-
Ο χρήστης nik13 έγραψε:
Ακομα περιμενουμε ολους εσας που λετε οτι υπαρχουν τοσα αλλα μοντελα ισαξια με το asx σε τιμη , πετρελαιο ,εξοπλισμο και 4χ4!!!!
Ποια ειναι αυτα????????????Άδικα περιμένεις.. Κρύβονται από ντροπή..
ASX κι ας μην γα%#$ω ποτέ!!!
-
αυτα βλεπει ο σαρακακης και θα λεει τσαμπα το δινω
βλεπω και αλλο χιλιαρικο αυξηση, παρα την πτωση του γεν -
Ενας ακομα ενδιαφερομενος για το 1.8d 4x2 ειμαι και εγω παιδια ...
Θα μπορουσε καποιος που εχει το συγκεκριμενο μοντελο να μας πει ποσο κοστιζει ενα τυπικο service και καθε ποτε αυτο προβλεπεται βασει τις αντιπροσωπιας?Επισης υπαρχει κανεις απο Βεροια να μου πει εαν ειναι ευχαριστημενος απο την εκει αντιπροσωπια?
Σας ευχαριστω εκ των προτερων
-
καλα ότι και να λέμε μερικοί δεν καταλαβαίνουν , δε φτάνει που τρώνε το παπατζιλίκι , δε φτάνει που τρώνε το φέσωμα , είναι και περήφανοι πως έχουν το καλύτερο αμάξι (όπως τα πιτσιρίκια μαλώνουν πως ο δικός τους μπαμπάς είναι ο πιο δυνατός χεχε )
Θα το επαναλάβω το αμάξι φυσάει (ASX DIESEL) αλλα.... το να πηγαίνω στην αντιπροσωπεία και να μου λένε ''είσαι τυχερός αν βρούμε κάποιο αμαξι για σένα και θα περιμένεις και 3 μήνες'' δεν το δέχομαι και να παιρνω και μια τυποποιημένη έκδοση χωρίς να μπορώ να βάλω κανένα εξτρα αξεσουάρ.
είμαι ευσυνείδητος καταναλωτής κι όταν πηγαίνω να αγοράσω αυτοκίνητο και να δώσω ένα κάρο λευτά αυτοί είναι τυχεροί που τους επιλέγω!!!!
Θέλω να κάνω τους διακανονισμούς μου να επιλέγω τα αξεσουάρ, τα εξτρά (που η εταιρεία θα έχει στη διαθέση μου) κι όχι να ''παρακαλάω μπας και βρεθεί κανένα αμάξι''
Πηγαίνετε να δείτε το νέο c-max (σε βενζίνη βέβαια) 1.6 150hp έχει πολλές εκδόσεις και σε μηχανές και σε εξοπλισμό , κάνουν δώρα και προσφορές κι είναι ΑΜΑΞΑΡΑ (το έχω κάνει test drive).
Επίσης έχει καμμιά 30αριά πακέτα για εξτρά εξοπλισμό (φιμέ τζάμια , αυτόματη πόρτα πορτ μπαγκάζ , φωτα xenon , δερματινο σαλόνι κ.λ.π.) κι οι πωλητές συζητήσιμοι κι ευγενέστατοι (πήγα σε 4 αντIπροσωπείες της FORD)
Αυτά βέβαια για όσους δεν πήραν ''το καλύτερο αυτοκίνητο'' και θέλουν να ψαχτούν και παραπέρα -
Ο χρήστης nik13 έγραψε:
Ακομα περιμενουμε ολους εσας που λετε οτι υπαρχουν τοσα αλλα μοντελα ισαξια με το asx σε τιμη , πετρελαιο ,εξοπλισμο και 4χ4!!!!
Ποια ειναι αυτα????????????ραδιενεργο εννοεις?
-
Skoda Yeti tdi 4X4? αυτό είναι πιο κοντά στο ASX...αλλά και εγώ το ASX θα έπαιρνα...
-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
καλα ότι και να λέμε μερικοί δεν καταλαβαίνουν , δε φτάνει που τρώνε το παπατζιλίκι , δε φτάνει που τρώνε το φέσωμα , είναι και περήφανοι πως έχουν το καλύτερο αμάξι (όπως τα πιτσιρίκια μαλώνουν πως ο δικός τους μπαμπάς είναι ο πιο δυνατός χεχε )
Θα το επαναλάβω το αμάξι φυσάει (ASX DIESEL) αλλα.... το να πηγαίνω στην αντιπροσωπεία και να μου λένε ''είσαι τυχερός αν βρούμε κάποιο αμαξι για σένα και θα περιμένεις και 3 μήνες'' δεν το δέχομαι και να παιρνω και μια τυποποιημένη έκδοση χωρίς να μπορώ να βάλω κανένα εξτρα αξεσουάρ.
είμαι ευσυνείδητος καταναλωτής κι όταν πηγαίνω να αγοράσω αυτοκίνητο και να δώσω ένα κάρο λευτά αυτοί είναι τυχεροί που τους επιλέγω!!!!
Θέλω να κάνω τους διακανονισμούς μου να επιλέγω τα αξεσουάρ, τα εξτρά (που η εταιρεία θα έχει στη διαθέση μου) κι όχι να ''παρακαλάω μπας και βρεθεί κανένα αμάξι''
Πηγαίνετε να δείτε το νέο c-max (σε βενζίνη βέβαια) 1.6 150hp έχει πολλές εκδόσεις και σε μηχανές και σε εξοπλισμό , κάνουν δώρα και προσφορές κι είναι ΑΜΑΞΑΡΑ (το έχω κάνει test drive).
Επίσης έχει καμμιά 30αριά πακέτα για εξτρά εξοπλισμό (φιμέ τζάμια , αυτόματη πόρτα πορτ μπαγκάζ , φωτα xenon , δερματινο σαλόνι κ.λ.π.) κι οι πωλητές συζητήσιμοι κι ευγενέστατοι (πήγα σε 4 αντIπροσωπείες της FORD)
Αυτά βέβαια για όσους δεν πήραν ''το καλύτερο αυτοκίνητο'' και θέλουν να ψαχτούν και παραπέραΟ καθενας μπορει να εχει την δικη του αποψη!
Ολα αυτα που λετε για αγενεια στης αντιπροσωπειες κ.λ.π εγω δεν εχω αντιμετωπισει τετοιο θεμα!!
Ισα ισα που ηταν ευγενεστατη και πολυ ενταξει!!
Οταν εκλεισα το αυτοκινητο μου ειχαν πει οτι θα εχει αυξηση 700 ευρω που μπορει να ανεβει!!
Απο την αρχη μου ειχαν πει 4 μηνες παραδοση για το πετρελαιο πραγμα που πιστευω οτι ειναι λογικο λογο του οτι οι αντιπροσωπειες δεν στοκαρουν λογο κρισης!!
Στη nissan για το qq πετρελαιο μου ειπαν για παραδοση 5 μηνες!!
Στη seat για το leon diesel μου ειπαν 3-4 μηνες!!
Στη skoda για το yeti d 2-3 μηνες!!!
Γιατι το προβλημε ειναι η mitsubishi?????
Και μια ακομα ερωτηση: Τι παραπανω εκτος απο φιμε τζαμια,συναγερμο ,δερματινα ,ζαντες ,μπαρες οροφης θα ηθελες να βαλεις στην εκδοση invite και δεν μπορεις να τα βαλεις στην αντιπροσωπεια????
Στο λεω γιατι ολα αυτα μου εχουν πει οτι μπορω να τα προσθεσω!!!
Δεν ειναι θεμα λοιπον οτι δικος μου μπαμπας ειναι ο πιο δυνατος ουτε οτι εγω την εχω πιο μεγαλη!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
Πιστευω οτι ειμαι ευσυνείδητος καταναλωτής!!!
Εκανα την ερευνα αγορας μου και βρηκα για μενα την καλυτερη σχεση τιμης και προιοντος!! -
Ο χρήστης nik13 έγραψε:
Πιστευω οτι ειμαι ευσυνείδητος καταναλωτής!!!
Εκανα την ερευνα αγορας μου και βρηκα για μενα την καλυτερη σχεση τιμης και προιοντος!!Φυσικά και είσαι. Κανένας δεν κατακρίνει την επιλογή σου αφού καλύπτει στο 100% τα κριτήρια σου. Και αυτό είναι το ζητούμενο σε κάθε αγορά.
Ευσυνείδητος όμως είναι και αυτός που δεν δέχεται κάποια πράγματα και κοιτάζει κάτι άλλο που μπορεί να μην έχει κάτι από το ASX ή να έχει κάτι παραπάνω από το ASX.Στο οικονομικό θέμα της αυξησης της τιμής πάντως δεν θα αντιδρούσα και εγώ όταν πριν λίγους μήνες για ένα ESP και εφόσον δεν ήθελα αναμονή έδωσα αρκετά παραπάνω για να καλύψω τις δικές μου προυποθέσεις.
Εξάλλου είμαστε σίγουροι ότι μόνο ... το ASX ακρίβυνε???
Εκείνο πάντως που θα ήθελα από τον κόσμο σ' αυτές τις δύσκολες εποχές είναι μια προσοχή στις 'προκαταβολές' που μπορεί ... μια μέρα η αντιπροσωπία να είναι ένας άδειος χώρος προς ενοικίαση. -
Στο οικονομικό θέμα της αυξησης της τιμής πάντως δεν θα αντιδρούσα και εγώ όταν πριν λίγους μήνες για ένα ESP και εφόσον δεν ήθελα αναμονή έδωσα αρκετά παραπάνω για να καλύψω τις δικές μου προυποθέσεις.
Εξάλλου είμαστε σίγουροι ότι μόνο ... το ASX ακρίβυνε???
Εκείνο πάντως που θα ήθελα από τον κόσμο σ' αυτές τις δύσκολες εποχές είναι μια προσοχή στις 'προκαταβολές' που μπορεί ... μια μέρα η αντιπροσωπία να είναι ένας άδειος χώρος προς ενοικίαση.[/quote]Συμφωνώ απόλυτα!!!!!!
-
Ο χρήστης nik13 έγραψε:
Και μια ακομα ερωτηση: Τι παραπανω εκτος απο φιμε τζαμια,συναγερμο ,δερματινα ,ζαντες, μπαρες οροφης θα ηθελες να βαλεις στην εκδοση invite και δεν μπορεις να τα βαλεις στην αντιπροσωπεια????
Στο λεω γιατι ολα αυτα μου εχουν πει οτι μπορω να τα προσθεσω!!!Αν εννοείς ράγες οροφής, αυτές τις μαυρες που είναι παραλληλα με το αμάξωμα απέφυγε τες αν δεν είναι εργοστασιακά εγκατεστημένες.
Τρυπήματα στην οροφή? Στην Nissan μου τις αρνήθηκαν οι ίδιοι και καλά έκαναν. Μου έδωσαν μπάρες και με βόλεψαν! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και μια ακομα ερωτηση: Τι παραπανω εκτος απο φιμε τζαμια,συναγερμο ,δερματινα ,ζαντες, μπαρες οροφης θα ηθελες να βαλεις στην εκδοση invite και δεν μπορεις να τα βαλεις στην αντιπροσωπεια????
Στο λεω γιατι ολα αυτα μου εχουν πει οτι μπορω να τα προσθεσω!!!Αν εννοείς ράγες οροφής, αυτές τις μαυρες που είναι παραλληλα με το αμάξωμα απέφυγε τες αν δεν είναι εργοστασιακά εγκατεστημένες.
Τρυπήματα στην οροφή? Στην Nissan μου τις αρνήθηκαν οι ίδιοι και καλά έκαναν. Μου έδωσαν μπάρες και με βόλεψαν!Αν δεν κανω λαθος εχει ετοιμες της υποδοχες για να μπουν οι μπαρες!!
Αν και δεν με ενδιαφερει για τωρα να βαλω!! -
Ο χρήστης nik13 έγραψε:
Αν δεν κανω λαθος εχει ετοιμες της υποδοχες για να μπουν οι μπαρες!!
Αν και δεν με ενδιαφερει για τωρα να βαλω!!Αν είναι έτσι ΟΚ. Στο QQ δεν ήταν και ήθελε τρύπες, κοψίματα στα μαυρα λάστιχα της οροφής κλπ. Αντίθετα υπήρχαν προεγκατεστημένα τα στηρίγματα για τις κλασικές κάθετες μπάρες κάτω από τα ελαστικά στεγανοποιησης που κλείνουν τις πόρτες μπροστά και πίσω.
-
Ο χρήστης nik13 έγραψε:
Ποια ειναι αυτα????????????Το ερώτημά σου είναι αντίστοιχο με το εξής:
Ποιο άλλο αυτοκίνητο έχει πορτμπαγκαζ 350 λίτρων, 160 ίππους από 1.4 κινητήρα, ειναι γερμανικό και αρχίζει από γκο και τελειώνει σε φ;
Οι συνθηκες πετρέλαιο, 1.8, 4χ4 πιθανοτατα βγαζουν μονοσημαντη απαντηση, οχι απαραιτητα γιατι το asx ειναι το καλυτερο, αλλα γιατι ειναι το μονο. Αυτο που λενε καποιοι, ειναι οτι σ'αυτα τα λεφτά υπαρχουν κι αλλες επιλογες, γενικως. Αν εσυ με 26-30Κ δεν βλεπεις καμια αλλη επιλογη ή εναλλακτικη, πιθανοτατα η παγκοσμια αυτοκινητοβιομηχανια θα πρεπει να ξανακοιταξει την πολιτικη της.
-
Η δικιά μας αστυνόμια πότε θα εξελιχτεί; Ξεκοληστε από τα Xpara/i30/Octavia/Almera και πάρτε αυτό.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Ποια ειναι αυτα????????????Το ερώτημά σου είναι αντίστοιχο με το εξής:
Ποιο άλλο αυτοκίνητο έχει πορτμπαγκαζ 350 λίτρων, 160 ίππους από 1.4 κινητήρα, ειναι γερμανικό και αρχίζει από γκο και τελειώνει σε φ;
Οι συνθηκες πετρέλαιο, 1.8, 4χ4 πιθανοτατα βγαζουν μονοσημαντη απαντηση, οχι απαραιτητα γιατι το asx ειναι το καλυτερο, αλλα γιατι ειναι το μονο. Αυτο που λενε καποιοι, ειναι οτι σ'αυτα τα λεφτά υπαρχουν κι αλλες επιλογες, γενικως. Αν εσυ με 26-30Κ δεν βλεπεις καμια αλλη επιλογη ή εναλλακτικη, πιθανοτατα η παγκοσμια αυτοκινητοβιομηχανια θα πρεπει να ξανακοιταξει την πολιτικη της.
Δεν ειπα οτι το asx ειναι το καλυτερο.Σιγουρο ομως ειναι το μονο!!!!
Τωρα για το αν η παγκοσμια αυτοκινητοβιομηχανια θα πρεπει να ξανακοιταξει την πολιτικη της δεν ξερω!!
Εσυ βλεπεις καποια αλλη επιλογη με 26-30Κ σε συτη την κατηγορια με αυτον τον εξοπλισμο 4χ4 και πετρελαιο???
Θα η θελα παρα πολυ να μου πεις καποιο μοντελο!! -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Η δικιά μας αστυνόμια πότε θα εξελιχτεί; Ξεκοληστε από τα Xpara/i30/Octavia/Almera και πάρτε αυτό.
Εδω δεν εχουν βενζινη για τα περιπολικα καινουργια θα παρουν????????
-
Και γιατί να πάρεις περιπολικό ASX?
-
Ο χρήστης nik13 έγραψε:
Δεν ειπα οτι το asx ειναι το καλυτερο.Σιγουρο ομως ειναι το μονο!!!!
Τωρα για το αν η παγκοσμια αυτοκινητοβιομηχανια θα πρεπει να ξανακοιταξει την πολιτικη της δεν ξερω!!
Εσυ βλεπεις καποια αλλη επιλογη με 26-30Κ σε συτη την κατηγορια με αυτον τον εξοπλισμο 4χ4 και πετρελαιο???
Θα η θελα παρα πολυ να μου πεις καποιο μοντελο!!Δεν υπαρχει αλλο μοντελο, οχι σ αυτη την κατηγορια, γενικώς. Μονοδρομος το asx.
-
Έχει πάρει φωτιά το forum βλέπω για το αν αξίζει το asx.
Ο καθένας έχει τη δικιά του κρίση, το δικό του γούστο και τα δικά του λεφτά στο φινάλε.
Παρακαλάτε, με αυτά που έχουν γίνει στη μακρινή Ιαπωνία, να έρθουν στην ώρα τους τα αυτοκίνητα, και μας βλέπω με μετρητές ραδιενέργειας στο χέρι να το σκανάρουμε γύρω γύρω -
το αυτοκινητο ειναι καταπληκτικο, οχι ομως και ο σαρακακης
ο γερμανος η ο αμερικανος(αυτος εχει νομιζω και cvt) εχουν ενα εντελως αλλο αυτοκινητο asx, με πολλα extra, δεν ειναι δα και δυσκολο να μπειτε στο γερμανικο site, νομιζω οτι η κουβεντα γινεται γι αυτο και οχι για το αν αξιζει που δεν επιδεχεται αμφισβητηση απο κανενα.
ειναι κορυφαιο
Mitsubishi ASX Crossover