Mar 17, 2011, 10:54 AM

Ο χρήστης van έγραψε:

Βασιλη ( μια που πισω απο το VAN εχω και τον ανθρωπο πλεον)
η ιδια 'λογικη' διεπει και το οποιοδηποτε σφραγισμα εξαρτηματος κατα την διαρκεια του αγωνα, ετσι δεν ειναι?
Γιατι 'αυτο' το σφραγισμα σου κανει σωστο?
προσεξε αναφερωμαι σαν 'λογικη'

Αν αναφέρεσαι στα TURBO, συμφωνώ...Αλλα δεν νομίζω οτι δεν ελέγχονται τα TURBO μετά τον Αγώνα.Αλλο σφράγισμα δεν μου ερχεται στο μυαλό, τώρα!

Είναι το ίδιο που γράφω παραπάνω:
Οι σωστοί τεχνικοί έφοροι στον έλεγχο εξακρίβωσης αγνοούν το τυχόν σφραγισμένο από προηγούμενο αγώνα turbo και το ελέγχουν κανονικά και αν χρειαστεί το ξανασφραγίζουν.
Οι τεμπέληδες τεχνικοί έφοροι βλέπουν στον έλεγχο εξακρίβωσης το σφραγισμένο turbo (τους λέει κιόλας ο αγωνιζόμενος παραμύθι 'μου το σφράγισε στα Γιάννενα ο Jerome') και λένε 'ΟΚ'.
Οπως βλέπεις δεν έχει καμία σημασία το που και πως έγινε η σφράγιση αλλά το πόσο προετοιμασμένος είναι ο επόμενος τεχνικός έφορος να κάνει σωστά τη δουλειά του.

Αν το ζήτημα είναι πως η απουσία της σφράγισης θα αναγκάσει τον τεμπέλη να δουλέψει απαντώ ότι τότε το πρόβλημα δεν είναι η σφράγιση που γίνεται για διευκόλυνση του σωστού αγωνιζόμενου αλλά ο τεμπέλης τεχνικός έφορος. Αυτό το πρόβλημα πρέπει να λυθεί, όχι να καταργηθεί η διευκόλυνση.