Mar 9, 2011, 7:53 PM

Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Έχω διαβάσει καμμιά 50αριά σελίδες του συγκεκριμένου θέματος, έχω καταλάβει κάποια πράγματα και κάποια άλλα όχι. Τον έλεγχο θέλω να τον κάνω για να έχω κάτι χειροπιαστό στα χέρια μου ώστε να πιέσω την αντιπροσωπεία να μου αλλάξει και τα φανάρια (αφου από όσο γράφετε γίνονται τρύπες για την μετατροπή) με καινούργια και να αποκλείσω την 1% πιθανότητα (απο αυτά που γράφετε το σωστό κιτ κοστίζει ~ 1000 δεν νομίζω να έδωσαν τόσα) να είναι εντάξει. Βρήκα ψάχνοντας αρκετά μια λίστα με συνεργεία - ηλεκτρολογία που συνεργάζονται με τη Hella και κάνουν έλεγχο φώτων οπότε όταν μπορέσω θα πάω. Στα δικά σου ό,τι πρόσθεσα το έχω βάλει σε παρένθεση για να φαίνεται. Αν δεν κάνω λάθος απο όσα έχω διαβάσει το Κρουζ βγαίνει σε κάποιες εκδόσεις στην Αμερική με Ξένον. Στην Ευρώπη δεν έχω βρει να βγαίνει κάπου. Το ότι δεν το πρόσφερε εδώ σαν έξτρα δεν σημαίνει και οτι δεν υπάρχει πουθενά για αυτό ρώτησα για ειδική παραγγελία. Λχ το έγχρωμο ηχοσύστημα με σύνδεση ipod και gps δεν το φέρνουν ούτε με χρέωση στην Ελλάδα στο εξωτερικό όμως μπαίνει έξτρα. Αυτά τα ολίγα.

Στη θέση σου, θα απαιτούσα από την αντιπροσωπεία, να μου αλλάξει τα μη εργοστασιακά φώτα. Εαν, υπάρχει στην Αμερική και μπορούν να το φέρουν, θα ζητούσα αλλαγή με αυτά. Αλλιώς με τα κανονικά.