-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Το αμάξι είναι αυτό της φωτογραφίας(Renault Fluence) και φοράει 16άρια 205-60(αυτή την στιγμή έχει τα μαμά Goodyear Efficient Slip)
Οι απόψεις πάντως δυίστανταιΑκυρο,τα excellence καταργηθηκαν.
-
Oρέστη πάρε τιμές για premiumcontact2.
-
Παιδιά ο λαστιχάς μου λέει πως τα michelin Energy E3B1 καταργήθηκαν σε 155/65/14. Μου φαίνεται παράξενο, γιατί όπου αλλού ρωτάω μου λένε πως υπάρχουν. Τι στο καλό γίνεται με τον δικό μου, δεν θέλει να πουλήσει; Ξέρετε κάτι;
-
Ευχαριστώ πόλυ παιδιά
Dino θα το κοιτάξω -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Βαλε τα Goodyear Eagle F1 Asymmetric και ξεχνα τα toyo.Τι λένε αυτά σε σχέση με τα directional F1?
Είναι τουλάχιστον πιο ανθεκτικά ως κατασκευή? Τα άλλα θυμάμαι πετούσαν καρούμπαλα για πλάκα.... -
Παιδιά, τι λέτε για τα Brigeston Dueler 684 H/T ;
-
παίδες, εκτός από camskill έχουμε κανένα άλλο σάιτ για λάστιχα?
βρίκσω τα energy saver με 320
http://www.camskill.co.uk/products.php? ... s411p50436
επίσης, υπάρχει κάποια διάσταση κοντά στην 195/60/15 που να είναι πιο φτηνή και να μπορώ να την βάλω?
-
Νομιζω οτι τα 195/55/15 ειναι πολυ φτηνοτερα που τα ειχα κοιταξει παλια.
-
νομίζω κάνεις λάθος, ίσα ίσα αυτή η διάσταση είναι ακριβή
τα 65 είναι φτηνότερα, αλλά θα μακρύνει το βημα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
νομίζω κάνεις λάθος, ίσα ίσα αυτή η διάσταση είναι ακριβήτα 65 είναι φτηνότερα, αλλά θα μακρύνει το βημα
εννοείς το βήμα που χρειάζεσαι από την προβλήτα στο 'αμάξι';
νταξ μωρέ... δεν θα την κρατάει τόσο πιο μακριά από το τσιμέντο τη βάρκα σου. Προχώρα άφοβα -
καλύπτει και την περίπτωση τσουνάμι, ή έβγαλες συμπέρασμα έτσι αψήφιστα, ώς μηχανικός της πλάκας που είσαι
-
παίδες, εκτός από camskill έχουμε κανένα άλλο σάιτ για λάστιχα?βρίκσω τα energy saver με 320
http://www.camskill.co.uk/products.php? ... s411p50436
επίσης, υπάρχει κάποια διάσταση κοντά στην 195/60/15 που να είναι πιο φτηνή και να μπορώ να την βάλω?
Τοποθέτηση πόσο;
Γιατί δεν κοιτάς και τπτ σε Pirelli και Goodyear θα γλιτώσεις κανα 15αρι ανα λάστιχο -
@ drifter ====> http://www.camskill.co.uk/offers.php?cat=53 (VREDESTEIN)
-
θέλω λάστιχο που να μου βγάλει ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ χιλιόμετρα, δεν θέλω σε δυο χρονια να ξανακοιτάω για λάστιχα...
Προβλήματα με προσφυση κλπ οπως ξέρετε δεν έχουμε εδώ γι αυτό είπα για τα μισελιν που έχω προσωπική πείρα ότι αντέχουν -
θέλω λάστιχο που να μου βγάλει ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ χιλιόμετρα, δεν θέλω σε δυο χρονια να ξανακοιτάω για λάστιχα...
Προβλήματα με προσφυση κλπ οπως ξέρετε δεν έχουμε εδώ γι αυτό είπα για τα μισελιν που έχω προσωπική πείρα ότι αντέχουνΕμένα μου φαίνονται μια χαρά επιλογή τα EnergySaver για την περίπτωσή σου: είναι Undestructable, θα βγάλεις και 100Κ χλμ αν χρειατεί και επιπλέον, έχοντας άθλια πρόσφυση, θα είναι και οικονομικά στα ταξίδια σου.
Η επόμενη επιλογή είναι να βάλεις κάνα άλλο που θα σου δίνει και εγγύηση αντικατάστασης αν πάθει κάτι: πχ τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα δίνει η Pirelli.
-
Βασικά στο Laguna του πατέρα μου που τα φόραγε για καμιά 20αρια χιλιάδες χιλιόμετρα μέχρι να πάει στην πρέσα με διάσταση 205-55-16 στο στεγνό πολύ καλά μου είχαν φανεί.Στο βρεγμένο βέβαια η κατάσταση ήταν τραγική έως πολύ επικίνδυνη
Από αντοχή πάντως μετά από 20000 χιλιόμετρα σαν καινούρια ήταν -
Eπειδή τα έχω και τα δύο (Michelin Energy Saver και VREDESTEIN* ) , πέραν του θορύβου που είναι ελάχιστα υψηλότερος στα δεύτερα, την ίδια απόδοση έχουν σε στεγνό (καλή-με λίγο πιό καλό το VRED) και σε βρεγμένο (μέτρια και κάτω και τα δύο).
Η αντοχή τους (φθορά) είναι ίδια, κάτω απο την ίδια (ήπια) οδηγική συμπεριφορά.
EDIT: *ΗiTRAC -
Ηitrac δεν υπάρχει πλέον σε προσφορά...
αν έχετε να προτείνετε κάτι σε αυτής της κατηγορίας λάστιχο ( το βρεγμένο πάντως με ενδιαφέρει εδώ που είμαι ) αλλά με γνωμονα την αντοχή, πείτε
επίσης αν κάποιος ξέρει αυτό που ρωτάω περί διάστασης
-
P6 Cinturato
335 ευρώ τοποθετημένα στο Speedy -
δε βάζω πιρέλι
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]