-
Απλά να μην προτρέχουν τόσο οι κάτοικοι της περιοχής, γιατί στο τέλος θα μετρήσει η απόφαση των ανώτερων/ανώτατων δικαστηρίων. Και οι τελευταίες αποφάσεις του ΣτΕ ήταν υπέρ της κυβέρνησης.
http://www.ste.gr/portal/page/portal/St ... aseis#a163
http://www.e-magazino.gr/index.php/eidi ... ratea.html -
το θεμα κατασκευης του ΧΥΤΑ δεν εχει να κανει με το κλεισιμο των δρομων.
Δε μπορει το κρατος να ανεχεται αυτη την κατασταση επι μηνες. Αλλα βλεπεις δεν υπαρχουν διοδια για να χασει το κρατος εσοδα... -
Ο χρήστης dimidekas έγραψε:
[...]Είσαι πολύ σίγουρος ότι υποστηρίζεις τη νομιμότητα όντας υπέρ του ΧΥΤΑ????
Επίσης το γεγονός ότι οι ΧΥΤΑ έχουν απαγορευτεί απ'την ΕΕ εδώ και κάτι αιώνες και πληρώνουμε πρόστιμα γι'αυτούς που διατηρούμε δε μας λέει τπτ?Αν διαβάσεις λίγο πιο προσεκτικά τον τίτλο του παρόντος θέματος, θα δεις ότι αναφέρεται σε ΧΥΤΥ κι όχι σε ΧΥΤΑ. Αν πάλι αυτό δε σου αρκεί, http://government.gov.gr/2010/12/11/4133/ Κάποιος από τους δύο μας παραπληροφορεί/παραπληροφορείται.
-
Ποιός το χέζει το ειρηνοδικείο λαυρίου και τις αποφάσεις του.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ποιός το χέζει το ειρηνοδικείο λαυρίου και τις αποφάσεις του.Oι ilithistas.
-
Ποιός το χέζει το ειρηνοδικείο λαυρίου και τις αποφάσεις του.Τέτοια γράφεις και δίνεις το δικαίωμα να απαντήσουν σε αντίστοιχο ύφος οι 'εξεγερμένοι'
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ποιός το χέζει το ειρηνοδικείο λαυρίου και τις αποφάσεις του.
Τέτοια γράφεις και δίνεις το δικαίωμα να απαντήσουν σε αντίστοιχο ύφος οι 'εξεγερμένοι'
Και με ενδιαφέρει πολύ οι γνώμη τους.
Όποιος χρησιμοποιεί σαν επιχείρημα την απόφαση ενός ειρηνοδικείου έναντι της απόφασης του ΣτΕ δεν αξίζει καλύτερη απάντηση.
-
Η απόφαση του Ειρηνοδικείου είναι μεταγενέστερη αυτής του ΣτΕ. Οπότε μέχρι νεωτέρας, υποθέτω ότι είναι σε ισχύ. Απλά κι εγώ είμαι σίγουρος ότι αργά ή γρήγορα θα πάει 'άπατη' κι αυτή αφού νομίζω ότι αναφέρεται στα ίδια 'θέματα' με τις προηγούμενες.
By the way, πώς εμμένει ένα Ειρηνοδικείο σε παλαιότερη απόφασή του όταν το ΣτΕ την έχει ακυρώσει; Μήπως ο ειρηνοδίκης είναι κάτοικος της περιοχής;
-
[...]
Είσαι πολύ σίγουρος ότι υποστηρίζεις τη νομιμότητα όντας υπέρ του ΧΥΤΑ????
Επίσης το γεγονός ότι οι ΧΥΤΑ έχουν απαγορευτεί απ'την ΕΕ εδώ και κάτι αιώνες και πληρώνουμε πρόστιμα γι'αυτούς που διατηρούμε δε μας λέει τπτ?Αν διαβάσεις λίγο πιο προσεκτικά τον τίτλο του παρόντος θέματος, θα δεις ότι αναφέρεται σε ΧΥΤΥ κι όχι σε ΧΥΤΑ. Αν πάλι αυτό δε σου αρκεί, http://government.gov.gr/2010/12/11/4133/ Κάποιος από τους δύο μας παραπληροφορεί/παραπληροφορείται.
Sorry, αλλά το λινκ που έβαλες αδυνατώ να το διαβάσω..μου 'ρχεται μια ανακατωσούρα ένα πράμα....
Ok δεν επιμένω στο θέμα του ΧΥΤΑ, μπορεί και να είμαι εγώ αυτός που παραπληροφορεί/παραπληροφορείται.
Έχω την εντύπωση βέβαια ότι και οι ΧΥΤΥ οδεύουν προς κατάργηση στη ευρώπη
Η ουσία όμως είναι ότι οι αστυνομικές δυνάμεις φυλάνε τα μηχανήματα ενός παράνομου εργολάβου.Αντίστοιχα βέβαια θα μπορούσα κι εγώ να σου απαντήσω:
ποιός τον χέζει τον τίτλο του παρόντος θέματος? -
ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΤ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΚΤΩ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ (VIDEO ΣΟΚ)
Ο πρωταγωνιστής του video θα μπορούσε να παίξει ως κομπάρσος σε αστυνομική ταινία του 80.
-
Έχω την εντύπωση βέβαια ότι και οι ΧΥΤΥ οδεύουν προς κατάργηση στη ευρώπηΝομίζω ότι ισχύει αυτό που λες.
Η ουσία όμως είναι ότι οι αστυνομικές δυνάμεις φυλάνε τα μηχανήματα ενός παράνομου εργολάβου.
Παράνομος από ποια άποψη; Εργασίες αυτήν τη στιγμή νομίζω ότι δεν εκτελεί. Και όλες οι τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις είναι 'υπέρ του'.
-
ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΤ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΚΤΩ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ (VIDEO ΣΟΚ)Ο πρωταγωνιστής του video θα μπορούσε να παίξει ως κομπάρσος σε αστυνομική ταινία του 80.
Υποθέτω ότι η πιθανότητα να παρουσιάσει αντικειμενικά το θέμα η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι αντίστοιχη με το να καταφερθεί κατά του Παναθηναϊκού η 'Πράσινη'.
-
Θελω να δω την γνωμη καποιων για αλλες αποφασεις του ΣτΕ που δικαιωσαν ακτοικους και σταματησαν εργα αναπτυξης..
-
Έχω την εντύπωση βέβαια ότι και οι ΧΥΤΥ οδεύουν προς κατάργηση στη ευρώπη
Νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες.
Η ουσία όμως είναι ότι οι αστυνομικές δυνάμεις φυλάνε τα μηχανήματα ενός παράνομου εργολάβου.
Παράνομος από ποια άποψη; Εργασίες αυτήν τη στιγμή νομίζω ότι δεν εκτελεί. Και όλες οι τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις είναι 'υπέρ του'.
Μα αν δεν είχε προβάλλει αντίσταση ο κόσμος της περιοχής, οι εργασίες θα είχαν ξεκινήσει προ πολλού χωρίς να έχει ακολουθηθεί καμία νόμιμη διαδικασία! Τώρα αν υπάρχουν νεότερα που δικαιώνουν τον εργολάβο, δε γνωρίζω...
Προσωπικά βέβαια την έχω χεσ#@%η τη νομιμότητα του συγκεκριμένου κράτους, απλά το πήγα εκεί το θέμα γιατί πολύ κόπτονται για την εφαρμογή των νόμων ορισμένοι υπερασπιστές του ΧΥΤΥ/Α -
Από πότε είναι νόμιμη η χρήση μολότοφ; Η βία έναντι αστυνομικών; Ο αποκλεισμός δρόμων; Το στήσιμο των παραγκών; Το κάψιμο αυτοκινήτων; Η καταστροφή δημόσιας και ξένης περιουσίας;
Όλοι αυτοί γιατί δεν έχουν αντιμετωπίσει το νόμο; Ποιός τους προστατεύει;
-
Από πότε είναι νόμιμη η χρήση μολότοφ; Η βία έναντι αστυνομικών; Ο αποκλεισμός δρόμων; Το στήσιμο των παραγκών; Το κάψιμο αυτοκινήτων; Η καταστροφή δημόσιας και ξένης περιουσίας;Όλοι αυτοί γιατί δεν έχουν αντιμετωπίσει το νόμο; Ποιός τους προστατεύει;
Ενώ είναι νόμιμη ας πούμε η αλόγοστη χρήση χημικών, η βία εναντίον πολιτών, η εκτέλεση έργων χωρίς έγκριση πολεοδομικής υπηρσίεας, η ανέγερση(sic) πολυτελών εξοχικών με προσωπικό ελικοδρόμιο σε βουνοπλαγιές, το σπάσιμο ιχ αυτοκινήτων από τα ΜΑΤ επειδή 'για 700 ευρά δουλεύει και αυτός ο καημένος κι εκνευρίστηκε', κλπ.κλπ....
Άσ'το ρε φίλος δε βγαίνει άκρη, προσπαθώ να μιλήσω σοβαρά κι εσύ μου λές να μετρήσουμε τις παρανομίες μας να δούμε ποιός την έχει μεγαλύτερη -
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Θελω να δω την γνωμη καποιων για αλλες αποφασεις του ΣτΕ που δικαιωσαν ακτοικους και σταματησαν εργα αναπτυξης..Ίσα-ίσα που αυτό δείχνει ότι το ΣτΕ δε βλέπει τα πράγματα μονομερώς δικαιώνοντας πάντα είτε τους αντιδρούντες είτε το κράτος
-
Άσ'το ρε φίλος δε βγαίνει άκρη, προσπαθώ να μιλήσω σοβαρά...Καλα να παθεις!!!!
Two things tends to the Infinity.
The universe and the stupidity.
Although for the universe, I'm not sure ... -
Ευτυχώς καταλήξατε κάπου.
Λοιπόν, όταν η γαμωυπηρεσία εκδώσει τις πολεοδομικές άδειες, όταν η άλλη γαμωυπηρεσία καταγράψει τα πολύτιμα αρχαία ντουβάρια για να παραχωθούν μετά όπως έγινε με το Μετρό, τον ΗΣΑΠ, εθνικές οδούς κλπ και όταν η τρίτη γαμωυπηρεσία τελειώσει τα των απαλλοτριώσεων, θα πάνε οι κάτοικοι και οι λοιποί περαστικοί επαναστάτες στα σπίτια τους για να ολοκληρωθεί το έργο.
Επιτέλους.
-
Μετρο Ησαπ κλπ ειναι ακριβως το ιδιο με τον ΧΥΤΑ που εχουμε υποσχεθει στον Μπομπολα και μετα απο κανα 2 χρονια θα ειναι και παρανομος συμφωνα με ΕΕ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΥΤΥ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ