-
Valin βάζω συχνά στην Εύβοια και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Θα πεσει ποτε η τιμη της προς τα παλιοτερα επιπεδα;
Όυτε μία στο τρισεκατομμύριο
για πες μας με ποσα € φουλαρες σημερα
-
Πειραγμένες αντλίες στον Άγιο Δημήτριο
Το πρατήριο υγρών καυσίμων χαμηλά στη Θεομήτωρος στον Άγιο Δημήτριο που πουλούσε σε 'προκλητικά' χαμηλές τιμές και μετέτρεπε ρεζερβουάρ 55 λίτρων σε 59!
Ξαφνικά εδώ και 4 μέρες είναι κλειστό μετά από έλεγχο. Γιατί το υπουργείο δεν ανακοινώνει τα ονόματα αυτών των κυρίων και τους αφήνει ανενόχλητους...? Μήπως επιθυμούν συγκάληψη? Γιατί το ίδιο συναίβει με το πρατήριο στη βάρης κορωπίου το οποίο είναι μεν κλειστό,αλλά στις τηλεοράσεις δεν αναφέρθηκε τίποτα για το όνομα του πρατηριούχου παρά μόνο γενικά και αόριστα για ένα πρατήριο στη βάρης κορωπίου...Πώς προστατεύουν εμάς τους καταναλωτές από απατεώνες που αλλάζουν τοποθεσίες πρατηρίων πολλές φορές και με το ίδιο όνομα και εφαρμόζουν ίδιες τακτικές.... -
Το 2013 θα υπάρχει μόνο Ε10 στα πρατήρια και δεν μου λέει κάποιος το Lancia Lybra το παλιό που έχει ένας γείτονας και φίλος με τι θα κεινείται που δεν είναι συμβατό; . Τι έιναι αυτές οι αηδίες ε; Και δεν φτάνει αυτό θα είναι και ακριβότερη η Ε10.
-
+1 σε αυτο που λες αλλα μου θυμιζει λιγο το 1999 που διαφημιζαν οτι τελειωνει η σουπερ κ απο το 2000 θα υπαρχει μονο αμολυβδη κ βεβαια δεν συνεβη ποτε κατι τετοιο.
Νομιζω οτι για αρκετο καιρο ακομα θα μας κινει η τωρινη αμολυβδη παραλληλα με τη νεα. -
Ο χρήστης antonisczt έγραψε:
+1 σε αυτο που λες αλλα μου θυμιζει λιγο το 1999 που διαφημιζαν οτι τελειωνει η σουπερ κ απο το 2000 θα υπαρχει μονο αμολυβδη κ βεβαια δεν συνεβη ποτε κατι τετοιο.
Νομιζω οτι για αρκετο καιρο ακομα θα μας κινει η τωρινη αμολυβδη παραλληλα με τη νεα.Σίγουρα θα υπάρχει και αρκετό καιρό μετά άλλα θα είναι μπελλάς. Το μόνο βέβαιο είναι ότι πάλι θα ακριβύνουν όλες οι βενζίνες.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Νομιζω οτι για αρκετο καιρο ακομα θα μας κινει η τωρινη αμολυβδη παραλληλα με τη νεα.Σίγουρα θα υπάρχει και αρκετό καιρό μετά άλλα θα είναι μπελλάς. Το μόνο βέβαιο είναι ότι πάλι θα ακριβύνουν όλες οι βενζίνες.
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο!Νομιζω το 2ευρω στο λιτρο δεν ειναι μακρια...
-
Πιο κοντά από ότι περιμένουμε
-
τι είναι η Ε10 ??
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τι είναι η Ε10 ??http://www.dw-world.de/dw/article/0,,6461525,00.html
Βγαίνει και κάτι από το να διαβάζεις το Autobild -
Παίδες ακούσατε τπτ για απεργία από την Δευτέρα τα διυλιστήρια?
-
-
Σήμερα στον τακτικό ανεφοδιασμό στη Λάρισα, μου είπαν οτι ήταν η τελευταία μέρα που ανεφοδιάστηκαν, λόγω απεργίας στα διυλιστήρια
-
Ενταξει χαλλαρα εχουμε και Μοτορ Οϊλ που ανεφοδιαζει
-
Δεν νομίζω να τους αφήσουν να κάνουν απεργία, πόσο μάλλον ΚΑΙ 10 ημέρες ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν νομίζω να τους αφήσουν να κάνουν απεργία, πόσο μάλλον ΚΑΙ 10 ημέρες ...Ειδες να λειτουργει τιποτα σωστα?? Υποθετω (δικια μου εκτιμηση και γνωμη) πως θα το τραβηξουν το σχοινι αρκετα, μην ξεχνας σε 14 μερες κλεινουν τα σχολεια οποτε σιγα σιγα θα ξεκινησει και η Πασχαλινη εξοδος, εκει θα χτυπησουν. (Ξαναλεω δικια μου εκτιμηση ). Βεβαια η Μοτορ Οιλ εχει Shell-Cyclon-Avin (αν ξεχναω κατι διορθωστε με ) οποτε δεν θα ειναι και μεγαλο το κτυπημα εκτος και αν ξαναμπουν στο παιχνιδι και τα ΦΔΧ Βυτια και ας εχει κατατεθει το ν/σ.
-
όπως και να έχει πάλι ευκαιρία να τσιμπήσουν οι τιμές.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Δεν νομίζω να τους αφήσουν να κάνουν απεργία, πόσο μάλλον ΚΑΙ 10 ημέρες ...
Ειδες να λειτουργει τιποτα σωστα?? Υποθετω (δικια μου εκτιμηση και γνωμη) πως θα το τραβηξουν το σχοινι αρκετα, μην ξεχνας σε 14 μερες κλεινουν τα σχολεια οποτε σιγα σιγα θα ξεκινησει και η Πασχαλινη εξοδος, εκει θα χτυπησουν. (Ξαναλεω δικια μου εκτιμηση ). Βεβαια η Μοτορ Οιλ εχει Shell-Cyclon-Avin (αν ξεχναω κατι διορθωστε με ) οποτε δεν θα ειναι και μεγαλο το κτυπημα εκτος και αν ξαναμπουν στο παιχνιδι και τα ΦΔΧ Βυτια και ας εχει κατατεθει το ν/σ.
Δηλαδη παλι θα εχουμε θεμα με αδεια βενζιναδικα??
Οχι ρε παιδια μη μου το κανετε αυτο!!! Θελω να κατεβω Αθηνα!! -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
όπως και να έχει πάλι ευκαιρία να τσιμπήσουν οι τιμές.Ηδη πηραν ενα λεπτακι το μεσημερι απο 1,63 πηγε 1,64 στο πρατηριο που βαζω , κατσε να ξημερωσει
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
όπως και να έχει πάλι ευκαιρία να τσιμπήσουν οι τιμές.
Ηδη πηραν ενα λεπτακι το μεσημερι απο 1,63 πηγε 1,64 στο πρατηριο που βαζω , κατσε να ξημερωσει
Ανεβαινουν οι τιμες δυιλιστηριου...
Βενζίνη ώρα μηδέν!