-
Κάνε καμία τέτοια μαλ..ια
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Κάνε καμία τέτοια μαλ..ιαΤι μου δινεις για να μην το κανω??
@taurus ε οχι και μοσχαρισια , δεν κανουμε διαιτα . Φερτε γουρουνακι του Θεου να γουσταρουμε
-
Κλεφτουπογραφαδες....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κλεφτουπογραφαδες....Οι αλλοι.....
-
Να ξεκινήσει όμως ο πάσχος μόδα δε το περίμενα
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ποιος εχει να μου προσφερει καλοκαιρινη δουλεια;
Και εμενα...
Ρε παιδια ξερει κανεις σε ποσες μερες ερχεται το διπλωμα???Πανε κοντα 2 βδομαδες απο τοτε που εδωσα το αμαξι και ακομα τιποτα...
Μου ξεφυγε το με.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Να ξεκινήσει όμως ο πάσχος μόδα δε το περίμεναΣτα 15χρονα έχει επιρροή...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ποιος εχει να μου προσφερει καλοκαιρινη δουλεια;
Και εμενα...
Ρε παιδια ξερει κανεις σε ποσες μερες ερχεται το διπλωμα???Πανε κοντα 2 βδομαδες απο τοτε που εδωσα το αμαξι και ακομα τιποτα...
Μου ξεφυγε το με.
Περνα μια βολτα να δεις τι παιζει Παντως εγω σα παλιος οδηγος εχω το παλιο το τριπτυχο βγηκε σε 5 ημερες (ασχετα που ελειπα στο χωριο για ολιγοημερες διακοπες )
-
Θα περασω σημερα να του πω δυο λογια. Οχι τιποτα αλλο αλλα ολη την ωρα βρισκει προφαση ο πατερας μου να μην παρω το αυτοκινητο λεγοντας οτι δεν εχω διπλωμα... Αντε να του εξηγησεις μετα...
-
Καλά σου λέει, γιατί να μπλέκεις χωρίς λόγο; Κάνε υπομονή μερικές μέρες, δεν είναι τίποτα μπροστά στις δεκαετίες που έχεις μπροστά σου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλά σου λέει, γιατί να μπλέκεις χωρίς λόγο; Κάνε υπομονή μερικές μέρες, δεν είναι τίποτα μπροστά στις δεκαετίες που έχεις μπροστά σου.Ναι καλα λεει αλλα γινεται να καθησεις με τα ποδια???Πες οταν δεν ειχα διπλωμα εκανα τα καρδια μου πετρα (που λεει ο λογος ) και εφευγα τωρα ομως γινεται???Δε γινεται...
-
Καλά σου λέει, γιατί να μπλέκεις χωρίς λόγο; Κάνε υπομονή μερικές μέρες, δεν είναι τίποτα μπροστά στις δεκαετίες που έχεις μπροστά σου.
Ναι καλα λεει αλλα γινεται να καθησεις με τα ποδια???Πες οταν δεν ειχα διπλωμα εκανα τα καρδια μου πετρα (που λεει ο λογος ) και εφευγα τωρα ομως γινεται???Δε γινεται...
Ελα εφτασες στην πηγη, παρε το διπλωμα για να πιεις νερο
-
Eχουμε τη νεα τζουλια;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Eχουμε τη νεα τζουλια;Με τους 2 μαυρουλιδες λες???
-
Τη συνεχεια αυτουνου του σικουελ.Σημερα πρεπει να βγηκε το τριτο και μακρυτερο κομματι..
-
-
Παλι σας ανοιγω τα ματια...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
http://www.blog.gr/article.php?id=20073&category_id=4Εχω δει και διαφημιση αυτου του DVD σε σταση λεωφορειου...
Γενικα δεν ειμαι και τοσο συντηρητικος αλλα επιτρεπεται τετοια διαφημιση? Υπο την εννοια οτι αν τη βλεπουν τα μικρα παιδια και ρωτησουν τους γονεις τους, τι θα πρεπει οι δευτεροι να πουν?
-
Βγηκε και τσοντα στο Αιγιο της ΣΙΡΙΝΑ.
-
Βγηκε και τσοντα στο Αιγιο της ΣΙΡΙΝΑ.Δηλαδης?
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]