-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Πρεπει να δεις τα slides με λούπα και τότε θα εκπλαγείς!Μπα... μου έπεσα να δόντια και χωρίς λουπα!
-
Για να μήν με περάσετε για τρελό που αγόραζα τέτοιες μηχανές, θελω να διευκρινήσω ότι μέχρι πριν 8-9 χρόνια είχα για πολλά χρόνια, στούντιο διαφημιστικής φωτογραφίας.
Οταν το έκλεισα είπα από την στεναχώρια μου να μήν ξαναασχοληθώ , αλλά σε μία εσπρεσσοσυνάντηση των 4Τ, ο Θάνος μου ξαναέφερε τις αναμνήσεις και αντί για εσπρέσσο συζητούσα για φωτογραφία -
μια αγάπη ποτέ δεν πεθαίνει.. απλώς κρύβεται στα τσεπάκια του χρόνου και όταν βρει την ευκαιρία εμφανίζεται ξανά..
-
Εχεις δίκιο Δημήτρη.
Η φωτογραφία ηταν πάντα η μεγαλη μου αγάπη.
Τώρα τελευταια έχω νοσταλγήσει πολύ το στούντιο και καμιά φορά πιάνω τον εαυτό μου να σκέπτεται φωτογραφίσεις σε αυτό όπως παλιά.
Φαίνεται ήρθε πλέον σιγα σιγά η εποχή που ξεχάστηκαν οι στεναχώριες και έμειναν σαν ανάμνηση μόνο οι ευτυχισμένες στιγμές. -
Έβαλα αγγελία τη φωτογραφική του ξάδερφου που την αντικατέστησε με την 5Dmkii.
-
Θα ενημερώσω εναν φίλο!
-
Thanks Θάνο.
-
πρέπει να την είχα δει και στο dpgr
σαν πολλά μου φαίνονται -
Ναι την έβαλα και στο dpgr.
Πόσα θα έδινες δηλαδή Δημήτρη? Σώμα, φακό, 2 μπαταρίες και την τσαντούλα? -
Τσάμπα είναι
-
κολάζομαι
-
άλλα 7 χρόνια τα ίδια λάστιχα στην ΕΥΑ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
κολάζομαικι εγώ αλλά λίγο
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ναι την έβαλα και στο dpgr.
Πόσα θα έδινες δηλαδή Δημήτρη? Σώμα, φακό, 2 μπαταρίες και την τσαντούλα?ωχ sorry τον φακό δε τον υπολόγισα. είναι καλός ο φακός; εννοώ πόσο κοστολογείται σώμα κ φακός ξεχωριστά; για σώμα θα το έπαιρνα κανά 500ρι μαξ γιατί είναι πολύ πίσω σε τεχνολογία (όπως εσείς-νομίζω- έχετε γράψει σ'αυτό το τοπικό)
-
κανά φακό 18-250 ή 18-270 με IS για Canon έχετε δει να πωλείται πρόσφατα σε συμφέρουσα τιμή?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
κανά φακό 18-250 ή 18-270 με IS για Canon έχετε δει να πωλείται πρόσφατα σε συμφέρουσα τιμή?http://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=43555.0
αν τον προλάβω μέχρι το τέλος του μήνα θα τον χτυπήσω χωρίς 2η σκέψη.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ωχ sorry τον φακό δε τον υπολόγισα. είναι καλός ο φακός; εννοώ πόσο κοστολογείται σώμα κ φακός ξεχωριστά; για σώμα θα το έπαιρνα κανά 500ρι μαξ γιατί είναι πολύ πίσω σε τεχνολογία (όπως εσείς-νομίζω- έχετε γράψει σ'αυτό το τοπικό)
σκέτο σώμα κυμαίνεται στην αγορά 650 με 750max, Βάλε και στην καλύτερη περίπτωση 70 ευρώ για grip. Στην ουσία φακός και τσάντα πάνε δώρο, και σωστά γιατί δύσκολα πωλούνται μεμονομένα. Το σώμα είναι πίσω τεχνολογικά αλλά σε ποιότητα εικόνας λέγεται ότι δίνει οξύτερες φωτό από την mark ii.
Η τιμή επομένως είναι αυτή που 'πρέπει'.Υ.Γ
Οι τιμές δεν καθορίζονται ούτε από το (κόστος+εύλογο κέρδος), ούτε από την αξία του προϊόντος ούτε από την τεχνολογία που κουβαλάνε. Είναι καθαρά θέμα συμβιβασμού αγοραστή και πωλητή το χιλιοειπωμένο 'προσφορά και ζήτηση'. -
δεν ξέρω, δεν είναι και τσάμπα τιμή. 360 έχει καινούριος απο Germany.
-
Eγώ να πω τα δικά μου.
Τελικά μάλλον θα πάμε προς SX220 της Canon, αν δεν ευοδώσει η αναζήτηση μεταχειρισμένης G11, που μπήκε ξαφνικά στο παιχνίδι.Κάρτα πρόχειρα σκρούτζαρα και βρήκα μία KINGSTON Class10/8GB στα ~17€. Προχωράω ή έχετε αντιπρόταση;
-
Αν και δεν παρακολουθώ αυτή την συζήτηση, πιστεύω αυτό να ενδιαφέρει κάποιους
http://www.hasselblad.com/media/2207875 ... age_lr.pdf
Φωτογραφία. Ασχολείστε;