-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κοίταξε για το 1400 καλύτερα.Πράγματι!
-
για αθηνα ομως το 1400 καιει? γιατι ποιο πολυ το θελω για την πολη, αν παω σε 1400 σκεφτομουν σε astra του 7 η 8
-
Το Astra για να κινηθεί αξιοπρεπώς χρειάζεται τον 1600άρη.
-
Ο χρήστης jimmy7 έγραψε:
για αθηνα ομως το 1400 καιει? γιατι ποιο πολυ το θελω για την πολη, αν παω σε 1400 σκεφτομουν σε astra του 7 η 8Αν κρίνω από την (μη) δύναμη του Corsa 1.4, πιθανότατα με το 1200αρι θα καις παραπάνω στον έξω δρόμο, γιατί θα ζορίζεται περισσότερο. Με αδύναμο αυτοκίνητο, τα βουνίσια ειδικά ταξίδια είναι αργός θάνατος.
Για την κατανάλωση στην πόλη, ένα 1.2αρι με ένα 1.4αρι ίδιο αμάξωμα δεν έχουν αξιοσημείωτες διαφορές.
-
καλησπερα.μηπως ξερει κανεις που μπορω να κατεβασω ευκολα και γρηγορα ενα manual for opel corsa service/repair?βρηκα καπου της Haynes αλλα θελει πολλη ιστορια για να κατεβει κωδικους εγγραφες και ιστοριες.ενω τα εκανα ολα αυτα στο τελος μου ζητησε ενα ασχετο κωδικο και δεν μπορουσα να ανοιξω το αρχειο..μηπως ξερετε κανα πιο απλο τροπο??ευχαριστω
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
για αθηνα ομως το 1400 καιει? γιατι ποιο πολυ το θελω για την πολη, αν παω σε 1400 σκεφτομουν σε astra του 7 η 8
Αν κρίνω από την (μη) δύναμη του Corsa 1.4, πιθανότατα με το 1200αρι θα καις παραπάνω στον έξω δρόμο, γιατί θα ζορίζεται περισσότερο. Με αδύναμο αυτοκίνητο, τα βουνίσια ειδικά ταξίδια είναι αργός θάνατος.
Για την κατανάλωση στην πόλη, ένα 1.2αρι με ένα 1.4αρι ίδιο αμάξωμα δεν έχουν αξιοσημείωτες διαφορές.
Από προσωπική εμπειρία με corsa 1.2 του 2001 έχω να καταθέσω 7 λτ/100 χλμ στην εθνική με 120 χλμ/ώρα και γεμάτο αυτοκίνητο με μπαγάζια μωρού (και φυσικά τη σύζυγο...) και γύρω στα 9 λτ/100 χλμ στην πόλη...
-
9 λίτρα; Πρέπει να τρως αρκετό μποτιλιάρισμα...
Ο φίλος jimmy7 όμως μιλάει για το επόμενο μοντέλο από το δικό σου, που πρέπει να κουβαλάει και κάνα 200 κιλά ακόμα!
-
Καλησπέρα σας.Ξέρει μήπως κάποιος τα χρηματοδοτικά προγράμματα που έχει η opel το 2011? Αυτά που ψάχνω είναι το επιτόκιο καθώς και ο αριθμός δόσεων που μπορούν να μπουν.
-
Aγοράστηκε ένα corsa 1.4 sport ( ), μοντ. 07. Γνωρίζουμε γι αυτό το πρόγραμμα συντήρησης και κανέναν καλό μάστορα νότια?
-
κλασσικη συντηρηση θελει
καθε 15000(η 1 χρονο οτι ερθει πρωτα) λαδακια και φιλτρο λαδιου και καθε 30000(η 2 χρονια οτι ερθει πρωτα) αλλαγη ολων των φιλτρων(βενζινης,καμπινας,αερος),μπουζι
πες μια τιμη αγορας και χιλιομετρα αν γινεται -
thanks.
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
πες μια τιμη αγορας και χιλιομετρα αν γινεται
33k χλμ, 8k. Κανέναν μάστορα σωστό ξέρουμε?
-
Παιδια sos εμεινα απο μπαταρια.υπαρχει και πιο φτηνη απο αυτη των 95 ευρω ?
-
και κατι ακομα....οταν αλλαξω μπαταρια πρεπει να κανω ρυθμιση στον συναγερμο??
-
Τι ενοεις αυτη των 95€ , πηγες στην αντιπροσωπεια και στην χρεωνουν τοσο ? γιατι υπαρχουν και πιο φθηνες στον ηλεκτρολογο ή σε καποιο μαγαζιπου πουλαει μπαταριες.
προφανώς αναλογα τον συναγερμο , ο συναγερμος του astra δεν χρειαστηκε να ξαναρυθμιστει οταν η μπαταρια ειχε βγει για περιπου 10 λεπτα
-
καλημερα και ευχαριστω..ναι ρωτησα για μπαταρια οπελ και μου ειπαν για 130 ευρω...βρηκα ομως σε ηλεκτρολογειο με 80 ευρω ωαρτα που λενε ειναι εξισου καλη..Ο συναγερμος μου ειναι ο ΜΕΤΑ που φορανε τα περισσοτερα οπελ.Μου ειπε καποιος οτι ο ΜΕΤΑ δεν αντιμετωπιζει προβλημα...Μπορω να σε ρωτησω και κατι αλλο ?ειναι ευκολο να αλλαξω μπαταρια μονος μου?
-
Ένα corsa 07 μοντέλο, πως μπορώ να πω σίγουρα αν είναι έκδοση σπορτ ή όχι?
-
Ο χρήστης liberis έγραψε:
καλημερα και ευχαριστω..ναι ρωτησα για μπαταρια οπελ και μου ειπαν για 130 ευρω...βρηκα ομως σε ηλεκτρολογειο με 80 ευρω ωαρτα που λενε ειναι εξισου καλη..Ο συναγερμος μου ειναι ο ΜΕΤΑ που φορανε τα περισσοτερα οπελ.Μου ειπε καποιος οτι ο ΜΕΤΑ δεν αντιμετωπιζει προβλημα...Μπορω να σε ρωτησω και κατι αλλο ?ειναι ευκολο να αλλαξω μπαταρια μονος μου?η τιμη που βρηκες τη μπαταρια ειναι πολυ καλη για επωνυμη, αλλαζει πανευκολα το κανει και ενας ανιδεος, ξεσυνδεεισ τα δυο καλωδια και τα ξαναενωνεις προσοχη μονο μην ακουμπησουν τοπ ενα το αλλο (πραγμα πολυ δυσκολο να γινει καταλάθος). Ο συναγερμος κατα 99% δεν χρειζεται καμια περαιτερω ενεργεια απο εσενα και ολα θαναι κομπλε
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
καλημερα και ευχαριστω..ναι ρωτησα για μπαταρια οπελ και μου ειπαν για 130 ευρω...βρηκα ομως σε ηλεκτρολογειο με 80 ευρω ωαρτα που λενε ειναι εξισου καλη..Ο συναγερμος μου ειναι ο ΜΕΤΑ που φορανε τα περισσοτερα οπελ.Μου ειπε καποιος οτι ο ΜΕΤΑ δεν αντιμετωπιζει προβλημα...Μπορω να σε ρωτησω και κατι αλλο ?ειναι ευκολο να αλλαξω μπαταρια μονος μου?
η τιμη που βρηκες τη μπαταρια ειναι πολυ καλη για επωνυμη, αλλαζει πανευκολα το κανει και ενας ανιδεος, ξεσυνδεεισ τα δυο καλωδια και τα ξαναενωνεις προσοχη μονο μην ακουμπησουν τοπ ενα το αλλο (πραγμα πολυ δυσκολο να γινει καταλάθος). Ο συναγερμος κατα 99% δεν χρειζεται καμια περαιτερω ενεργεια απο εσενα και ολα θαναι κομπλε
ακριβως , ειναι πανευκολο πραγμα το να αλλαξεις μπαταρια στο αμαξι
-
Απλά πρόσεξε η μπαταρία να ταιριάζει στο αυτοκίνητο! Αμπέρ, διάταξη πόλων, διαστάσεις.
-
Παιδες ευχαριστω.ολα οκ την ωρα της αλλαγης συνδεσα με τη βοηθεια ενος γνωστου μου ηλεκτρολογου τα καλωδια με εφεδρικη μπαταρια και ετσι δεν εχασα ρυθμισεις συναγερμου,ρολοι κ.α.και τωρα it's good as new...ευχαριστω πολυ παιδια
OPEL FORUM