-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ναι αλλα χωρις αυτο στις ευθειες το πατας....
Εκεί ακριβώς είναι που το cc μπορεί να είναι οικονομικότερο από τον ποδοκίνητο χειρισμό. Στις ανηφόρες όμως με λίγη φόρα από το ισιάδη μπορεί να κάψει ίσως λιγότερο από την επιτάχυνση που δίνει το cc σε όλο σχεδόν το ανέβασμα.
Ναι αλλα μπορει να καψει και πολυ παραπανω απο το cc.... ειναι αναλογα ποση ωρα εισαι στον δρομο και ποσο εχεις βαρεθει!!!
Χαρακτιριστικο με εμενα οταν γυρναω απο θεσσαλονικη ειναι οτι μεχρι την Λαμια - Καμενα βουρλα παω πολυ οικονομικα αλλα απο εκει και κατω με πιανει τρελα να φτασω και.... παει περιπατο η οικονομια... το ιδιο και στο ανεβασμα... χαλαρα μεχρι Πλαταμωνα - Κατερινη αλλα μετα.... ΤΑΠΑ!!!Ελπιζω να καταφερω να το βαλω (γιατι εχει αρκετο κοστος η ολη ιστορια) και τοτε θα βγαλω το συμπερασμα!!!
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πάντως μου έκανε εντύπωση κάτι σήμερα.
Καθόμουν στο Δ.Σ της εταιρείας δίπλα στον αντιπρόσωπο του γαλλικού δημοσίου.
Ρε να περιμένω τον Παπα-funky κι αυτός πουθενά.Τελικά αφού περιμέναμε και δεν ήρθε (και μου χε τάξει στο Πήλιο ότι θα τον δω στο επόμενο Δ.Σ. ) συζητήσαμε και ψηφίσαμε κάτι εισηγήσεις για αλλαγές στο διοικητικό κομμάτι της εταιρείας(τον Carlos στο τσακ τον έσωσα τον άνθρωπο.Θα του έπερναν το κεφάλι μ' αφορμή το σκανδαλο )
Που ήσουνα πάτερ μου?Σκέπτομαι να παραχωρήσω τις μετοχές μου όσο ο Κάρλος το τσακάλι δεν βγάζει το πισωκίνητο κουπέ που μας έχει υποσχεθεί στη Nissan.
-
xaxaxa κ εγω παιδια κατα τυχη το ειχα βρει οτι εχει κεντρικο κλειδωμα το clio μια φορα ειχα κρατησει παραπανω πατημενο το κουμπι που κλειδωνει τις πορτες κ ενεργοποιηθηκε
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πάντως μου έκανε εντύπωση κάτι σήμερα.
Καθόμουν στο Δ.Σ της εταιρείας δίπλα στον αντιπρόσωπο του γαλλικού δημοσίου.
Ρε να περιμένω τον Παπα-funky κι αυτός πουθενά.Τελικά αφού περιμέναμε και δεν ήρθε (και μου χε τάξει στο Πήλιο ότι θα τον δω στο επόμενο Δ.Σ. ) συζητήσαμε και ψηφίσαμε κάτι εισηγήσεις για αλλαγές στο διοικητικό κομμάτι της εταιρείας(τον Carlos στο τσακ τον έσωσα τον άνθρωπο.Θα του έπερναν το κεφάλι μ' αφορμή το σκανδαλο )
Που ήσουνα πάτερ μου?Σκέπτομαι να παραχωρήσω τις μετοχές μου όσο ο Κάρλος το τσακάλι δεν βγάζει το πισωκίνητο κουπέ που μας έχει υποσχεθεί στη Nissan.
-
ο ηχος του μοτερ ειναι αθλιος πρεπει να εχει κατω απο το καπο καμια υβριδικη μαλακια
Το υπολοιπο συνολακι ομως μ'αρεσει -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
ο ηχος του μοτερ ειναι αθλιος πρεπει να εχει κατω απο το καπο καμια υβριδικη μαλακια
Το υπολοιπο συνολακι ομως μ'αρεσεισυμφωνώ. Και κάτι άσχετο. Κοιτάζοντας τις πωλήσεις του πρώτου τριμήνου η Renault δε φθάνει ούτε τα 300 αυτοκίνητα, με μείωση 78%. Σε λίγο θα την περάσει και η Dacia. Άραγε τί θα λέει η PGA τώρα που κοκορευόταν ότι αύξησε το μερίδιο αγοράς, αφού τώρα είναι στην 23η θέση και με μερίδιο 1% ?
-
Διπλόturbo ντιζελομοτέρ στα 1.6 είναι ρε παιδιά.Πως να είναι εύηχο?
-
Όχι υβριδική μαλακία είναι. Τα diesel είναι ωραία και εύηχα μοτόρια
-
Ρε μην επιμένετε
Το πρωτότυπο του Captur είχε έναν 1.6 DCi 160 με διπλό turbo
Βέβαια έιναι και ο θόρυβος της κύλισης από τις λαστιχάρες που μπερδεύει λίγο.Για δυναμώστε να ακούσετε τις βαλβίδες να τραγουδάνε όταν πατάει το γκάζι στο 0:14
edit mirage +1 Τι να πιάσει ένας HEMI V8 μπροστά σ' ένα ντιζελομοτέρ (εννοείτε ότι κάνω πλάκα ) -
Κάνω πλάκα ρε Ορέστη
-
Ναι το κατάλαβα έχω κάνει edit
-
Σήμερα πήγα για πλύσιμο το αυτοκίνητο και είδα ότι στη μάσκα δίπλα από το σήμα το χρώμα έχει θαμπώσει (ξεθωριάσει, σαν να το έχει δει πολύ ο ήλιος ).
Μπορεί αυτό να οφείλεται σε κακό βάψιμο της μάσκας από την αντιπροσωπεία της renault το Φεβρουάριο που το είχα πάει να το βάψουν;
-
Η εξάτμιση είναι. Το μαραφέτι πρέπει να είναι χωρίς σιγαστήρα.
Ernani, για τι μοντέλο και χρώμα μιλάμε; (μεταλλικό ή μη) Την πιο αισχρή βαφή την έχω φάει από αντιπροσωπεία Renault σε κίτρινο (μη μεταλλικό). Ξεθώριασε μέσα σε 2 χρόνια
-
Είναι το κόκκινο vif (μη μεταλλικό). Παρατήρησα γενικά ότι δεν πρέπει να έχουν βάψει όλη τη μάσκα αλλά τη μια μόνο πλευρά (από εκεί που μου έφαγε το χρώμα ο παππούς) γιατί έχει και κάποιες άλλες ατέλειες.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Είναι το κόκκινο vif (μη μεταλλικό). Παρατήρησα γενικά ότι δεν πρέπει να έχουν βάψει όλη τη μάσκα αλλά τη μια μόνο πλευρά (από εκεί που μου έφαγε το χρώμα ο παππούς) γιατί έχει και κάποιες άλλες ατέλειες.Εγώ ένα έχω καταλάβει.
Αν δεν κάτσεις απο πάνω τους δεν κάνουν αυτό που έχεις ζητησει.
Στην γνωστή αντιπροσωπία τα έκαναν αυτά τα κόλπα -
Είναι το κόκκινο vif (μη μεταλλικό). Παρατήρησα γενικά ότι δεν πρέπει να έχουν βάψει όλη τη μάσκα αλλά τη μια μόνο πλευρά (από εκεί που μου έφαγε το χρώμα ο παππούς) γιατί έχει και κάποιες άλλες ατέλειες.
Εγώ ένα έχω καταλάβει.
Στην γνωστή αντιπροσωπία τα έκανα αυτά τα κόλπαΘα τους το πάω να το δούνε, αλλά άντε να βγάλεις άκρη και να το δεχτούν μετά από δυο μήνες.
Δικό μου το λάθος, αλλά τώρα το πρόσεξα.
-
Δεν σου λέω ότι φταις Πάνο
Απλά με εκνευρίζει που κανένας στην τελική δεν σέβεται τον καταναλωτή και τα λεφτά που του δίνει.Μας θεωρούν όλους μαλάκες που πηγαίνουμε και τους τα σκάμε κι αυτό είναι προκλητικό
Βασικά επειδή δεν μου απάντησες εκεί που έχουμε πάρει τα αυτοκίνητά μας στα έκανα αυτά? (αν θες απάντα σε πμ ) -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Εγώ ένα έχω καταλάβει.
Στην γνωστή αντιπροσωπία τα έκανα αυτά τα κόλπαΘα τους το πάω να το δούνε, αλλά άντε να βγάλεις άκρη και να το δεχτούν μετά από δυο μήνες.
Δικό μου το λάθος, αλλά τώρα το πρόσεξα.Η 'εργασία' του εξουσιοδοτημένου έχει εγγύηση 12 μήνες !
-
Δεν σου λέω ότι φταις Πάνο
Απλά με εκνευρίζει που κανένας στην τελική δεν σέβεται τον καταναλωτή και τα λεφτά που του δίνει.Μας θεωρούν όλους μαλάκες που πηγαίνουμε και τους τα σκάμε κι αυτό είναι προκλητικό
Βασικά επειδή δεν μου απάντησες εκεί που το έχουμε πάρει στα έκανα αυτά? (αν θες απάντα σε πμ )Το κατάλαβα, δεν είπες αυτό. Απλά τα βάζω με τον εαυτό μου γιατί θα μπορούσα να το είχα δει κι εγώ όταν το παρέλαβα, αν και δεν φαίνεται εύκολα με το μάτι.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Εγώ ένα έχω καταλάβει.
Δικό μου το λάθος, αλλά τώρα το πρόσεξα.Η 'εργασία' του εξουσιοδοτημένου έχει εγγύηση 12 μήνες !
Βλέπω τώρα την απόδειξη από την εργασία και γράφει βάψιμο εμπρός προφυλακτήρα. Θα πάω στην αντιπροσωπεία μάλλον αύριο το πρωί να τους το δείξω και θα ενημερώσω αναλυτικά για το τι καπνό φουμάρουν κι αυτοί.
RENAULT FORUM