-
http://news.softpedia.com/news/Joli-OS- ... 8935.shtml
-
Στο θέμα που είχα σχετικά με το λαπτοπ hp κ την τροφοδοσία του, τελικά βρέθηκε λύση όπως φαίνεται. Εντός εγγύησης, μετά από 2,5 χρόνια το τροφοδοτικό παρέδωσε πνεύμα. Τελικά αλλάχθηκε από το επίσημο σέρβις στην Θεσσαλονίκη, από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος για 2η φορά. Το σέρβις βρίσκεται στην περιοχή των Κωνσταντινουπολίτικων στην Θεσσαλονίκη.
-
το eztv τον ήπιε;
γιατί συντήρηση τόσο διάστημα χωρίς να ξέρουν πότε θα τελειώσει μου φαίνεται ύποπτη...
-
Στο piratebay ανεβαζουν κανονικα
-
Απορια....
Φεραμε απο Ελλαδα ενα ασυρματο ρουτερ... παμε να το συνδεσουμε και να κανουμε σετ απ αλλα δεν 'βλεπει' την γραμμη ... Δλδ, το βαζω στη πριζα και δεν αλλαζει κατι εαν βαλω και την γραμμη ADSL επανω του η οχι.??? Χωρις να πειραξω κατι βαζω την γραμμη στο προηγουμενο ρουτερ και συνδεεται κανονικα... τι μπορει να φτaiει και δεν 'καταλαβαινει' οτι το συνδεω με γραμμη ADSL???? -
περασες τους κωδικους?
τι γραμη ειναι PSTN 'η ISDN? το ρουτερ τι απ τα δυο υποστηρίζει? -
Ο χρήστης umaga έγραψε:
τι γραμη ειναι PSTN 'η ISDN? το ρουτερ τι απ τα δυο υποστηρίζει?
+1
-
Θα προσπαθησω να μαθω... για το τι γραμμη ειναι... πρακτικα απο μια πριζα τοιχου βγαινουν 2 βυσματα ενα για data και ενα για τηλεφωνο. Το καλωδιο που ερχεται στο ρουτερ ειναι σαν του τηλεφωνου.
το νεο το φεραμε απο Ελλαδα...ειναι το level one και η γραμμη θα ηταν πιστευω ISDN.
Αυτο που λειτουργει ειναι το speed touch 536 v6. Της Thomson. -
πρεπει να γραφουν απο κατω για τι γραμμη ειναι κοιταξε τα και αν ειναι το ιδιο, βαλε το καινουριο, κανε του ρισετ και περνα του τους κωδικους του παροχου
-σημειωση εαν κανεις ρισετ χανονται οι κωδικοι και οι ρυθμησεις επιστρεφουν στο default- -
O.K. Θα τα τσεκαρω αυτα... και θα επικοινωνησω και με τον Παροχο!!! ελπιζω να βγαλω ακρη.. απλα με παραξενεψε που βαζοντας το στην πριζα (αυτο απο Ελλαδα, αναβοσβυνει συνεχεια το λεντ της γραμμης και δεν αλλαζει κατασταση οταν βαζω το βισμα... του ADSL).....
-
αν τα έχεις ανάποδα πάντως, μπορείς με firmware update να το αλλάξεις. Σε όσα ξέρω γίνεται αυτό.
-
Τι να εχω αναποδα???
-
το ρουτερομοντεμ να ειναι για PSTN και η γραμμή σου ISDN, or vice versa
-
Α ΟΚ... θα τα ερευνησω αλλα απο Δευτερα!!!
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Εξωτερικος δισκος 2.5αρης : συνδεω και δεν εμφανιζεται mounted.
τα win τρεχουν τους driver κλπ αλλα δεν γινεται κατι παραπανω. δοκιμαστηκε σε 2 pc.τι κανουμε ;
Δεξι κλικ στο 'Ο Υπολογιστής μου' -> Διαχείριση -> Αποθήκευση(ή κάπως έτσι).
Εκεί θα δεις το δίσκο, αλλά αδιαμόρφωτο. Δεξί κλικ επάνω στον κενό χώρο, δημιουργία partition (τόμου; ) και θα τον δεις.Μολις ασχοληθηκα με το θεμα. Δεν μου τον εμφανιζει στην λιστα
φουντο ; -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Εξωτερικος δισκος 2.5αρης : συνδεω και δεν εμφανιζεται mounted.
τα win τρεχουν τους driver κλπ αλλα δεν γινεται κατι παραπανω. δοκιμαστηκε σε 2 pc.τι κανουμε ;
Δεξι κλικ στο 'Ο Υπολογιστής μου' -> Διαχείριση -> Αποθήκευση(ή κάπως έτσι).
Εκεί θα δεις το δίσκο, αλλά αδιαμόρφωτο. Δεξί κλικ επάνω στον κενό χώρο, δημιουργία partition (τόμου; ) και θα τον δεις.Μολις ασχοληθηκα με το θεμα. Δεν μου τον εμφανιζει στην λιστα
φουντο ;Α, δεν είναι καινούριος;
Άλλη περίπτωση είναι να μη μπορεί να κάνει spin up με το ρεύμα που παίρνει από μια usb.
Αυτοί έχουν είτε ένα καλώδιο USB που καταλήγει σε 2 βύσματα, είτε δεύτερο καλώδιο usb από Type A σε μικρό καρφάκι (όπως οι φορτιστές για Nokia) οπότε αν το βάλεις και σε δεύτερη θύρα θύρα θα δουλέψει. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Α, δεν είναι καινούριος;
Άλλη περίπτωση είναι να μη μπορεί να κάνει spin up με το ρεύμα που παίρνει από μια usb.
Αυτοί έχουν είτε ένα καλώδιο USB που καταλήγει σε 2 βύσματα, είτε δεύτερο καλώδιο usb από Type A σε μικρό καρφάκι (όπως οι φορτιστές για Nokia) οπότε αν το βάλεις και σε δεύτερη θύρα θύρα θα δουλέψει.2 μηνες πηγε καλα και μετα ως εχει τωρα.
με τα 2 βυσματα σε usb δεν ανοιγει κανει το computer management ! κολλαει
-
ακουγεται να δουλευει ο δισκος?
-
Ναι, κανονικα, με σταθερο ρυθμο σ' αυτον τον μικροθορυβου.
Σταυρο, στην λιστα των συσκευων εμφανιζεται μονο οταν αφαιρω τον δισκο (κανενας συνδυασμους καλωδιων δεν αλλαζει την κατασταση) κι αυτο για εκατοστα του δευτερολεπτου.
-
μπουταρε με ενα live cd linux εαν τον βλεπει παει να πει οτι το προβλημα ειναι στα windows και οχι στο δισκο
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]