-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:

Ασε τις φωτο κ πες αν αγόρασες κ το πάνθεον!
Πολυ γρήγορα τελείωσε (με μερικά 50% syncs) η βασική ιστορία!
-
Και το τελευταιο sc τελειωσε ΠΟΛΥ γρηγορα (η μαλλον το τελειωσα πολυ γρηγορα ) αυτη η εταιρεια σε καθε sequel τα κανει πιο γρηγορα και αυτο ειναι οξυμορο αφου το μεγεθος του καθε παιχνιδιου μεγαλωνει
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Ασε τις φωτο κ πες αν αγόρασες κ το πάνθεον!
Πολυ γρήγορα τελείωσε (με μερικά 50% syncs) η βασική ιστορία!
οχι ακομα τωρα αρχισα να βγαζω χοντρο χρημα θα το τσιμπησω
(το παω αργα γιατι δεν εχω και πολυ χρονο)ηταν παντως αναμενομενο να ειναι πιο μικρο απο το προηγουμενο, σκεψου ποσο γρηγορα το εφτιαξαν σε σχεση με το 2
οσο για το 100% sync σε καποιες περιπτωσεις ειναι εκνευριστικα δυσκολο , γενικα ανεβηκε η δυσκολια σε σχεση με το 2 και αυτο ειναι κατι καλο
(ειναι βεβαια αρκετα ευκολο ακομα) -
Total War Shogun 2 READNFO-FLT
κανείς; -
το shogun θα ειναι μαλλον το επομενο παιχνιδι με το οποιο θα ασχοληθω, για πες το επαιξες? πώς σου φανηκε?
-
Δεν το έχω παίξει, μόλις μου το έφερε το delivery από το videoclub
Ήθελα να δω αν έχει δοκιμάσει κανείς τη συγκεκριμένη version και είναι όλα ΟΚ. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Δεν το έχω παίξει, μόλις μου το έφερε το delivery από το videoclub
Ήθελα να δω αν έχει δοκιμάσει κανείς τη συγκεκριμένη version και είναι όλα ΟΚ.Ειναι πολυ καλο βιντεοκλαμπ το fairlight
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
τοποθετησα αλλα 4 gb ram πάνω στη μητρική...τωρα πρεπει να ξανακανω εγκατασταση τη μητρική? ή ολα οκ...?
-
Να εγκαταστησεις τη μητρικη που?
τσεκαρεις-ρυθμιζεις στο bios τα timings και τιποτα αλλο. -
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Να εγκαταστησεις τη μητρικη που?
τσεκαρεις-ρυθμιζεις στο bios τα timings και τιποτα αλλο.αυτο , τα timings φτιαξε (δες cpuz ,αν δε ξερεις τι να βαλεις) και δες αν βλεπει ολη τη μνημη το pc σου
-
ειναι ρυθμισμενη στο auto... να το βαλω στο 1333 που ειναι φτιαγμένη η ram που εχω δλδ?
-
Πωπω θελει εξηγηση..θα σου πω μολις παω στο pc
-
βρηκα κατι λινκς http://www.thelab.gr/mnimes-ddr-ddr2-dd ... 84642.html θα τα διαβάσω
-
Επαιξα πριν ενα περιπου μηνα στο PS3 του γιου μου το Battlefield Bad company 2....Μακραν ο,τι καλυτερο εχω δει....Μιλαμε παντα για Multiplayer....Γραφικα,ταχυτητα,φοβερο περιβαλλον,οσο αληθινο μπορει να γινει ενα παιχνιδι!Παιζω 2 ωρες καθε μερα τουλαχιστον! Η πλακα ειναι οτι με το Multiplayer καθε φορα το σεναριο ειναι διαφορετικο...περιττο να πω οτι το PS3 μεταφερθηκε απο το παιδικο δωματιο στο σαλονι παρα τις αρχικες αντιρρησεις του γιου μου Εχει παιξει κανεις αλλος;
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Επαιξα πριν ενα περιπου μηνα στο PS3 του γιου μου το Battlefield Bad company 2....Μακραν ο,τι καλυτερο εχω δει....Μιλαμε παντα για Multiplayer....Γραφικα,ταχυτητα,φοβερο περιβαλλον,οσο αληθινο μπορει να γινει ενα παιχνιδι!Παιζω 2 ωρες καθε μερα τουλαχιστον! Η πλακα ειναι οτι με το Multiplayer καθε φορα το σεναριο ειναι διαφορετικο...περιττο να πω οτι το PS3 μεταφερθηκε απο το παιδικο δωματιο στο σαλονι παρα τις αρχικες αντιρρησεις του γιου μου Εχει παιξει κανεις αλλος;εγω στην αρχη που δεν ηξερα καλά τις πιστες επαιζα squad deathmatch ενώ τωρα mixed conquest & rush
ειδικα το rush σε isla innocentes, volparaiso και laguna presa
και το conquest σε atacama desert, heavy metal(ελικοπτερομαχίες ) και oasis -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Επαιξα πριν ενα περιπου μηνα στο PS3 του γιου μου το Battlefield Bad company 2....Μακραν ο,τι καλυτερο εχω δει....Μιλαμε παντα για Multiplayer....Γραφικα,ταχυτητα,φοβερο περιβαλλον,οσο αληθινο μπορει να γινει ενα παιχνιδι!Παιζω 2 ωρες καθε μερα τουλαχιστον! Η πλακα ειναι οτι με το Multiplayer καθε φορα το σεναριο ειναι διαφορετικο...περιττο να πω οτι το PS3 μεταφερθηκε απο το παιδικο δωματιο στο σαλονι παρα τις αρχικες αντιρρησεις του γιου μου Εχει παιξει κανεις αλλος;
εγω στην αρχη που δεν ηξερα καλά τις πιστες επαιζα squad deathmatch ενώ τωρα mixed conquest & rush
και το conquest σε atacama desert, heavy metal(ελικοπτερομαχίες ) και oasisΑυτο που μου κανει εντυπωση εκτος απο καθεαυτο το παιχνιδι ειναι πώς κατάφεραν να περνανε τονους δεδομενων σε πολλους χρηστες την ιδια στιγμη.Επειδη εχω δει και αλλα του ειδους οπως το black opps που παιζει ο γιος μου και το θεωρω πολυ ψευτικο, εδω μιλαμε για τεραστιους ογκους δεδομενων! Απο τις λιγες φορες που τα 40κατι ευρω που κοστισε το παιχνιδι ειναι πολυ λιγα για τις ωρες διασκεδασης που προσφερει.
-
Τι εννοεις μεγαλους ογκους δεδομενων?
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
εγω στην αρχη που δεν ηξερα καλά τις πιστες επαιζα squad deathmatch ενώ τωρα mixed conquest & rush
και το conquest σε atacama desert, heavy metal(ελικοπτερομαχίες ) και oasisΑυτο που μου κανει εντυπωση εκτος απο καθεαυτο το παιχνιδι ειναι πώς κατάφεραν να περνανε τονους δεδομενων σε πολλους χρηστες την ιδια στιγμη.Επειδη εχω δει και αλλα του ειδους οπως το black opps που παιζει ο γιος μου και το θεωρω πολυ ψευτικο, εδω μιλαμε για τεραστιους ογκους δεδομενων! Απο τις λιγες φορες που τα 40κατι ευρω που κοστισε το παιχνιδι ειναι πολυ λιγα για τις ωρες διασκεδασης που προσφερει.
το 3 που θα βγει το Φθινοπωρο θα δεχεται εως 64 παικτες σε καθε server
ειδικά για το Conquest αυτο θα ειναι τελειο..αλλά όχι και τοσο για το rush, στο οποίο όσοι περισσότεροι είναι οι παίχτες, τόσο πιο ευκολα νικάνε οι defenders, εκτος και αν δωσουν διπλασια tickets σε attackers -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
ειναι ρυθμισμενη στο auto... να το βαλω στο 1333 που ειναι φτιαγμένη η ram που εχω δλδ?κατεβασε το cpuz
πανε στη καρτελα memory και δες την ταχυτητα και τα timings
η ταχυτητα που βλεπεις δεν ειναι η ονομαστικη (ειναι το μισο)πχ σε μενα που βλεπεις 950 υποτιθεται οτι ειναι 1900 MHz
επισης απο κατω βλεπεις τα timings πχ σε μενα ειναι 9-9-9-24

σε σενα αν οι μνημες σου πρεπει να ειναι στα 1333 , θα πρεπει να σου λεει 667
(και φυσικα απο κατω θα σου λεει καποια timings)μετα πηγαινε στη καρτελα spd και δες για καθε slot τι παιζει (καλο ειναι ολα τα dimms σε καθε slot να λενε τα ιδια , χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι απολυτως απαραιτητο)
αυτη η καρτελα σου λεει τι timings και volt πρεπει να εχει το καθε dimm και αναλογα τη ταχυτητα που θες να το τρεξεις , υπαρχουν και διαφορες οπως βλεπεις
(στο τελος βεβαια ολα θα τρεχουν το ιδιο)
πρακτικα αυτη η καρτελα σου λεει τις προδιαγραφες του κατασκευαστη , σε περιπτωση που δεν τις γνωριζεις ή δε μπορεις να τις βρεις
(εγω οπως βλεπεις κανω λιγο τα δικα μου και οι μνημες μου δεν λειτουργουν στη μεγιστη ταχυτητα τους, αλλα εχω λογο που το κανω )εσυ αυτο που θες ειναι στη καρτελα memory , να εχεις τα νουμερα που σου λεει στο spd στη στηλη 667
(εφοσον φυσικα ολα τα dimms ειναι ιδια, διαφορετικα θα εχεις τα μεγαλυτερα timings* και μεγαλυτερο = χειροτερο στο θεμα timings)φυσικα και υπαρχει περιπτωση ολα απο μονα τους να ειναι οπως πρεπει, αλλα επειδη κατι τετοιο δεν ειναι απαραιτητο, μπορει να χρειαστει να παρεμβεις μεσω bios να τα φερεις ολα στα ισα τους
σου εκανα μια πολυ βλαχικη εξηγηση βεβαια, γιατι δεν ειμαι και comuter man εμπειρικα τα ψιλοξερω αυτα
*αν πχ το ενα dimm τρεχει 6-6-6-18 και το αλλο 6-7-6-24 (τυχαια νουμερα ) , θα πρεπει να επικρατησει η 2η ρυθμιση με τα μεγαλυτερα νουμερα αν δε θες το dimm με τα 6-7-6 να εχει ασταθειες (μπορει και να μην εχει, μπορει και να εχει, δε νομιζω να εχεις ορεξη να τρεχεις τεστ για να το διαπιστωσεις)
επισης αν το ενα dimm δε φτανει 1333, αλλα παει μεχρι 1066 και τα αλλα πηγαινουν 1333 ειτε θα τα τρεχεις ολα στα 1066 για ασφαλεια , ειτε θα κλοκαρεις ουσιαστικα τα αλλα για να τρεχουν ολα μαζι στα 1333 (πραγμα που μπορει να σημαινει μπλε οθονες)
-
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)