-
Ωραία τα βιντεάκια αλλά μιας και ο λόγος για θέματα παραγωγής η ανταγωνίστρια Γαλλίδα είναι έτη φωτός μπροστά σε κατασκευαστικό επίπεδο σκάφους,διαθέτει κορυφαία τεχνολογία χωρίς να εξαρτάται από τρίτους,πολύ ποιό προσεγμένα στη λεπτομέρεια και τη μόνωση σε σημείο που να ανταγωνίζονται στα ίσα και καλύτερα τους Γερμανούς διαθέτοντας αξιόπιστα και αποδοτικά μοτέρ.
Δείτε το σε 720p
-
Μην απαντησετε....
-
Διάλογος δεν είναι ποστάρετε 20 σελίδες συνεχόμενες φωτογραφίες και να αυνανίζεστε όταν δεν μποείτε να ξεχωρίστε τα αυτονόητα.
Επεξεργάσου ένα clio κι ενα C3 από τα πλαστικά στους θόλους μέχρι τις μονώσεις και το ξανασυζητάμε...... -
Διαλογο να κανω οταν εχει νοημα....Αμα δε γουσταρεις φωτο μη διαβαζεις ,μη ποσταρεις.-
Το κατσω να σου απανταω στα σοβαρα ,εσενα ειδικα, το θεωρω ηλιθιο και οτι δε σου αξιζει..Κατα τ αλλα εχω πληρη αποψη γι αυτα που λες... -
-
Βασικά χωρίς να το συζητήσω μόνο σε ένα θα συμφωνήσω.Στο θέμα των κινητήρων και μόνο.-
Τέλος από εμένα -
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Βασικά χωρίς να το συζητήσω μόνο σε ένα θα συμφωνήσω.Στο θέμα των κινητήρων και μόνο.-
Τέλος από εμέναΕιδαμε φως και μπηκαμε....
-
Χρηστο τα δα ολα...Κρατησα μιαμιση μερα την νεα C4 φουλαρισμενη απο εξοπλισμο και επαθα πλακα...Σημερα πηγα και πηρα προσφορα με αποσυρση...Φανταζεσαι ποιο ομως...
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Χρηστο τα δα ολα...Κρατησα μιαμιση μερα την νεα C4 φουλαρισμενη απο εξοπλισμο και επαθα πλακα...Σημερα πηγα και πηρα προσφορα με αποσυρση...Φανταζεσαι ποιο ομως...Κανε μλκς..
Μ αρεσει που δεν εχεις βενζινη για το 2λιτρο..500 χιλιομετρα σε μια μερα..
-
Ρε σου λεω επαθα ζημια μεγαλη...Το αμαξι εχει φτιαχτει για μενα, επιστημονες με παρακολουθουσαν σε υπνο και ξυπνιο και μου δημιουργησαν την Citroen που ηθελα σε οδικη συμπεριφορα,ποιοτητα υλικων, ποιοτητα κυλισης, εξοπλισμο κτλ...
Θα δεις προσεχως φωτο και αναλυση στο GCC. Η μοναδικη συγχρονη Citroen που με επεισε 100% οτι ειναι το μελλοντικο αμαξι μου χωρις αμφιβολιες και συμβιβασμους, απλα καμια επαφη με C4 Mk1 σε κανενα τομεα!
Οσο για την γρια, μην ανησυχεις, αν το κανω, θα ξηλωθει για δωρεα στον κουμπαρο μου.
-
Μιας και δεν ¨διαβάζουμε¨ GCC αν δεν σου κάνει κόπο, ρίξε ενα paste και εδώ
-
Εννοειται Θανο μου, αργοτερα ομως - για την ωρα εχω κλειστει στην τραπεζα με ομηρους τους υπαλληλους ζωσμενος με εκρηκτικα και απαιτω εκταμιευση ποσου...!
-
Θα δεις προσεχως φωτο και αναλυση στο GCC. -
Η Citroen μήπως έφτιαξε το καλύτερο dream interior που υπάρχει;
-
Ω ναι!
Πέρα από την πλάκα, ωραίο το εσωτερικό της DS4, αλλά -κατ' εμέ- όχι σαν της C4... -
Η παλιά C4 δεν έχει καμία επαφή τεχνολογικά και ποιοτικά με την καινούργια,από εργονομία δε, χάνει επίσης κατά κράτος! Σου αφήνει μία απίθανη αίσθηση ποιότητας,τα πάντα είναι εκεί που τα θες, ακόμα και η αίσθηση των κουμπιών είναι σαφέστατα ανώτερη...
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr -
Η παλιά C4 δεν έχει καμία επαφή τεχνολογικά και ποιοτικά με την καινούργια,από εργονομία δε, χάνει επίσης κατά κράτος! Σου αφήνει μία απίθανη αίσθηση ποιότητας,τα πάντα είναι εκεί που τα θες, ακόμα και η αίσθηση των κουμπιών είναι σαφέστατα ανώτερη...
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hrΠεριμενουμε το review και ασε τα σκορπια λογια...
-
Τα δύο ταμπλό που βάλατε είναι τόσο ονειρικά που έχουν και συννεφάκια...
-
Έχεις δίκιο, το βραδάκι ολοκληρωμένα γιατί γράφω από το κινητό τώρα.
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr
CITROËN FORUM