-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Aπό Σάββατο ποιοί θα είναι;
Λοιπόν, εγώ Σάββατο μεσημέρι θα είμαι στην Πορταριά συν γυναικα και σάξουρα και θα μείνω εδώ. Όποιος θέλει με ένα πμ στέλνει κινητό και κανονίζουμε να βρεθούμε. Αν κάποιος επιθυμεί να έρθει από Σάββατο από Αθήνα και δεν έχει μέσο, μπορώ να τον πάρω μαζί μου, απλά να ξέρει οτι δε μιλάμε και για το πλέον άνετο αυτοκίνητο για ταξίδι. Ο Άρης έχει εξασφαλισμένη θέση στις πέριξ του Βόλου και του Πηλίου διαδρομές.
PM Sent!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Υ.Γ : Εν τω μεταξύ κανεις δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για να πάμε με το αυτοκίνητό μου
Τι έγινε, ο κάθένας θα πάρει το δικό του αυτοκίνητο, η δεν αντέχεται η μουσική που ακούω και το ότι δεν καπνίζω μεσα στο αυτοκίνητο; (κάνω στάσεις όμως γιατί δεν αντέχω χωρίς νικοτίνη)Εμ δεν ηρθατε στη συναντηση σημερα!!
Λοιπον μαζευτηκαμε οι
thomasC200Κ
ernani
orestisren
angel!!!
efthymisκαι προεκυψε πως απο αυτη την 5αδα υπαρχουν 2 αυτοκινητα διαθεσιμα, οποτε χωραμε εμεις και οποιος αλλος θελει να ερθει. Επισης οποιος δεν εχει αυτοκινητο για να ανεβει ας το γραψει εδω για να βρει παρεα!!!
Τελος αν καποιος δε θελει να ανεβει μονος του μπορουμε να 'σπασουμε' σε ομαδες των 2-3 ανα αυτοκινητοΚαι φυσικα να συναντηθουμε σε καποιο σημειο της εθνικης να παμε κομβοϊ αν θελετε!!
Aν είμαι εγώ μπροστα στο κομβόι το συζητάω, γιατί με τον Θωμα να μετράει και να φωτογραφίζει την κατανάλωση για να ποστάρει μετά σε ανάλογο θέμα, δεν... Εκτός κι αν σπρώχνω από πίσω.
Καλή η ιδέα πάντως.
-
Για την ακρίβεια τα διαθέσιμα αυτοκίνητα αν κατάλαβα καλά απο τη συνάντηση στην ουσία είναι 4 αλλά δε χρειαζόμαστε τόσα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Aπό Σάββατο ποιοί θα είναι;
Λοιπόν, εγώ Σάββατο μεσημέρι θα είμαι στην Πορταριά..
Εχμ.., count me in too για το σάββατο.
-
Φωτογράφο θα έχουμε?
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Φωτογράφο θα έχουμε?Να έχουμε!
-
Aλκοτέστ που στήνονται στο Βόλο , κοντά στα τσιπουράδικα ?
-
Καθόλου;
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Φωτογράφο θα έχουμε?Πονεμένη ιστορία. Διαπίστωσα μόλις οτι η dslr μου έχει μέσα νυχτερίδες και αρκούδες και θέλει καθαρισμο αισθητήρα.
Οπότε δεν ξέρω αν θα την πάρω. -
Δυστυχως το ερωτηματικο για την δικη μου συμμετοχη θα παραμεινει μεχρι και το τελος της εβδομαδας....η μικρη αποφασισε να ερθει προωρα την παρασκευη. Αν εχουμε ξεμπερδεψει απο το μαιευτηριο μεχρι το τελος της εβδομαδας θα ακολουθησω με χαρα να ξεφυγω και απο τα σοϊα που εχουν κατακλυσει το σπιτι
Χωρος σε περιπτωση που ερθω υπαρχει απλετος και φυσικα ενημερωστε με για το κομβοι που θα ξεκινησει απο Αθηνα. -
Καλώς τα δεχτήκατε!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Διαθέτω δύο άνετες θέσεις για Σάββατο από Θεσσαλονίκη.Έκλεισα τη μία εκ των δύο .
EDIT: Υ.γ. Επίσης: ***drdino ***ΕΧΕΙΣ ΠΜ
( ) -
Να σας ζήσει!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
:yikes: Καθόλου;
Φυσικά...θα έμπαινες σε αυτοκίνητο με οδηγό που έκανε test drive σε τσίπουρα ?
Σαφέστατα και όχι, αλλά κανα-δυό επιτρέπονται.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Δυστυχως το ερωτηματικο για την δικη μου συμμετοχη θα παραμεινει μεχρι και το τελος της εβδομαδας....η μικρη αποφασισε να ερθει προωρα την παρασκευη. Αν εχουμε ξεμπερδεψει απο το μαιευτηριο μεχρι το τελος της εβδομαδας θα ακολουθησω με χαρα να ξεφυγω και απο τα σοϊα που εχουν κατακλυσει το σπιτι
Χωρος σε περιπτωση που ερθω υπαρχει απλετος και φυσικα ενημερωστε με για το κομβοι που θα ξεκινησει απο Αθηνα.Να σου ζήσει η κούκλα.Γερή και δυνατή και τυχερή εύχομαι να είναι
-
Λοιπόν για το ποια αυτοκίνητα πάνε από αυτά που προέκυψαν στην συνάντηση το συζητάμε μέσα στην βδομάδα
Αν πάμε πάντως αυτοί που βρεθήκαμε 5 με 2 αυτοκίνητα έχουμε μέχρι στιγμής 3 θέσεις κενές(με δεδομένο την μεταφορά 4 ατομών ανά αυτοκίνητο)
@ y.v. Με πόσο κινείσε στην Εθνική γιατί σε βλέπω πολύ κεφάτο -
Aνάλογα...
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Aνάλογα...= 180 στις κακες, 200+ στα κεφια, ασε Ορεστη εχουμε χασει απ'τα αποδυτηρια
Χωρος σε περιπτωση που ερθω υπαρχει απλετος και φυσικα ενημερωστε με για το κομβοι που θα ξεκινησει απο Αθηνα.Με το καλο να ερθει ρε φιλε, να σας ζησει!!!
-
volvozeus (με τον αλλον τον Δια ειστε τιποτα αδερφια ; ) με το καλο να παν' ολα ομορφα
ψαρια θα 'χει στο φαγοποτι ;
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Aνάλογα...Ο χρήστης y.v έγραψε:
Aνάλογα...= 180 στις κακες, 200+ στα κεφια, ασε Ορεστη εχουμε χασει απ'τα αποδυτηρια
Λοιπόν εγώ ταξιδεύω με 150-160 συνήθως (αν είχα το δικό σου Γιάννη με τόσα που γράφει ο Ευθύμης θα πήγαινα αλλά εγώ βλέπεις έχω τελική 185 με το 1.6 λίτρων μουλάρι μου )
Μάααααααλιστα
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF για espresso και κοψίδια