-
Αν κρινω απο την πινακιδα τοτε μιλαμε για την ιδια!!
(Αρχιζω και φοβαμαι ) -
Η ίδια είναι. Κομοτηναίος απ' το alfisti την έχει.
-
-
Οι κάτοχοι Alfa Romeo Giulietta μάλλον δεν προτιμούν το 4tf , μόνο φωτογραφίες βλέπουμε
Εντάξει , διαβάζουμε ενίοτε και αψιμαχίες μη κατόχων. -
ναι μονο για κραξιμο ειναι το τοπικ τιποτα αλλο....χεχε...παντως εγω 'υποθετικα' τη ζαχαρωνω πολυ αλλα και ακριβη ειναι και πρεπει να κασταλλαξω σ αλλα πραγματα πρωτα και μετα να δω αν παρω καρ
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
ναι μονο για κραξιμο ειναι το τοπικ τιποτα αλλο....χεχε...παντως εγω 'υποθετικα' τη ζαχαρωνω πολυ αλλα και ακριβη ειναι και πρεπει να κασταλλαξω σ αλλα πραγματα πρωτα και μετα να δω αν παρω καρΣκέφτεσαι το ... γάμο?
-
Οχι αυτο το ενδεχομενο απομακρυνθηκε μαζι της οταν μ αφηνε/την αφηνα...χαχαχαχα...
-
Παιδια η αναδιπλουμενη οθονη στο πανω μερος του ταμπλο ειναι βασικη στην εκδοση 1.4 170 Distinctive? η χρεωνεται εξτρα?
-
Εξτρα..
-
Γνωριζεις κοστος (περιπου) φιλαρακι?Λεω την οθονη που δειχνει πιεση τουρμπο κλπ,ευχαριστω παντως!
-
Στο configurator το blue and me με την οθονη pop up το δινει 1530 ευρω
-
1840€ έχει το navi (αναδιπλούμενη οθόνη) μαζί με το blue&me.
-
Ευχαριστω παιδια,εψαξα στο site της Αλφα και το εχει 1320 χωρις το blue&me.Λευκη 1.4 170 distinctive με sport pack+sport σαλονι(παει υποχρεωτικα με το σπορ πακετο),αναδιπλουμενοι καθρεφτες,συναγερμος,αισθητηρες παρκαρισματος,και navi βγαινει 27800 κατι πρεπει να κοψω :-).Το ατιμο εχει πολλα καλουδια να επιλεξεις και σε βαζει σε πειρασμο και η τιμη του ανεβαινει για πλακα.
-
Για μενα, ειναι υπερτιμημενο το συστημα nav σε ολα τα αυτοκινητα απο ολες τις εταιριες. Μια φορα στο τοσο, εχω ενα φτηνιαρικο και κανω τη δουλεια μου με 50 ευρω οταν το χρειαστω.
Επισης αναδιπλουμενοι καθρεπτες, αισθητηρες παρκινγκ παλι πεταμενα λεφτα τα βρισκω.
Οποτε, αποψη μου ειναι αν θες να κοψεις χρηματα, να κοψεις απο αυτα. -
Ο συναγερμός είναι μπελάς και τίποτα άλλο. Αυτός που ξέρει να κλέψει ένα αμάξι το πρώτο που ξέρει να κάνει καλύτερα απ' όλα είναι να απενεργοποιήσει το συναγερμό. Άσε που πολλές φορές μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη μπαταρία ή να σε κλειδώσει απ' έξω ή και φυσικά να ξεσηκώσει μια γειτονιά χωρίς ουσιαστικό λόγο. Πιστεύω ότι ο συναγερμός παίζει ψυχολογικό ρόλο και τίποτα παραπάνω (εκτός κι αν μιλάμε για συστήματα με δορυφορικό εντοπισμό κτλ).
Το navi είναι φοβερό gadget γιατί δεν είναι μόνο navi. Αλλάζει πρώτον όλη την εμφάνιση του ταμπλό και δεύτερον παρέχει ουσιαστικές πληροφορίες για τη λειτουργία του αυτοκινήτου. Όποιος ενδιαφέρεται ας κοιτάξει εδώ στα κατάλληλα pdf και να δει τι ακριβώς προσφέρει το radionav και αν αξίζει τα λεφτά του. Κατ' εμέ το πακετάκι radionav+blue&me αξίζει και το τελευταίο cent.
-
Ο χρήστης mariosdemigod έγραψε:
Για μενα, ειναι υπερτιμημενο το συστημα nav σε ολα τα αυτοκινητα. Μια φορα στο τοσο, εχω ενα φτηνιαρικο και κανω τη δουλεια μου με 50 ευρω οταν το χρειαστω.
Επισης αναδιπλουμενοι καθρεπτες, αισθητηρες παρκινγκ παλι πεταμενα λεφτα τα βρισκω.
Οποτε, αποψη μου ειναι αν θες να κοψεις χρηματα, να κοψεις απο αυτα.Συμφωνω σε ολα εκτος απο τα bold. Οι ηλεκτρικα αναδιπλουμενοι θεωρω οτι ειναι απαραιτητοι, τουλαχιστον για οσους κινουνται στο κεντρο μεγαλων πολεων, και θελουν να βρουν τους καθρεπτες πανω στο αυτοκινητο και σε καλη κατασταση, και οχι πεταμενους λιγο πιο κατω και ιδιαιτερα αν συνδυαζονται με την ταυτοχρονη 'πτωση' του δεξια καθρεπτη στην οπισθεν.
-
καθρέπτες λίγο γιατί είναι πολύ βολικοί αλλά οι αισθ. πάρκιγκ είναι απίστευτα χρήσιμοι ...
-
Αισθητηρες παρκαρισματος,αναδιπλουμενοι καθρεφτες,συναγερμος(καλο ειναι να υπαρχει,π.χ αν πεσει κανεις πανω χτυπαει) για μενα ειναι σιγουρα.Την τιμη του navi την θεωρω καλη γιατι εχει και αλλες λειτουργιες,αν και να πω την αληθεια νομιζα οτι οι λειτουργιες αυτες της οθονης ηταν βασικες στην εκδοση dinstictive,μου αρεσει πολυ παντως η αναδιπλουμενη οθονη και δινει και ενα ακομη + στο εσωτερικο.Απο εκει και περα το πιθανοτερο ειναι να βγαλω το σπορ πακετο γιατι παει μαζι με το σαλονι.Σκεφτομαι να βαλω μερικα πραγματα απο το πακετο,οπως τα πλευρικα σποιλερ,την χαμηλωμενη αναρτηση και ισως το τιμονι με τις κοκκινες ραφες.
-
Ο χρήστης marinos regata έγραψε:
Αισθητηρες παρκαρισματος,αναδιπλουμενοι καθρεφτες,συναγερμος(καλο ειναι να υπαρχει,π.χ αν πεσει κανεις πανω χτυπαει) για μενα ειναι σιγουρα.Την τιμη του navi την θεωρω καλη γιατι εχει και αλλες λειτουργιες,αν και να πω την αληθεια νομιζα οτι οι λειτουργιες αυτες της οθονης ηταν βασικες στην εκδοση dinstictive,μου αρεσει πολυ παντως η αναδιπλουμενη οθονη και δινει και ενα ακομη + στο εσωτερικο.Απο εκει και περα το πιθανοτερο ειναι να βγαλω το σπορ πακετο γιατι παει μαζι με το σαλονι.Σκεφτομαι να βαλω μερικα πραγματα απο το πακετο,οπως τα πλευρικα σποιλερ,την χαμηλωμενη αναρτηση και ισως το τιμονι με τις κοκκινες ραφες.Έχεις δει πολλά αυτοκίνητα να το έχουν στάνταρ αυτό ακόμα και στην καλή τους έκδοση? Και δεν μιλάω φυσικά για περιπτώσεις Suzuki με Samsung Tablet και λοιπές ιστορίες για αγρίους. Ούτε η CLS δεν το χει στάνταρ το navi...
-
Οχι δεν καταλαβες καλα,νομιζα οτι υπηρχε η οθονη χωρις το navi αλλα με τις λειτουργιες τις αλλες που δειχνει πιεση τουρμπο κλπ.Εννωειται οτι δεν περιμενα να ειναι βασικο το navi,δεν ειμαι τρελος,αυτα δεν γινονται πουθενα.
Alfa Romeo Giulietta