-
Μόνο για το χυμό που τον είχε 1,15 πάω
Διαφορετικά Makro, ΑΒ (λόγω εγγύτητας) και Σκλαβενίτη -
La biere du demon 5,15€ στα Καρφούρ και 3,96€ στα Μάκρο
-
Eχει κανενα s/m κατεψυγμενα(και καλα) μπιφτεκια???
-
έχω ψάξει σε αρκετά και δεν έχω βρει.
-
Me too...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Eχει κανενα s/m κατεψυγμενα(και καλα) μπιφτεκια???θες να αυτοκτονήσεις ή να μαγειρέψεις κάτι για τον εχθρό σου;
-
Ολα μουφα???
-
Τι μούφα λέτε τώρα; Το μπιφτέκι είναι (μαζί με τα αλλαντικά) η καλύτερη ευκαιρία μιας κρεατοβιομηχανίας να ξεφορτωθεί ό,τι πιο άχρηστο περισσεύει από το σφάγιο. Αίμα, έντερα, μεδούλι, πέτσες, λίπος είναι η χαρά του μπιφτεκά.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Eχει κανενα s/m κατεψυγμενα(και καλα) μπιφτεκια???Μόνο τα 'σουιδικά' κεφτεδάκια του ΙΚΕΑ μου άρεσαν και παίρνω συχνά.
-
καλητερα να τα φτιαξεις μονος
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
καλητερα να τα φτιαξεις μονοςακριβώς! είναι πανεύκολο και είναι κ σαφώς πιο γευστικά.
-
αν δεν βιαζεσε θα σε φερω οταν σφάξει ενας συγχωριανός κανενα χοίρο λιγο γνήσιο κρέας
αν κ δεν ξερω ρε παιδια ξερω οτι το συγκεκριμένο κρεας ειναι οτι πιο αγνο υπάρχει αλλα ακομα κ μαγειρεμένο με εχει μια μυρωδιά! (μηπως εχω συνηθίσει υπερβολικα του εμπορίου??)
-
και στα αλανιαρικα κοτοπουλα του χωριου ειναι πιο σκληρο το κρεας τους απο αυτα που πουλανε στα σουπερ μαρκετ
-
3,99€ επαναφορτιζόμενες μπαταρίες στα lidl. Διάφορα μεγέθη. Ποσότητα η κλασική που έχουν οι συσκευασίες... Πήρα AA με 2500mAh.
18€ είχα πληρώσει τις 4 energiser AA που ήταν 2000mAh -
εγώ έχω πάρει 2 φουρνιές επαναφορτιζόμενες απο Lidl.
μάρκας Tronic και οι δύο.
μια μπλε, που βγήκε μάπα,αμφιβάλλω αν έχουν την δηλούμενη χωρητικότητα ενώ εκφορτίζονται ταχύτατα απο μόνες τους.
μια κόκκκινες, που βγήκε πολύ καλή. -
Ίδιας μάρκας προφανώς και αυτές Tronic...
Μαύρη συσκευασία με μπλε backround η συσκευασία. Μαύρο με κόκκινο οι μπαταρίες...
50-50 λοιπόν...
Λέει η συσκευασία, ότι χρειάζονται 5 κύκλους πλήρους φόρτισης και αποφόρτισης -
Nimh δεν ειναι??
-
yap
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ίδιας μάρκας προφανώς και αυτές Tronic...
Μαύρη συσκευασία με μπλε backround η συσκευασία. Μαύρο με κόκκινο οι μπαταρίες...
50-50 λοιπόν...
Λέει η συσκευασία, ότι χρειάζονται 5 κύκλους πλήρους φόρτισης και αποφόρτισηςόταν τις πήρες είχαν καθόλου τάση?
οι μπλε ήθελαν φόρτιση οι κόκκινες έπαιξαν απο τη συσκευασία (προφανώς όχι στη μέγιστη διάρκεια)
για δες και πες, ίσως ενδιαφέρει κάποιον αυτή η φουρνιά. -
Δεν πρόσεξα. Και τις έχω βάλει ήδη για φόρτιση
Σούπερμαρκετ