-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
@Ermani, ο δημος βγαζει φωτογραφιες τα εκαστοτε εγκαταλελειμενα αυτοκινητα
Άρα, όταν ξαναπεράσει για να το πάρει, ακόμη κι αν το έχεις μετακινήσει ή έχεις βγάλει το χαρτί με την ειδοποίηση, δεν θα το μαζέψει?
Τα φωτογραφιζουν για να υπαρχει το στοιχειο οτι ειναι εγκαταλελειμενο, απο εκει και περα περιμενουν ποτε θα παει ο Γερανος να το μαζεψει .
Στη γειτονιά μας υπήρχε ένα αυτοκίνητο που είχε κολλημένο το χαρτί ειδοποίησης από το Φεβρουάριο 2010. Πέρασαν αρκετοί μήνες και το χαρτί αυτό από τις βροχές κλπ έλιωσε. Ξαφνικά στις αρχές Νοεμβρίου ήρθε ο δήμος και το μάζεψε, δίχως νέα ειδοποίηση. Υπήρχαν και άλλα αυτοκίνητα με παλιό χαρτί που είχε καταστραφεί, αλλά ο δήμος δεν τα πήρε.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
@Ermani, ο δημος βγαζει φωτογραφιες τα εκαστοτε εγκαταλελειμενα αυτοκινητα
Άρα, όταν ξαναπεράσει για να το πάρει, ακόμη κι αν το έχεις μετακινήσει ή έχεις βγάλει το χαρτί με την ειδοποίηση, δεν θα το μαζέψει?
Τα φωτογραφιζουν για να υπαρχει το στοιχειο οτι ειναι εγκαταλελειμενο, απο εκει και περα περιμενουν ποτε θα παει ο Γερανος να το μαζεψει .
Στη γειτονιά μας υπήρχε ένα αυτοκίνητο που είχε κολλημένο το χαρτί ειδοποίησης από το Φεβρουάριο 2010. Πέρασαν αρκετοί μήνες και το χαρτί αυτό από τις βροχές κλπ έλιωσε. Ξαφνικά στις αρχές Νοεμβρίου ήρθε ο δήμος και το μάζεψε, δίχως νέα ειδοποίηση. Υπήρχαν και άλλα αυτοκίνητα με παλιό χαρτί που είχε καταστραφεί, αλλά ο δήμος δεν τα πήρε.
Ενα, ενα μην βιαζεσαι ο γερανος παιρνει κανα 2 χρεπια και φευγει
-
οριστικη λυση στο προβλημα:
-
σπασιμο τζαμιων για να αρχισει να βρεχεται-λερωνεται-σαπιζει το σαλονακι και εκει θα ξεχωρισουν οι εχοντες απο τα.. εριφια!!
-
Σήμερα είναι βραδιά καθαριότητας για το δήμο Αθηναίων. Από την Ευελπίδων είδα σε διάστημα μιας ώρας να περνούν τρεις γερανοί φορτωμένοι με εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο. Τελικά, περνώντας από την υπόγεια (κάτω από το πεδίο του Άρεως) διαπίστωσα ότι υπήρχε παρκαρισμένη νταλίκα φορτωμένη με τέσσερα εγκαταλελειμμένα κι εκείνη τη στιγμή γερανός ξεφόρτωνε για να φορτωθεί στην νταλίκα το πέμπτο.
-
Εγω εχω ενα μικρο προβληαμτακι στη γειτονια το οποιο θα λυθει , εχω ενα χρεπο BMW E30 σαπισμενο και με σκασμενα τα 4 λαστιχα χωρις σηματακι , το προβληματακι ειναι η μισοδιαλυμενη πινακιδα πισω , που καθυστερει τον δημο να το παρει.
-
το προβληματακι ειναι η μισοδιαλυμενη πινακιδα πισω , που καθυστερει τον δημο να το παρει.Αν είναι μισοδιαλυμένη τότε κάποια στιγμή θα πέσει κάτω... από μόνη της.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
το προβληματακι ειναι η μισοδιαλυμενη πινακιδα πισω , που καθυστερει τον δημο να το παρει.
Αν είναι μισοδιαλυμένη τότε κάποια στιγμή θα πέσει κάτω... από μόνη της.
Ακριβως , ειδικα αν ειναι βραδυ , την εχω παρατημενη 2 χρονια σχεδον και ο ιδιοτητης ερχεται και αφηνει μια εφημεριδα να δειχνει την ημερομηνια αλλα τελη κυκλοφοριας δεν εχει στο παρμπριζ οποτε....
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Στον Πειραιά δεν μάζεψαν σχεδόν (=99,99999999%) κανένα αυτοκίνητο για το 2010, τα δε χαρτιά που είχε κολλήσει ο δήμος στην αρχή της χρονιάς έχουν πλέον φθαρεί, οπότε όποιος το σκέφτεται σοβαρά να μην πληρώσει τέλη, ας το φέρει και ας το παρατήσει στα μέρη μας.Τελικά εισακούστηκα.
Από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα έχουν αράξει κι άλλα αυτοκίνητα στην περιοχή (κυρίως επαγγελματικά).
Μπράβο.
-
Λοιπόν για σας. Μένω Περιστέρι - Άνω Λιόσια και ο τόπος είναι γεμάτος με αμάξια που δεν μετακινούνται ποτέ με ή χωρίς πινακίδες και συνήθως χωρίς σήμα. ΟΚ αυτοί τα παρατάν ο δήμος τι κανει; ΤΙΠΟΤΑ. Και έτσι χωρίς πινακίδες βρίσκονται παρατημένα κοντά στο σπιτικό μου ένα Rover 214 (1 μήνας), ένα Mercedes E200 παλιό (από την αρχή της χρονιάς χωρίς πινακίδες), ένα τρακαρισμένο Mitsubishi Lancer με σπασμένα τζάμια μες την βρόμα και την αηδία και με διαλοιμένο σαλόνι (6 μήνες) και ένα κόκκινο 3θυρο Mazda 323 με λιομένα λάστιχα (3 χρόνια τουλάχιστον) και ένα συνχρονό Hyundai Sonata (3-4 μήνες το λιγότερο). Όλα αυτά είναι στο έλεος του δήμου αφου δεν έχουν πινακίδες και γενικά τιποτα και είναι εντελώς αφημένα στη μοίρα τους άσχετα αν ο επιτιμός κυρίος Παχατουρίδης μας γραμμένους μην πω που. Το θέμα είναι τα παρατημένα με πινακίδες που δεν μπορούν να μαζευτούν και είμαστε υποχρομένοι να τα υποστούμε. Μερικα παραδειγματάκια για να μπούμε στο κλίμα: ένα γκρι Fiat Punto o θέος ξέρει πόσο καιρό είναι, ένα πού παλιό άσρο Ibiza, ένα κόκκινο Vectra του '90 και αυτό 6 μήνες και πάνω, ένα Rover 400 κάνα χρονο τουλάχιστο, ένα πανάρχαιο Corolla 4 χρόνια και βάλε, ένα πορτοκάλι φορτήγάκι που έιναι μια 10ετία πάνω στο οικόπεδο και έχει φυτρώσει πια άλλα έχει πινακίδες, ένα μαύρο Opel Corsa του 2001 από το καλοκαίρι, ένα σκεπασμένο Mercedes, ένα τζιπάκι Pajero Cabrio και αυτό παλιο 3-4 χρόνια το λιγότερο, ένα πολύ μικρό παλιό με διψήφιες πινακίδες Suzuki 2-3 χρόνια και ένα σόρρο άλλα. Αυτά πιος θα τα μαζέψει αφού ο δήμος αδηνατεί λέει λόγω του γεγονότας ότι έχουν πινακίδες; Ε; Ας μου πει κάποιος γιατί οι δρόμοι του Περιστερίου έχουν γίνει χωματερή αχρήστων οχημάτων με ή χωρίς πινακίδες. Και βέβαια δεν έχουν σήματα ούτε του 10 ούτε του 11 αφού οι ιδιοκτήτες έχουν να ασχοληθούν μαζί τους χρόνια...
-
Έχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες ότι η ύπαρξη των πινακίδων ΔΕΝ εμποδίζει το δήμο από το να τα μαζέψει. Απλά έχει λίγο παραπάνω διαδικασία και μερικοί δήμοι (δηλ. υπάλληλοι αυτών) βαριούνται να ασχοληθούν.
-
Τηλέφωνα στους δήμους κάνετε;
Ωραία είναι να τα λέμε στο φόρουμ, και να ξεσπάμε, αλλά όπως ξέρουμε σχεδόν τα πάντα θέλουν . -
Έχουν γίνει οι σχετικές επικοινωνίες με το δήμο εδώ και πολύ καιρό. Οι υπεύθυνοι είχαν υποσχεθεί ότι θα περάσουν.
Στον Πειραιά* υπάρχουν αυτοκίνητα παρατημένα πάνω από 2 χρόνια.
*Δεν αναφέρομαι στο κέντρο του Πειραιά, αλλά στις συνοικίες.
-
Αν έχω τηλεφωνήσει; Χιλιάδες φορές άλλα αδιαφορία και επαναλαμβάνω αυτοκίνητα παρατημένα και πάνω από 3 χρονια με τις πινακίδες απάνω.
-
Και εκει που καθαρισα την γειτονια απο τα παρατημενα χρεπια, ηρθε ενας παπαρας και αφησε μια κλουβα Toyota lite ace (ή καπως ετσι) 20+ ετιας και χανεται μια ολοκληρη θεση!!! Πινακιδες δεν εχει αλλα ο παπαρας κολλησε σηματακι τελων κυκλοφοριας του 2011. Να σπασω το παρμπριζ??? ή να πεταξω καμι αμολοτωφ απο τον 5ο να γουσταρει???
-
Είναι όντως παρατημένη η κλούβα; Μήπως απλά του αφαίρεσε η τροχαία τις πινακίδες κι επειδή είναι παλιό σού δίνει την εντύπωση εγκαταλελειμένου;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Είναι όντως παρατημένη η κλούβα; Μήπως απλά του αφαίρεσε η τροχαία τις πινακίδες κι επειδή είναι παλιό σού δίνει την εντύπωση εγκαταλελειμένου;Εγκαταλελειμενη την ειχε. Πηγε και παρεδωσε τις πινακιδες! Το ειχε παρκαρισμενο λιγο ποιο πανω και το εφερε κατω απο εμας μολις του εβγαλε τις πινακιδες! Απο τοτε αφαντος ο τυπος και δεν τον προλαβα! Εχουν γνωση οι φυλακες ομως . Θα ξεσηκωσω τον μισο δημο
-
Είναι όντως παρατημένη η κλούβα; Μήπως απλά του αφαίρεσε η τροχαία τις πινακίδες κι επειδή είναι παλιό σού δίνει την εντύπωση εγκαταλελειμένου;
Εγκαταλελειμενη την ειχε. Πηγε και παρεδωσε τις πινακιδες! Το ειχε παρκαρισμενο λιγο ποιο πανω και το εφερε κατω απο εμας μολις του εβγαλε τις πινακιδες! Απο τοτε αφαντος ο τυπος και δεν τον προλαβα! Εχουν γνωση οι φυλακες ομως . Θα ξεσηκωσω τον μισο δημο
Διαμαρτύρεσε για ένα βανάκι; Έγω στην γειτονιά μου έχω 3 βανάκια εκτων όποιων το ένα το απολαμβάνω να σαπίζει άνω της δεκαέτιας σε σημείο που έχει φυτρώσει πλέον ενώ από τα άλλα δύο το ένα επίσης κάθεται κάνα χρόνο με πινακίδες και το τρίτο που είναι του κρεπολείου έχει πι΄΄ασει ποντίκια καθώς είναι 3 χρόνια εκεί με πινακίδες εννοείται. Και τα τρία είναι Ford Transit της δεκαετίας του 80. Και εσένα ο δήμος τα μαζεύει σε έμανα δεν πα να χτυπιέμαι στα αυτά τους με έχουν. Και έχω και άλλα 15 επιβατικά χρέπια να καμαρώνω...
-
Εχουμε άξια δημοτικη αρχη
-
Λοιπόν, χθες το βράδυ έγινε το θαύμα και ήρθαν από το δήμο και μάζεψαν όλα τα παρατημένα αυτοκίνητα του οικοδομικού τετραγώνου, χωρίς να έχει γίνει κάποια περεταίρω επικοινωνία.
Μάλλον κάποιοι από το δήμο διαβάζουν το φόρουμ.
Γεμισαν οι Δρομοι Ακινητοποιημενα χωρις Πινακιδες