-
ναι τρελη ιδεα
εχω μερικα μαγαζια στο νου μου οπου θα σε αφηναν να φυγεις χωρις να πληρωσεις χωρις να σου πουν το παραμικρο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι τρελη ιδεαεχω μερικα μαγαζια στο νου μου οπου θα σε αφηναν να φυγεις χωρις να πληρωσεις χωρις να σου πουν το παραμικρο
- Δεν είπα ότι θα το έκανα εγώ
- Όπως γράφει και παραπάνω, δεν φεύγεις χωρίς να πληρώσεις. Απλά του λές ότι θα πληρώσεις μόλις έρθει και η αστυνομία για να γράψει την παράβαση
-
και μετα φωναζουν τα τερατα απο το υπογειο
(οχι αυτα που χουν στη πορτα για τα ματια του κοσμου)αληθεια για τα καθαρα ποτα που σας σερβιρουν λετε ποτε τιποτα?
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Όπως γράφει και παραπάνω, δεν φεύγεις χωρίς να πληρώσεις. Απλά του λές ότι θα πληρώσεις μόλις έρθει και η αστυνομία για να γράψει την παράβαση
Προπληρωνεις το ποτο και οτι θες κανε.
αληθεια για τα καθαρα ποτα που σας σερβιρουν λετε ποτε τιποτα?
Θα απαγορευτει οπου να'ναι.
Η Ευρώπη έχει το υψηλότερο ποσοστό αλκοολικών παγκοσμίως, τα υψηλότερα κατα κεφαλή επίπεδα κατανάλωσης αλκοόλ και το υψηλότερο ποσοστών προβλημάτων υγείας που προκαλούνται από το αλκοόλ. Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ αποτελεί τη βασική αιτία για το 7,4% των προβλημάτων υγείας και των πρόωρων θανάτων στην ΕΕ
http://ec.europa.eu/health-eu/my_lifest ... dex_el.htm
-
Η κατανάλωση αλκοόλ είναι ήδη ελεγχόμενη. Δεν έχεις δικαίωμα να πίνεις πάνω από ένα όριο όταν οδηγείς. Φασισμός; Υποκρισία;
-
το αλκοολ ομως πραγματι μπορει να σκοτωσει καποιον και οχι μετα απο δεκαετιες μια και εξω
με τα ποτακια μπομπες δε μου λετε τι κανετε στα διαφορα μαγαζια
(εμενα μη με ρωτατε, γιατι πλεον δε τα πλησιαζω , ουτε θελω να κανω πλουσιοτερα τετοια ατομα.. απλα επειδη θεωρειτε μερικοι οτι θα βγαλετε ακρη μαζι τους αν φωναξετε την αστυνομια θελω να μου πειτε τι κανετε για ενα προβλημα που υπαρχει χρονια, το γνωριζουμε ολοι, οντως κανει κακο -μεγαλυτερο κιολας- αλλα κανεις μεχρι τωρα δεν κανει τιποτα )
-
Προσωπικά σχεδόν πάντα πίνω κρασί οπότε δε με πολυαγγίζει το θέμα
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Η κατανάλωση αλκοόλ είναι ήδη ελεγχόμενη. Δεν έχεις δικαίωμα να πίνεις πάνω από ένα όριο όταν οδηγείς. Φασισμός; Υποκρισία;Δε λεω για οταν οδηγεις.
Ασε που οπως ειπες και εσυ, δε σου απαγορευουν να πιεις απλα σε ελεγχουν (εαν και οταν) και πληρωνεις τις συνεπειες.Για τη βλαβη στην υγεια (που απ'οτι βλεπω ειναι μεγαλυτερη απο του τσιγαρου) τι εχεις να πεις?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Για τη βλαβη στην υγεια (που απ'οτι βλεπω ειναι μεγαλυτερη απο του τσιγαρου) τι εχεις να πεις?Να πω, να πω;
Προσωπικά, δεν έχω ενοχληθεί ποτέ από το αλκοόλ και δεν έχω πιει ποτέ με το ζόρι. Αντιθέτως το τσιγάρο με ενοχλεί όπου κι αν πάω και καπνίζω με το ζόρι παντού (πλην του σπιτιού μου). Εύκολο ήταν -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Για τη βλαβη στην υγεια (που απ'οτι βλεπω ειναι μεγαλυτερη απο του τσιγαρου) τι εχεις να πεις?
Να πω, να πω;
Προσωπικά, δεν έχω ενοχληθεί ποτέ από το αλκοόλ και δεν έχω πιει ποτέ με το ζόρι. Αντιθέτως το τσιγάρο με ενοχλεί όπου κι αν πάω και καπνίζω με το ζόρι παντού (πλην του σπιτιού μου). Εύκολο ήτανΔεν απαντησες.
Δε ρωτησα εαν εχεις ενοχληθει.
-
Δεν απαντησες.
Δε ρωτησα εαν εχεις ενοχληθει.Εφόσον δεν έχω ενοχληθεί με οποιονδήποτε τρόπο από το ποτό (αποφεύγω τους μεθυσμένους και δεν πίνω) εξυπακούεται πως δεν υπάρχει περίπτωση και να με βλάψει. Μακάρι να μπορούσα να κάνω το ίδιο και με το τσιγάρο εν ώρα φαγητού, ποτού και εργασίας.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Δεν απαντησες.
Δε ρωτησα εαν εχεις ενοχληθει.Εφόσον δεν έχω ενοχληθεί με οποιονδήποτε τρόπο από το ποτό (αποφεύγω τους μεθυσμένους και δεν πίνω) εξυπακούεται πως δεν υπάρχει περίπτωση και να με βλάψει. Μακάρι να μπορούσα να κάνω το ίδιο και με το τσιγάρο εν ώρα φαγητού, ποτού και εργασίας.
Δε ρωταω αν σε ενοχλει, ουτε αν σε βλαπτει.
Γενικα: πιστευεις οτι το ποτο βλαπτει?Πως θα σχολιαζες το παρακατω:
Η Ευρώπη έχει το υψηλότερο ποσοστό αλκοολικών παγκοσμίως, τα υψηλότερα κατα κεφαλή επίπεδα κατανάλωσης αλκοόλ και το υψηλότερο ποσοστών προβλημάτων υγείας που προκαλούνται από το αλκοόλ. Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ αποτελεί τη βασική αιτία για το 7,4% των προβλημάτων υγείας και των πρόωρων θανάτων στην ΕΕ
Δε σε νοιαζει επειδη εσυ δε πινεις και αποφευγεις μεθυσμενους?
-
Aν και καπνιστης , παντα σεβομαι τον διπλανο μου οταν βρισκομαι σε χωρο κλειστο, στον οποιον δεν καπνιζει κανεις.
Σε εναν χωρο ομως που σχεδον ολοι καπνιζουν ,το ιδιο κανω κι εγω.Το καπνισμα κανει κακο στην υγεια και το παθητικο επισης ,
αλλα ειναι δυσκολο για τον καπνιστη να το κοψει,οποτε καλο ειναι και ο μη καπνιστης να βλεπει τον καπνιστη οχι σαν εχθρο αλλα σαν καποιον που ειναι εξαρτημενος.Μακαρι να μπορουσαμε να κοψουμε αυτην την βρωμερη συνηθεια . -
Παιδια ας μην γελιομαστε,οσοι καπνιζουμε θα πεθανουμε ειτε απο καρκινο του πνευμονα ειτε απο καρδιακα προβληματα .
Και μην νομιζετε οτι θα χρειαστει να φτασετε στην ηλικια των 80 ετων για να το παθετε,ηδη απτα 40 ετη υπαρχουν κρουσματα. -
Μπράβο Φίλος μας εφτιαξες τη διάθεση ! Ασε που μπαίνουμε κ στα 40!!
-
Ο χρήστης Nikolaras έγραψε:
Παιδια ας μην γελιομαστε,οσοι καπνιζουμε θα πεθανουμε ειτε απο καρκινο του πνευμονα ειτε απο καρδιακα προβληματα .
Και μην νομιζετε οτι θα χρειαστει να φτασετε στην ηλικια των 80 ετων για να το παθετε,ηδη απτα 40 ετη υπαρχουν κρουσματα.μπορει να εμφανισεις αλλες ασθενιες ή αλλου ειδους καρκινο (απο αλλες αιτιες) και φυσικα μπορει να ΜΗΝ πεθανεις
μην λεμε ο,τι βλακεια μας ερχεται στο κεφαλι
εγω προσωπικα ,αν κρινω απο το οικογενειακο μου ιστορικο, αυτο απο το οποιο κινδυνευω ειναι απο καρκινο στο στομαχι , το τσιγαρο δεν σκοτωσε ποτε κανεναν απο την οικογενεια μου , αντιθετως προβλημα στο στομαχι ειχε ακομα και ο παππους μου που ζουσε μες στη φυση
μην ειστε ουτε μοιρολατρες , ουτε να σας διακατεχει ενα μονιμο αγχος για το αν θα πεθανετε
ολοι θα πεθανουμε και μαλλον θα πεθανουμε πολυ ασχημα, το να απαρνιομαστε διαφορες απολαυσεις της ζωης ειναι για μενα χαζο (δε λεω φυσικα να αγνοουμε παντελως τους κινδυνους, αλλα μην κανουμε σαν υστερικες)
και τι μου λες πριν τα 40 , εδω 25αρης γνωστος μου ερασιτεχνης αθλητης , γερο παιδι εμαθα οτι εμφανισε προβλημα στη καρδια του και ειναι με βηματοδοτη
σε αλλο φιλο μου στα 27 του εκοψε ο γιατρος το τσιγαρο γιατι ειχε προβλημα που δε γνωριζε
δε ξερεις απο πού θα σου σκασει η κεραμιδα και γω προσωπικα εχω ηδη αρκετα πραγματα που με αγχωνουν για να αγχωνομαι και για αυτο (το αγχος ειναι στη τελικη που θα με οδηγησει σε καρκινο στο στομαχι , οπως επαθε και ο πατερας μου και παραλιγο και παππους μου)
οποτε καπνιζω και στα @@ μου
στο θεμα μας τωρα..
σημερα εκανα το πρωτο μου δειπνο στα fridays τηρωντας το νεο νομο
(ειχα παει και παλιοτερα και καθισα εξω , αλλα αρρωστησα για να ειναι υγιεις μερικοι και ειπα να μην παιζω παλι με την τυχη μου, ημουν αλλωστε κομματια αρρωστος μεχρι πριν λιγες μερες)ευτυχως ημασταν μεγαλη παρεα και μπορουσαμε ανα βαρδιες να πηγαινουμε εξω
ΑΙΣΧΟΣ , αλλα ευτυχως δεν εκανε και τοσο κρυο και λεγαμε και τις μαλακιες μας να περασει η ωρα
(το τσιγαρακι ΔΕΝ κραταει 1 λεπτακι σε περιπτωση που μερικοι νομιζετε οτι ειναι σαν το κατουρημα, ειδικα το δικο μου που θελει και τη διαδικασια του και σβηνει συνεχεια)αν ημουν ομως μονο εγω και η γυναικα , δεν επαιζε τετοιο σκηνικο και μεχρι να ανοιξει ο καιρος αν ειμαστε οι δυο μας δεν ξερω αν θα ξαναπαιξει φαι εκει περα
ηταν ενας τυπος βεβαια που καθοταν στο μπαρ και αναβε τσιγαρο και στα @@ του (με ευθυνη του κτλ, τασακια δεν παιζουν) , αλλα απο τη στιγμη που δε το δεχεται το μαγαζι δε θελαμε να το παιζουμε γ@μαω και δερνω και 'κοιταχτε με'
λιγοτερα ατομα ομως συμφωνησαμε σχεδον ολοι οι καπνιστες της παρεας (5/6 ατομα καπνιζαμε , ο 6ος ηταν πρωην ) οτι δε θα πηγαιναμε
ειδικα αν ειμαστε μονο 2 να αφηνεις δλδ τη κοπελα σου για να πας να καπνισεις? δεν παιζει..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
να αφηνεις δλδ τη κοπελα σου για να πας να καπνισεις? δεν παιζει..Δεν εχεις ακουσει κατι ιστοριες που ο αντρας παει για τσιγαρο και δε ξαναγυρναει ποτε?
-
Στο αεροπλάνο μέσα καπνίζεις; Εκεί γιατί 'παίζει';
Πατάτε αποκλειστικά και μόνο στην έλλειψη αστυνόμευσης που υπάρχει και κάνετε ότι θέλετε. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που κάποιος θα σου πει 'εγώ να γυρνάω σαν την άδικη κατάρα για να βρω να παρκάρω και αυτό 8 στενά πέρα απ' το σπίτι μου; Δεν παίζει φιλαράκι, θα το βάλω στο πεζοδρόμιο και τράβα γ@μ#$%ου', με την ίδια λογική ο καπνιστής στην Ελλάδα κρίνει ότι αυτό που τον βολεύει είναι και το σωστό.
Ασχέτως αν υπάρχουν αδιάσειστα επιστημονικά στοιχεία για το ότι αυτό που κάνει βλάπτει τους άλλους, ασχέτως του αν ξέρουν και οι ίδιοι ότι ο μόνος τρόπος να μειωθεί κάποτε το ποσοστό των καπνιστών είναι να ξεριζώσουμε το κάπνισμα από την κοινωνική κουλτούρα, ασχέτως του αν και οι ίδιοι παραδέχονται ότι είναι σημαντικό να σταματήσουν να ξεκινούν το κάπνισμα οι νέοι ορμώμενοι από το παράδειγμα των γύρω τους στις καφετέριες στα κλάμπς και στα εστιατόρια. Τίποτα από όλα αυτά δεν μετράει για αυτούς. Το μόνο που μετράει είναι ότι στο μπ@#$λο δεν υπάρχει αστυνομία να μας αναγκάσει να κάνουμε το σωστό και ως εκ τούτου δεν το κάνουμε. Απλά και όμορφα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Στο αεροπλάνο μέσα καπνίζεις; Εκεί γιατί 'παίζει';Ολη η συζητηση γινεται σχετικα με το καπνισμα στους χωρους διασκεδασης και το αεροπλανο δε νομιζω να συγκαταλεγεται σε αυτους.
-
Στο αεροπλάνο μέσα καπνίζεις; Εκεί γιατί 'παίζει';
Ολη η συζητηση γινεται σχετικα με το καπνισμα στους χωρους διασκεδασης και το αεροπλανο δε νομιζω να συγκαταλεγεται σε αυτους.
Προχθες ,κυριακη μεσημερι πηγα στο απλα για φαγητο .Το πρωτο που μου εκανε εντυπωση ,ηταν ,οτι δεν ειχε την καταληλη θερμανση ,το δευτερο οτι δεν διεθετε χωρο για τους καπνιστες κ το τριτο ,τα λευκα κρασια ηταν ολα ληγμενα .Ακυρωσα την παραγγελια σε εναν τυπα που εκανε πως δεν καταλαβαινε κ φυγαμε για αλλου .
Παραξενευτηκε κ ο κ Μαμαλακης που ετρωγε στο διπλανο τραπεζι .
Ειναι το πρωτο απο τα δηθεν καλα εστιατορια (απο οσα εχω επισκεφτει) που δεν διαθετει χωρο για τους καπνιστες .
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#4]