαιρετική υποστήριξη με web interface κ.λπ.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Είναι free?
Γιατι το SmartRunner είναι!Ναι, είναι free, και έχει εξαιρετική υποστήριξη με web interface κ.λπ.
Το δοκίμασα και εγώ, ωραίο! Μου αρέσει έχει και την επιλογή να ενεργοποιείς και την μουσική σου,
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Είναι free?
Το δοκίμασα και εγώ, ωραίο! Μου αρέσει έχει και την επιλογή να ενεργοποιείς και την μουσική σου,
To interface του φαίνεται πολύ παρόμοιο με το SmartRunner, οπότε παίζει να είναι σχεδόν ίδια. Anyway, το κατέβασα και εγώ και θα το δοκιμάσω μάλλον σήμερα. Thanks!
-
Το desire hd δεν έχεις? Αυτά τα είδες?
http://www.extreme-mobile.gr/p.htc-hd7- ... 79791.html
http://www.play.com/Mobiles/Mobile/4-/1 ... rice&fb=0#
Το είχα ψάξει και εγώ για το δικό μου κινητό (lg optimus gt540) αλλά ότι βρήκα ήταν για αυτοκίνητο, οπότε θα κάνω καμμιά πατέντα με την βάση απο το κοντεράκι που έχω και μια παλιά θήκη μήπως και τα καταφέρω.. Είναι κρίμα γιατί υπάρχουν πολύ καλές εφαρμογές για ποδήλατο..
-
Όχι, παντόφλες έχω
Desire σκέτο διαθέτει το μαγαζίSent from my Tab using a pigeon.
-
Για δές αυτή αν δεν την έχεις δεί..
http://shop.htcpedia.com/bicycle-holder ... unt-1.html -
επιστρέψαμε απ την ποδηλατάδα, φορτωτική τον έκανα τον κλάμπανο
-
Καμιά εφαρμογή ποδηλάτου για το Desire?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχει κανείς σας καμιά βάση κινητού για το ποδήλατο; Χρησιμοποιώ το endomodo sportstracker και θα με βόλευε κάτι τέτοιο αντί των τωρινών πατεντών που κάνω.Όχι, παντόφλες έχω
Desire σκέτο διαθέτει το μαγαζίSent from my Tab using a pigeon.
Υπάρχει και ένα add-on του Google.maps, το my tracks, αλλά δεν το εχω δοκιμάσει ακομα.
-
Α, οκ εγώ έχω (πλέον) παντόφλα 44 νούμερο....
Η ζωή...ποδήλατο!