-
Στο 0:38 Tα φρένα του έιναι με διπλή δαγκάνα και δίσκους τύπου μαργαρίτα που συναντάμε συνήθως στις μοτοσυκλέτες.
Η διπλή δαγκάνα μου είχε περάσει από το μυαλό κάποτε σαν λύση για ισχηρότερο φρέναρισμά και είναι πρώτη φόρα που το βλέπω να παιρνεί σάρκα και οστά
Ξερεί κανείς περισσοτερα? -
Η δευτερη δαγκανα ειναι μονο πισω και λογικα ειναι για το χειροφρενο. Κι αλλα αυτοκινητα εχουν ξεχωριστη δαγκανα για χειροφρενο, πχ δυο που ξερω σιγουρα ειναι το Audi r8 και Citroen DS.
Οσο για επιπλεον δυναμη στο φρεναρισμα, η μια δαγκανα στο 99,9% των περιπτωσεων ειναι υπερ αρκετη. Ο πιο αδυναμος κρικος στο φρεναρισμα ειναι σχεδον παντα τα λαστιχα.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Η δευτερη δαγκανα στους πισω τροχους που βλεπεις ειναι για το χειροφρενο που σαν drift car που ειναι προφανως ειναι με ανεξαρτητο υδραυλικο κυκλωμα.
edit Ουπς με προλαβε ο συναδελφος απο πανω... -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Στο 0:38 Tα φρένα του έιναι με διπλή δαγκάνα και δίσκους τύπου μαργαρίτα που συναντάμε συνήθως στις μοτοσυκλέτες.
Η διπλή δαγκάνα μου είχε περάσει από το μυαλό κάποτε σαν λύση για ισχηρότερο φρέναρισμά και είναι πρώτη φόρα που το βλέπω να παιρνεί σάρκα και οστά
Ξερεί κανείς περισσοτερα?Αν δεν κάνω λάθος είναι στα πίσω φρένα και μάλλον είναι ξεχωριστές δαγκάνες για το χειρόφρενο.
-
Ευχαριστώ πολύ διαφωτίστηκα για την δευτερη δαγκάνα
Για τη δισκόπλακα αυτού του τύπου ποια είναι η ιδιεταιρότητα της όμως, παίζει κάποιο ρόλο το σχήμα η είναι μόνο μόστρα -
Διωχνει πιο γρηγορα τη θερμοτητα.
-
Τι κάνουμε σε περίπτωση που μας φορτώνουν τρακάρισμα το οποίο δεν έχουμε κάνει;
Καλέσαμε την ασφαλιστική να έρθει να βγάλει φωτογραφία τα 2 εμπλεκόμενα αυτοκίνητα (των οποίων οι ζημιές δεν μπορεί να έχουν προκληθεί από την ίδια 'επαφή' αλλά τέλος πάντων), αλλά τι άλλο μπορεί να γίνει για να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα τα πληρώσουμε; Κάποια αρνητική δήλωση; Ή η αρνητική δήλωση είναι σε περίπτωση που μας έχει τρακάρει κάποιος άλλος και δεν το παραδέχεται; -
Να βρεις απόδειξη /μάρτυρα οτι δεν ησουν καπου εκει κοντά την υποτιθέμενη ώρα τρακαρίσματος , πχ ησουν στην δουλεια κλπ.
-
(Δεν ξέρω που αλλού να θέσω την ερώτηση μου)!
Που υπάρχει κλειστό ή περιφραγμένο πάρκινγκ στην Ηγουμενίτσα κοντά στο λιμάνι (κατα προτίμηση προς την Αστυνομία) για στάθμευση με λειτουργία 24 ωρών για άφιξη πολύ νωρίς το ξημέρωμα και αποχώρηση αργά το απόγευμα? -
Παραθέτω εδώ την απορία μου αφου δεν βρίσκω κάποιο πιο σχετικό τόπικ. Την συγγνώμη μου αν υπάρχει και ας μετακινηθεί.
Έμαθα ότι τις τελευταίες μέρες άνοιξαν αυτοκίνητα στη πόλη της Ροδου και τα μόνα που βούτηξαν ήταν τα χαρτιά των αυτοκινήτων (άδειες κυκλοφορίας, ασφάλειες, ΚΤΕΟ). Πού θα μπορούσε να χρησιμεύσει κάποιο απ' αυτά τα έγγραφα? Κουλό μου φάνηκε
-
Κάποιος που έκλεψε ένα αμάξι, σπάει ένα ίδιο και αρπάζει τα χαρτιά.
Έτσι αν τον σταματήσουν θα δείξει τα κλεμένα...Πινακίδες κτλ, τα φτιάχνει ο ίδιος, σιγά το πράμα.
-
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω πληροφορίες για αγορά ηλεκτροκινητήρα ;
-
Γνωριζουμε καμια φορτωτικη που να αναλαμβανει να μεταφερει αυτοκινητο απο Κομοτηνη στην Αθηνα??
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Γνωριζουμε καμια φορτωτικη που να αναλαμβανει να μεταφερει αυτοκινητο απο Κομοτηνη στην Αθηνα??θα κατεβασεις το Fiesta??
Με μια πρωτη αναζητηση στο γουγλη βρηκα αυτο http://www.karelias-trans.gr/ -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Γνωριζουμε καμια φορτωτικη που να αναλαμβανει να μεταφερει αυτοκινητο απο Κομοτηνη στην Αθηνα??το τραίνο σου κάνει; Αμα το αμάξι κινείτε ποιο φτηνά θα βγει με το τραινάκι.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Γνωριζουμε καμια φορτωτικη που να αναλαμβανει να μεταφερει αυτοκινητο απο Κομοτηνη στην Αθηνα??
θα κατεβασεις το Fiesta??
Με μια πρωτη αναζητηση στο γουγλη βρηκα αυτο http://www.karelias-trans.gr/Βγαλε κανα σωληνακι πες οτι χαλασε και να σου το παει οδικη
Το χαμε κανει περσυ στην εταιρεια που δουλευα και το πηγε απο Αθηνα -> Θεσσαλονικη
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Βγαλε κανα σωληνακι πες οτι χαλασε και να σου το παει οδικη
Το χαμε κανει περσυ στην εταιρεια που δουλευα και το πηγε απο Αθηνα -> Θεσσαλονικη
Θεωρεισε πως κατα λάθος το κάνανε. Συνήθως σε κατευθύνουν στο πλησιέστερο συνεργείο. Δεν κάνουνε ταξίδια τέτοια όταν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος.
-
Το επιστρεφουν στην εδρα σου...
-
αμα πληρωνεις το πανε οπου θες
-
Ευχαριστω για τις απαντησεις!!
Ο χρήστης tallyho έγραψε:
το τραίνο σου κάνει; Αμα το αμάξι κινείτε ποιο φτηνά θα βγει με το τραινάκι.Βασικα το τραινο δεν το πολυεμπιστευομαι και νομιζω θα πρεπει να παω Σερρες για να μου το μεταφερουν>θα κατεβασεις το Fiesta??
Με μια πρωτη αναζητηση στο γουγλη βρηκα αυτο http://www.karelias-trans.gr/
Θελω να το κατεβασω για το Πασχα αλλα μια εκ των μεγαλων δυναμεων δεν θελει να κατεβω οδικως.. Ποσο θα μου κοστισει μια τετοια δουλεια με μεταφορικη?? Ειναι γενικα αξιοπιστες ή στην παραλαβη θα το βρω το αμαξακι μου με καμια γραντζουνια??
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο