-
=
Δεν χρειάζομαι πυροσβεστήρα.... Το έχω έτοιμο για φούντο...
-
Το πήγες στη θάλασσα αλλά ξέχασες να το βάψεις μπλε...
-
-
όχι σαν το δικό σου kyr, μκ2. Τι στο καλό να έγινε, δε κατάλαβα. Υπέθεσα στην αρχή ότι θα ήταν απ το ψυγείο αλλά μολις πλησιάζαμε μύριζε άσχημα, σαν καμμένο λάδι
edit: mk2 εννοούσα, όχι μκ1, αλλά οχι σαν το δικό σου Κυριακο, το ακριβώς προηγούμενο, αυτά που βγαίνανε το 2000-2001, σαν αυτό της υπογραφής του saxon747
-
Προσοχή στην επιλογή τόπου βύθισης. Μην γίνουμε Φουκοσίμα και έρχεται και καλοκαίρι!
-
Μπροστά στο σπίτι μου είναι το μέρος. Το πετάω εκεί και δίνω λογαρισμό σε κανένα. Και μετά θα έρθουν οι Σαλονικιοί, θα τους πάρουμε τα φράγκα για το δωμάτιο, ενώ θα μείνουν στην αυλή με το σκύλο. Θα πλερώσουν και 46€ το φραπέ, και θα λένε και ευχαριστώ.... Και άμα πούνε και καμιά κουβέντα, θα τις αρπάξουν κιόλας
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
:lol: όχι σαν το δικό σου kyr, μκ2. Τι στο καλό να έγινε, δε κατάλαβα. Υπέθεσα στην αρχή ότι θα ήταν απ το ψυγείο αλλά μολις πλησιάζαμε μύριζε άσχημα, σαν καμμένο λάδιedit: mk2 εννοούσα, όχι μκ1, αλλά οχι σαν το δικό σου Κυριακο, το ακριβώς προηγούμενο, αυτά που βγαίνανε το 2000-2001, σαν αυτό της υπογραφής του saxon747
ΜΚ2Β είναι το δικό μου. Αυτά βγήκαν καλά. Καίνε λιγότερο από 1 λιτρο/ 1000χλμ..
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
ΜΚ2Β είναι το δικό μου. Αυτά βγήκαν καλά. Καίνε λιγότερο από 1 λιτρο/ 1000χλμ..
Θέλω να σε ρωτήσω και κάποια πραγματάκια για το φουντάκι σε κανά καφέ γιατί πιθανόν να αποκτηθεί κάνα τέτοιο στην οικογένεια
-
Ευχαρίστως να σου πω τι ξέρω από το ....1974 που έχουμε στην οικογένεια Ιταλικά... Και από το 1997 μικρό ιταλικό....
Να ξερεις, θα κοστίσει κάτι όλη αυτή η γνώση...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Να ξερεις, θα κοστίσει κάτι όλη αυτή η γνώση...
Θα το έχω υπόψην μου
και στη δική μας οικογένεια το κύριο και μοναδικό αμάξι που υπήρχε απ το 1987 μεχρι το 2006 ιταλικό ήταν :ninja:
-
πριν λιγο καραμπόλα 5-6 αυτοκίνητων με κατεύθυνση προς δυτικα μπροστα στην έξοδο για Τουμπα!
Αστυνομίες κ οδικές ολες παρών!
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Πρίν λίγο στον περιφεριακό punto sporting ξαφνικά εν κινήσει άρχισε να βγάζει καπνούς και μύριζε πολύ έντονασαν αυτό της υπογραφής του saxon747
τυχων ομοιοτητα με πραγματικα προσωπα και αυτοκινητα, ειναι συμπτωματικη.
Το δικο μου μενει μονο σταματημενο, ποτε εν κινησει.
Επισης δεν καει καθολου λαδι και εχω αρχισει να ανησυχω.Ασε και σημερα παραλιγο να γινει βιδες...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μπροστά στο σπίτι μου είναι το μέρος. Το πετάω εκεί και δίνω λογαρισμό σε κανένα. Και μετά θα έρθουν οι Σαλονικιοί, θα τους πάρουμε τα φράγκα για το δωμάτιο, ενώ θα μείνουν στην αυλή με το σκύλο. Θα πλερώσουν και 46€ το φραπέ, και θα λένε και ευχαριστώ.... Και άμα πούνε και καμιά κουβέντα, θα τις αρπάξουν κιόλαςΑλήθεια λέει
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
πριν λιγο καραμπόλα 5-6 αυτοκίνητων με κατεύθυνση προς δυτικα μπροστα στην έξοδο για Τουμπα!Αστυνομίες κ οδικές ολες παρών!
Κατα τις 6 που περασα απο περιφερειακο, πετυχα 3 σφηνακηδες που παιρναν τον π@0λο καθως κανεις δεν τους αφηνε να ελιχθουν αλλα αυτοι το χαβα τους και εναν που μαλλον ηταν σουρωμενος και περασε απο διπλα μου στα 10cm συνεχιζοντας σαν καραβι σε τρικυμια.
Με τις αποστασεις 'ασφαλειας' που τηρουνται, ο περιφερειακος ειναι ρωσικη ρουλετα. Θα το ξανασκεφτω πολυ σοβαρα για να τον χρησιμοποιησω. -
Οι συμπεριφορές γύρω μας όσο πάει θα αγριεύουν.
Η οικονομικη δυσχέρεια φέρνει τον άνθρωπο σε κρίση πανικού. Αν προσθέσουμε στην συνταγή και τον παράγοντα υπερβολή που μας διακρίνει θα βλέπουμε όλο και συχνότερα ταρζανιές σε δρόμους και όχι μόνο. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Οι συμπεριφορές γύρω μας όσο πάει θα αγριεύουν.
Η οικονομικη δυσχέρεια φέρνει τον άνθρωπο σε κρίση πανικού. Αν προσθέσουμε στην συνταγή και τον παράγοντα υπερβολή που μας διακρίνει θα βλέπουμε όλο και συχνότερα ταρζανιές σε δρόμους και όχι μόνο.Προσωπικα εχω αποφασισει να τα παιρνω ολα στην πλακα και οντως ριχνω πολυ γελιο.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Οι συμπεριφορές γύρω μας όσο πάει θα αγριεύουν. ...Βρε, βρε, βρεεεεεέ, σαν τα χιόνιαααα!
-
πλάκα πλάκα έχει αρκετό καιρό να κλείσει
-
Ούτε η Τσιμισκή δεν κλείνει πλέον...
-
Θα κλείσει μια και καλή. Θα την κάνει ο Μπουτάρης πεζόδρομο
-
Ω ρε βροχα
Posts προς Θεσσαλονικείς