-
ρίξε και μια ματια στα τακάκια, καμιά φορά παίζουν μέσα στην δαγκάνα και χτυπούν άσχημα.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
ρίξε και μια ματια στα τακάκια, καμιά φορά παίζουν μέσα στην δαγκάνα και χτυπούν άσχημα.Σιγουρα δεν ειναι απο εκει.. το εκανε και πριν τα Χριστουγεννα το γδουπο αυτο που περιγραφω και συνεχισε να το κανει και μετα τα Χριστουγεννα που αλλαξα τακακια..
Θα ξανακατεβασω τροχο μπροστα στον οδηγο να κοιταξω ενδελεχεστερα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
ρίξε και μια ματια στα τακάκια, καμιά φορά παίζουν μέσα στην δαγκάνα και χτυπούν άσχημα.
Σιγουρα δεν ειναι απο εκει.. το εκανε και πριν τα Χριστουγεννα το γδουπο αυτο που περιγραφω και συνεχισε να το κανει και μετα τα Χριστουγεννα που αλλαξα τακακια..
ε τοτε όταν λύσω εγώ το πρόβλημα με το λαμπάκι του airbac θα λύσεις και εσύ το δικό σου πρόβλημα.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Σιγουρα δεν ειναι απο εκει.. το εκανε και πριν τα Χριστουγεννα το γδουπο αυτο που περιγραφω και συνεχισε να το κανει και μετα τα Χριστουγεννα που αλλαξα τακακια..
ε τοτε όταν λύσω εγώ το πρόβλημα με το λαμπάκι του airbac θα λύσεις και εσύ το δικό σου πρόβλημα.
Ti πρόβλημα έχει ο έρμπαγκ?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Θα ξανακατεβασω τροχο μπροστα στον οδηγο να κοιταξω ενδελεχεστερα.
Κοίτα τα μπαλάκια ψαλιδιών για πλευρικούς τζόγους
-
Θα το δουμε..
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ti πρόβλημα έχει ο έρμπαγκ?
άναψε λαμπάκι, άλλαξα τον περιστροφικό 195 ευρουλακια αλλά το λαμπάκι στα τρυφερά του.
το ψαχνω -
Εχεις πμ ήδη πρέπει να είναι έτοιμο
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εχεις πμ ήδη πρέπει να είναι έτοιμοσου απαντησα
-
Θα το κάνουμε ρε μόνο να είναι αυτό που φαντάζομαι
-
για φαντασου για φαντασου.
-
-
XM είναι εε,νά το χάνει φαίνονται τα LHM στο δρόμο.....
-
-
Οκ κατάλαβα που είναι
Νόμιζα ήσουν Ρίο στην προηγούμενη
Τώρα τι να πω -
Μα Ριο ειναι..
Αν η ξανθουλα ηταν πρασινη αντι γραφιτης ,καθως το αμαξι του billaras_xantiaII βλεπετε τωρα ,θα ηταν σα εχω βαλει στη σειρα τα αυτοκινητα της φαμιλιας.. -
έχεις πμ
-
λογικο να μπερδευτεις..
-
Εύγε Νονέ!Τρομερή φωτο!
-
Πω πωω, η ΧΜ ειναι ερωτας η συγκεκριμμενη.
CITROËN FORUM