-
ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΥ ΤΟΥ CMR4 ΕΧΩ ΟΛΟΙ ΤΗ ΣΗΡΑ ΣΤΟ PC ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ AIΣΘΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ CMR2 ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ...
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ AIΣΘΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ CMR2 ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑΑυτό είναι σίγουρο. Και εγώ έχω όλη τη σειρά για pc. Δε λέω ότι τζάμπα το αγόρασα το colin2005! Προς Θεού . Εγώ αυτή τη σειρά την έχω σα φυλαχτό! Απλά δεν έχει κάτι αξιοσημείωτο στο χειρισμό αλλά έχει πολλά άλλα + τα γραφικά:
- πολλά αυτοκίνητα (και ιδιαίτερα την κατηγορία Super 2WD )
- πέφτουν τα φύλλα όταν στουκάρεις σε δέντρο ενώ όταν στουκάρεις γενικά 'θολώνει' η οθόνη για να δείξει ότι ζαλίζεσαι στιγμιαία.
- η παρουσία του ράλι Γερμανίας που δεν υπήρχε στις προηγούμενες εκδόσεις με καταπληκτικές ειδικές
- το career mode μέσω του οποίου θα ξεκλειδώσεις όλα τα αυτοκίνητα και τα upgrades τους
- αναγραφή του ονόματος που θα δώσεις ως player name και της σημαίας της εθνικότητας σου (εννοούνται Sainz και η ερυθροκίτρινη )
-
Σήμερα πήρα το Richard Burns Rally. Είχα διαβάσει αρκετά εδώ μέσα για αυτό το παιχνίδι.
Τελικά διαπίστωσα ότι το παιχνίδι είναι Α-Θ-Λ-Ι-Ο!!!
Είναι το χειρότερο game που έχω παίξει ποτέ, και απορώ πως είναι δυνατόν να αρέσει σε κάποιους...Καμια σχέση με κανένα McRae...ακόμα και το McRae 1 έχω την εντύπωση ότι ήταν καλύτερο (από όσα μπορώ να θυμάμαι απο τότε...).
Λυπάμαι πραγματικά για τα λεφτά που έδωσα. (Υπάρχει κανείς που να θέλει να το πάρει μεταχειρισμένο 1-2 ημερών σε λογική τιμή; ). Αύριο περιμένω το McRae 2005 και ελπίζω να με κάνει να ξεχάσω γρήγορα όσα είδα στο RBRally. -
πες τα ρε φιλαρακι το παιχνιδι ειναι πολυ μουφα μιλαμε το cmr1 ειναι σαφως καλυτερο το παιχνιδι ειναι για τα σκουπιδια τα αυτοκινιτα χαλια η αισθηση απαραδεχτη μολις παρει το cmr5 θα τρελαθει πολυ κορυφαιο και πολλα αυτοκινιτα
-
ok, τι δεν σας άρεσε ακριβώς στο rbr?
-
τα αυτοκινιτα ειναι χαλια εκτος το imreza τα αμαξι οταν τρεχει πολυ και στρειψεις λιγο παντιαζει με τι μια και οταν φρεναρεις το αυτοκινιτο βγαινει εξω απ το δρομο ο ηχος οταν σπινιαρι ειναι αθλιος και αλλα πολλα . εσενα φιλε tazz σου αρεσει γενικα το playing δεν ειναι καλο
πρωσοπικη μου γνωμη παντα
-
Ρε παιδιά μέχρι σήμερα έχω παίξει σχεδόν όλα τα παιχνίδια με αγώνες αυτοκινήτου. Πουθενά δεν βρήκα τόσο 'ψεύτικη' συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Μου φαίνεται ότι πήγαν να φτιάξουν ένα παιχνίδι πολύ ρεαλιστικό και τελικά κατάφεραν το αντίθετο. Δεν είναι δυνατόν σε κάθε φρενάρισμα ή κατέβασμα η ουρά να 'φεύγει' λες και πατάει σε πάγο.
Το αυτοκίνητο έχεις την εντύπωση ότι δεν πατάει στο δρόμο, κάτι που συνέβαινε και στο McRae 3.
Από το προηγούμενό μου post το παίζω συνέχεια προσπαθώντας να μείνω έστω και για λίγο μέσα στο δρόμο. Προσπάθησα να πιστέψω ότι παίζοντας το όλο και περισσότερο θα βελτιωθώ. Έτσι γράφαν όλοι ως τώρα. Αλλά τίποτα...Αρκετές φορές έφτασα στα πρόθυρα να σπάσω το δισκάκι, να πετάξω τον υπολογιστή από το παράθυρο... αλλά τελικά συγκρατήθηκα. Και δεν ξέρω πως ένα τέτοιο παιχνίδι μπορεί να κάνει fans μετά από μια τόσο κακή πρώτη εντύπωση που δίνει!
Πραγματικά απογοητεύτηκα...Α, και ας μην μιλήσουμε για γραφικά και ήχο...
-
ποσο λαθος εισαι! καταρχας ναι τα αυτοκινητα ειναι μαπα στα γραφικα οι πιστες οχι τοσο.το κακο ειναι οτι εχει λιγο παστελ γραφικα.ναι οταν σπιναρει στην ασφαλτο ειναι ψευτικος ο ηχος.τσεκαρε καποια πραγματα γιατι εισαι βιαστικος στα συμπερασματα σου.
χαμηλωσε την ενταση τον ελαστικων και των εφε γιατι η μηχανη δεν ακουγεται καλα.μολις τα χαμηλωσεις λιγο και ακουγεται πιο καθαρα εχει φανταστικο ηχο και ωραιο σφυριγμα
ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το colin ΓΙΑΤΙ???
1:γιατι το παιχνιδι ειναι καθαρα simulator και για αυτο θελει τιμονιερα και πεταλιερα.(παιζω με τις microsoft+feedback)εσυ φανταζομαι παιζεις η με πληκτρα η με gamepad και προφανως τη καμερα απεξω.οτι χειροτερο ειδικα για αυτο το παιχνιδι.δοκιμασε με τιμονι και τη καμερα μονο με το δρομο.ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ
2:γιατι χωρις αναλογια πως ειναι δυνατον να μη σου φυγει το αμαξι οταν πατας φρενο μπλοκαρουν οι τροχοι.εγω με τη πεταλιερα παταω σταδιακα η λιγο πριν μπλοκαρει και δεν μου φευγει ο κολος?
3:γιατι μπενω με 140κλμ σε πατημενη αριστερη μου πεταει λιγο κωλο αλλα το διωρθονω αστραπιαια και νιωθω απλα τελεια!ακριβως το ιδιο κλειδωμα οπως εχω δει απο πλανα wrc!
4:γιατι το παιχνιδι θελει γραμες και αυτοσυγκεντρωση
5:γιατι η αισθηση που επιταχυνει το αμαξι ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ειναι κορυφη εχω βιντεο τον σολμπεργκ στην ουνιπογια στη φιλανδια και η επιταχυνση και τα μπασιματα του αυτοκινητου ειναι ιδια οπως και στο game.
6:γιατι δεν ειναι ευκολο παιχνιδι ισα ισα θελει υπομονη και αυτα που σου μαθαινει ο richard στο rally scool δεν ειναι τυχαια.
7:γιατι δεν θελει να πηγαινεις τεζες παντου.θελει μαεστρια στο φρεναρισμα να κατεβαζεις εγκαιρα και να κρατας γραμες και να εισαι σε συνεχη εγρηγορση
8:γιατι με καμερα απεξω και με πληκτρα δεν παιζεται ειναι αισχος!
9:γιατι με οπιαδηποτε σχεση στο κιβωτιο το μοτερ ανεβαζει και επιταχυνει οπως τα πραγματικα wrc cars οχι οπως το απαισιο colin που στη xsara κρεμαγε 4αες και 5αες λες και ειναι κιτ car
10:γιατι ειμαι σιγουρος 100% οτι αν καποιος κανει ολα τα παραπανω και μετα παει και πεξει colin θα του φανει απαισιο!
αυτα...αν και ημουν φανατικος απο το πρωτο colin oχι ευχαριστω δεν θα παρω αλλο μαρκετινγκ codemasters colin 3-4-5
-
colin mcrae 2 forever........
-
Epidi exo termatisi kai to CMR5 kai to RBR...8a po ta e3isi..
Oi kataskeuastes tou RBR dilosan oti ftia3ane to pexnidia me apolyti emfasi stin e3omiosi enos agona rally kai apeu8inete se poly hardcore opadous..
Etsi einai..gia na 'pe3is' to pexnidi prepi na ri8misei to ama3i telia analoga me tis apaitiseis tou ka8e agona..mono tote pezete..kai 3exaste na to peta3ete me keyboard h joybad.
Apo grafika kai hxo den lei kai pola pragmata..alla ola ta lefta einai sta physics tou pexnidiou ta opia apodo8ikan telia.
Oson anafora to CMR5...oi kataskeuastes tou dilosan pou h simperifora ton autokinito 8a einai ligo pio arcade oste na apeu8inete se oles ths hlikes kai na pezete euxarista...auto apo grafika eina opos kai to 4 me kalitero hxo kai kaliteres simiosis..kai para pola ama3ia.
Telika einai sto ti zitai o ka8enas...
Pantos as min krinoume giati erxete to WRC4...to opio apo oti 3ero 8a ta 'spai' -
A ρε άμα είσαι εισοδηματίας τα τερματίζεις όλα σε μία εβδομάδα!
Αλλοίμονο απο μας τους φοιτητες...
τελοςπάντων εγώ το RBR na to πάρω τελικά ή να προτιμήσω να πάρω πρώτα μία τιμονιέρα; -
Δεν καταλαβαίνω πως μπορείτε να παίζετε παιχνίδια οδήγησης με πληκτρολόγια, joystick κοκ. χωρίς τιμόνι. ΙΜΗΟ δίνουν τόσο κακή και 'arcade-like' αίσθηση που απορώ πως αρέσουν σε ανθρώπους από αυτό το Forum που είμαστε υποτίθεται όλοι 'εραστές' της αυτοκίνησης.
Ή τιμονιέρα ή τίποτα!
-
Ο χρήστης Dimitris Mpistiolis έγραψε:
Epidi exo termatisi kai to CMR5 kai to RBR...8a po ta e3isi..
Oi kataskeuastes tou RBR dilosan oti ftia3ane to pexnidia me apolyti emfasi stin e3omiosi enos agona rally kai apeu8inete se poly hardcore opadous..
Etsi einai..gia na 'pe3is' to pexnidi prepi na ri8misei to ama3i telia analoga me tis apaitiseis tou ka8e agona..mono tote pezete..kai 3exaste na to peta3ete me keyboard h joybad.
Apo grafika kai hxo den lei kai pola pragmata..alla ola ta lefta einai sta physics tou pexnidiou ta opia apodo8ikan telia.
Oson anafora to CMR5...oi kataskeuastes tou dilosan pou h simperifora ton autokinito 8a einai ligo pio arcade oste na apeu8inete se oles ths hlikes kai na pezete euxarista...auto apo grafika eina opos kai to 4 me kalitero hxo kai kaliteres simiosis..kai para pola ama3ia.
Telika einai sto ti zitai o ka8enas...
Pantos as min krinoume giati erxete to WRC4...to opio apo oti 3ero 8a ta 'spai'mitso παιζει κανενα κρακακι???
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω πως μπορείτε να παίζετε παιχνίδια οδήγησης με πληκτρολόγια, joystick κοκ. χωρίς τιμόνι. ΙΜΗΟ δίνουν τόσο κακή και 'arcade-like' αίσθηση που απορώ πως αρέσουν σε ανθρώπους από αυτό το Forum που είμαστε υποτίθεται όλοι 'εραστές' της αυτοκίνησης.Ή τιμονιέρα ή τίποτα!
Από τό ολότελα Νάσσο μου,καλή κι η Παναγιώταινα!!!
-
το καλύτερο είναι simulation bucket με roll cage κλπ...
-
Συμφωνώ με fabiawrc το RBR θέλει τιμονιέρα αφού γκάζι φρένο και τιμόνι είναι αναλογικά. Το έπαιξα και σε PC μικρές οι διαφορές, καλύτερα γραφικά αλλά με χάλασε λιγο η ίσως χειρότερη αίσθηση της ταχύτητας σε σχέση με το PS2. Για μένα ο nikoswrc ίσως βιάστηκε να το κρίνει. Ας δοκιμάσει λίγο καιρό ακόμη πριν το πουλήσει. Πάντως το παιχνίδι απαιτεί υπομονή και οδήγηση σε λογικούς ρυθμούς. Αν κάποιος θέλει να πάει 'τέζα' απο την πρώτη ειδ. υπάρχουν τα CMR με πολύ πιο arcade χειρισμό και πιο 'παιδικά'. Και εγώ όπως και κάποιοι άλλοι εδώ δεν ξαναέπαιξα CMR μετά το CMR2.
-
Συμφωνω και εγω με τον fabiawrc,το rbr ειναι απιστευτα καλο και μου ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο να παιξω κατι αλλο τωρα,απλα χρειαζεται εξασκηση γκαζοφρενο συνεχεια μες στις στροφες και απολυτη συγκεντρωση.Οποιος δυσκολευεται θα τον συμβουλευα να ξεκινουσε με Fin που ειναι σε χιονι η με την 1η ειδικη της Jap που ειναι μεν μεγαλη αλλα ειναι ευκολη.(btw σε αυτην περναω ολο το 1ο κοματι flat out, ναι εκεινο το πηδημα στην αρχη αναμεσα στα δενδρα)
Τελικα το rbr απεδειξε οτι μπορει να φτιαχτει το τελειο ραλλυ game και οτι στο μελλον θα δουν πολλα τα ματια μας.
PS.Για μενα το τελειο θα ηταν το wrc με τη physics engine του rbr,το cmr χαλασε πολυ και απευθυνεται σε παιδακια κριμα γιατι αυτοι ξεκινησαν 1οι σε αυτην την κατηγορια. -
Ο χρήστης spyros έγραψε:
PS.Για μενα το τελειο θα ηταν το wrc με τη physics engine του rbr,το cmr χαλασε πολυ και απευθυνεται σε παιδακια κριμα γιατι αυτοι ξεκινησαν 1οι σε αυτην την κατηγορια.
πρόταση:
physics, damage engine & pace notes από rbr
official ειδικές και γραφικά από wrc
αυτοκίνητα jwrc και γκρουπ b, και ήχος από cmrποια καλή εταιρεία θα μας το προσφέρει;
-
Τα τελευταία χρόνια έπαιζα colin και εδω και μία εβδομάδα παίζω RBR. Σίγουρα το RBR είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, όπως η κίνηση των θεατών, τα ζώα που πετάγονται μέσα στην ειδική αλλά και ότι πρέπει να φονάξεις βοήθεια για να επιστρέψει στον δρόμο. ΑΛΛΑ με έχουν χαλάσει 2 πράγματα!
1.Η ευαισθησία του κώλου του αυτοκινήτου ειναι υπερβολική.Δε στέκεται με τίποτα κάτω και αδυνατό να πιστέψω ότι ενα αληθινο WRC συμπεριφέρεται τόσο δύστροπα. Έχω δει πολλά incar videos apo wrcars και δεν μου φαίνονται τόσο πολύ ευαίσθητα!
2.Με χάλασαν πολυ οι ειδικές στο χιόνι, δεν γίνεται να βγαίνει το αυτοκίνητο στα χιόνια και συνεχίζει να κινείται κανονικότατα!!
Συμπέρασμα; Και τα 2 παιχνίδια έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους.... -
Λοιπόν, πράγματι δεν δοκίμασα να παίξω το RBR με τιμονιέρα παρ' ότι έχω την τιμονιέρα της microsoft. Ελπίζω όλα αυτά που γράφετε να είναι αληθινά και να αλλάξω γρήγορα γνώμη για το RBR.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
WRC Games