-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
TOYO T1RΤουβλα .
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
TOYO T1R
Τουβλα .
+1
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
TOYO T1R
Τουβλα .
+1
Εντωμεταξύ, δεν ξέρω τις τιμές τους στην Ελλάδα, στο camskill πάντως βγαίνουν κανένα 40άρι λιγότερο από τα Conti, σιγά τη διαφορά...
-
Σε τι διάσταση τα ψάχνεις για το Z4;
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Σε τι διάσταση τα ψάχνεις για το Z4;235/35/19 και 265/30/19
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Σε τι διάσταση τα ψάχνεις για το Z4;
235/35/19 και 265/30/19
Εκτος απτα continetal, μπορεις να πας σε PILOT SPORT CUP και σε YOKOHAMA ADVAN V103.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
TOYO T1RΚούτσουρα και θορυβώδη.
-
Ο χρήστης lamprosdl έγραψε:
TOYO T1R
Κούτσουρα και θορυβώδη.
Λιγο θαρυβώδη ναι αλλά όχι και κούτσουρα μη λέμε ότι θέλουμε
-
Τους πρωτους μηνες ειναι εντυπωσιακα λες, ουαου τι λαστιχαρα εβαλα στο αμαξι μου.
Μετα τους πρωτους μηνες λες ,ουαου τι παντιλικια κανω με το αμαξι μου. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
TOYO T1R
Κούτσουρα και θορυβώδη.
Δεν λέμε ότι θέλουμε, την άποψη που έχουμε σχηματίσει μετά από τουλάχιστον 20 αλλαγές ελαστικών σε 6 αυτοκίνητα που οδηγώ τα τελευταία 20 χρόνια και σε σύνολο 500.000χλμ.
Λιγο θαρυβώδη ναι αλλά όχι και κούτσουρα μη λέμε ότι θέλουμεΜε 10χλμ/ω ενεργοποιείται το ABS σε στεγνό στο colt CZ3. Δεν τα επέλεξα τα βρήκα φορεμένα. όταν είναι κρύα πατινάζ στο στεγνό. Στα πρώτα φρεναρίσματα στην πόλη τρομοκρατήθηκα και φρέναρα πολλά μέτρα πριν το εμπόδιο, τώρα τα έχω συνηθίσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα προτιμούσα ποτέ στο μέλλον.... (205/45/16)
-
Ο χρήστης lamprosdl έγραψε:
TOYO T1R
Κούτσουρα και θορυβώδη.
Λιγο θαρυβώδη ναι αλλά όχι και κούτσουρα μη λέμε ότι θέλουμε
Με 10χλμ/ω ενεργοποιείται το ABS σε στεγνό στο colt CZ3. Δεν τα επέλεξα τα βρήκα φορεμένα. όταν είναι κρύα πατινάζ στο στεγνό. Στα πρώτα φρεναρίσματα στην πόλη τρομοκρατήθηκα και φρέναρα πολλά μέτρα πριν το εμπόδιο, τώρα τα έχω συνηθίσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα προτιμούσα ποτέ στο μέλλον.... (205/45/16)
Δεν λέμε ότι θέλουμε, την άποψη που έχουμε σχηματίσει μετά από τουλάχιστον 20 αλλαγές ελαστικών σε 6 αυτοκίνητα που οδηγώ τα τελευταία 20 χρόνια και σε σύνολο 500.000χλμ. -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Τους πρωτους μηνες ειναι εντυπωσιακα λες, ουαου τι λαστιχαρα εβαλα στο αμαξι μου.
Μετα τους πρωτους μηνες λες ,ουαου τι παντιλικια κανω με το αμαξι μου. -
Μια ερώτηση
Τα Goodyear Excelence τι λένε σαν λάστιχα?
Αν έπρεπε να τοποθετήσω νέα στο αυτοκίνητο να προτιμήσω αυτά ή τα Michelin Pilot Primacy HP
Ευχαριστώ -
Αρκετα καλο λαστιχο,με καλη αποδοση σε ολες τις συνθηκες και με μεγαλη διαρκεια ζωης.
Αν και γενικα η Goodyear εχει υψηλες τιμες , πλησιαζει την Michelin ,και γιαυτον τον λογο δεν πουλαει στην Ελλαδα.
Το Primacy δεν αποδειχθηκε ανταξιο του ονοματος της εταιριας , οποτε αμα βρεις Goodyear Excelence σε καλη τιμη ,βαλτα.
Δεν μας ειπες για τι αμαξι ειναι και τι διασταση φοραει ομως. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μια ερώτηση
Τα Goodyear Excelence τι λένε σαν λάστιχα?δεν κανεις τετοιες ερωτησεις....
-
Τόσο καλά είναι; Δεν το περίμενα!
-
προτιμώ να παω με λεωφορείο παρα να βαλω goodyear excellence στο αυτοκινητο μου!!!
-
Το αμάξι είναι αυτό της φωτογραφίας(Renault Fluence) και φοράει 16άρια 205-60(αυτή την στιγμή έχει τα μαμά Goodyear Efficient Slip)
Οι απόψεις πάντως δυίστανται -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Οι απόψεις πάντως δυίστανταιdon't care!!
-
Popol@re, πολύ λεωφορείο λες τελευταία, τι έγινε? Αποφάσισες να ρίξεις την κατανάλωση από το focus?
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]