-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Από Ιαπωνία αξίζει να φέρει κανείς laptop ή videocamera; Έχω τον αδερφό μου εκεί που επιστρέφει την άλλη εβδομάδα και σκέφτομαι να τον αγκαρέψωVideocamera θα έλεγα αλλά δεν ξέρω τί γίνεται από πλευράς εγγύησης.
(ενοοείτε πως κοιτά να πάρει Made in japan κομμάτι, αν λέμε τώρα, βρεί τέτοιο) -
Πληζ χελπ. Άλλαξα μηχάνημα και πήρα ένα i5 με κάτι άλλα καλούδια. Άρχισα να φορτώνω κάποια πράγματα και σε ένα παιχνίδι είδα ότι ενώ το πάει σούζα από πλευράς ταχύτητας (τα δεδομένα που έχω είναι πολλαπλάσια καλά από τα απαιτούμενα -το παιχνίδι είναι του 2006), όταν πάω να ξεκινήσω ένα παιχνίδι φορτώνει μεν σε dt αλλά όταν ξεκινάει αμέσως κολλάει. Βγαίνω στα windows και μου λέει κάποιο σφάλμα 18, 118 κάτι τέτοιο.
Τι σκατά μπορεί να είναι αυτό; -
Runtime error?
Δες εδω για το 118 http://www.personalcomputerfixes.com/ge ... error-118/
Προσπαθησε να δεις ακριβως το κωδικο του σφαλματος και googlαρε το
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πληζ χελπ. Άλλαξα μηχάνημα και πήρα ένα i5 με κάτι άλλα καλούδια. Άρχισα να φορτώνω κάποια πράγματα και σε ένα παιχνίδι είδα ότι ενώ το πάει σούζα από πλευράς ταχύτητας (τα δεδομένα που έχω είναι πολλαπλάσια καλά από τα απαιτούμενα -το παιχνίδι είναι του 2006), όταν πάω να ξεκινήσω ένα παιχνίδι φορτώνει μεν σε dt αλλά όταν ξεκινάει αμέσως κολλάει. Βγαίνω στα windows και μου λέει κάποιο σφάλμα 18, 118 κάτι τέτοιο.
Τι σκατά μπορεί να είναι αυτό;τι pc desktop ή λαπτοπ?
τι παιχνιδι? εχεις κανεις ολες τις αναβαθμισεις, εγκατεστησες οτι σου προτεινε το παιχνιδι (c++, dx κτλ..)αγορασμενο ή απο θειο?
και τελευταιο.. driver για τη καρτα γραφικων σου εβαλες απο τη σελιδα του κατασκευαστη (εννοω amd/nvidia, οχι κατασκεταστη λαπτοπ) ή αφησες το λειτουργικο να βρει μονο του?
-
Επειδή είμαι ασχετίλα το πι τσι το πήρα έτοιμο. Δεν έκανα τίποτα.
Το παιχνίδι αγορασμένο. Τώρα είδα ότι παίζει τα campaigns αλλά κολάει στα skirmish.
Βασικά παίζει το υπεργαμάτο mod (10 φορές καλύτερο από το κανονικό παιχνίδι) σε απίστευτη ταχύτητα, οπότε χέστηκα προς το παρόν...
Υπάρχει περίπτωση να κολάει επειδή τα χαρακτηριστικά του πισιού είναι πολύ ανώτερα από τα απαιτούμενα του παιχνιδιού; -
Υπάρχει περίπτωση να κολάει επειδή τα χαρακτηριστικά του πισιού είναι πολύ ανώτερα από τα απαιτούμενα του παιχνιδιού;
αυτο σιγουρα δεν υπαρχει περιπτωση να συμβαινει
αν μιλουσαμε για παααρα πολυ παλιο παιχνιδι, μπορει να ειχες προβληματα, αλλα του 2006 δεν ειναι καν παλιο
λοιπον επειδη το 'ετοιμο' εμενα δε μου αρεσει σαν εννοια, βαλε αρχικα driver για τη καρτα γραφικων σου απο το site του κατασκευαστη, αν μιλαμε για παιχνιδια ειναι το α και το ω να εχεις τελευταιο driver
(αλλιως πες μου τι καρτα εχεις, να σου λινκαρω.. πες μου αν εχεις 32 ή 64 bit λειτουργικο )αν δε ξερεις τι καρτα εχεις κατεβασε το gpuz
http://www.techpowerup.com/downloads/SysInfo/GPU-Z/ και ποσταρε εικονιτσαστη συνεχεια πανε και στο windows update και κανε ΟΛΕΣ τις αναβαθμισεις που θα σου πεταχτουν
γενικα για πες τα specs του πισιου και τιμη
πηρες καινουριο i5 (sandybridge) ή παλιο (σειρα 6xx ή 7xx , εγω εχω 750) -
Αν σου πω ότι δεν έχω ιδέα...
Το μόνο ότι έχει 4 γίγα μνήμη. Για να παίζει πάντως κανονικά και το mod και οι άλλες μορφές παιχνιδιού κάποια μαλακία θα είναι.
Πάντως είναι μεγάλα μ@υνιά οι κατασκευαστές. Κάθε 4-5 χρόνια είναι λες και πέρασε τεχνολογικά αιώνας. -
έχει κανείς λεξικό αγγλικής τεχνικής ορολογίας ; ηλεκτρονικό για 'αγορά' ή κάποιο site που να κάνει αυτή την δουλειά;
-
Αν σου πω ότι δεν έχω ιδέα...
Το μόνο ότι έχει 4 γίγα μνήμη. Για να παίζει πάντως κανονικά και το mod και οι άλλες μορφές παιχνιδιού κάποια μαλακία θα είναι.
Πάντως είναι μεγάλα μ@υνιά οι κατασκευαστές. Κάθε 4-5 χρόνια είναι λες και πέρασε τεχνολογικά αιώνας.απο πλαισιο το πηρες το μηχανακι?
γενικα εχεις κανα λινκ για να καταλαβω για τι μιλαμε?
παντως αν στο ετοιμασαν σε καποιο μαγαζι, θα σου εβαλαν driver που εχει μεσα το cd της καρτας , δηλαδη αρχαιολογικο
παντως ακομα δεν καταλαβα για ποιο παιχνιδι μιλας
-
Πλαίσιο δεν ξαναπατάω για κανένα λόγο. Να πάνε να μαμηθούν. Αν την έχουν δει NASA εμένα δεν με απασχολεί.
Το παιχνίδι είναι το company of heroes* (δεν ασχολούμαι και με κάποιο άλλο...).
Αυτό για τους drivers θα ρωτήσω και ένα φίλο μου κομπιουτερά να μου πει περισσότερα (μτφ=θα τον χώσω να έρθει να το κάνει).
Θενξ.*αν σου άρεσε έστω λίγο το age of empires δοκίμασε το...
-
Για χωστον γιατι μαλλον κατι απο αναβαθμισεις θα σου λειπει (εκτος αν τα mod ειναι τελειως προβληματικα)
Διαφορετικα αυτο το παιχνιδι δεν υπαρχει κανενας λογος να σου δημιουργει κανενα προβλημα , δεν ειναι παλιο.
Το χω καπου το bad company, το χα προχωρησει μεχρι ενα σημειο, αλλα το αφησα.
Καποια στιγμη ισως το ξανακοιταξω , προς το παρον εχω παρα πολλη 'δουλεια' και στο αμεσο μελλον βγαινει και αλλη
Δοκιμασε παντως κι εσυ λιγο starcraft (οκ δεν ειναι και το πλεον ρεαλιστικο strategy, αλλα ειναι απο τα τοπ rts , παρα πολυ ευχαριστο και παρα πολλη στρατηγικη γενικα)
Εγω παντως παιζω απο ολα δεν εχω αγαπημενα (μονο τα mmo αντιπαθω και γενικα τα online σκηνικα και παροτι αυτοκινητοφιλος αντιπαθω τα racing ,ειδικα τα ρεαλιστικα )
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Qsis υπάρχει κανένα πρόσφατο FPS σε αστικό περιβάλλον με λογική διάρκεια στο single(πάνω από 6 ώρες μου κάνει);
-
-
Όχι bad company. Company of heroes...Ναι μωρε καταλαβα, απλα τρωει σκαλωματα ο εγκεφαλος..
Και το bad company ειναι ωραιο ξυλο παντως, αλλα αλλη φαση
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Qsis υπάρχει κανένα πρόσφατο FPS σε αστικό περιβάλλον με λογική διάρκεια στο single(πάνω από 6 ώρες μου κάνει);Οχι, μονο το cod εχω στο νου μου, το οποιο ηταν αρκετα καλο (για cod, ξερεις τωρα κλασσικη συνταγη) και εβγαζε γυρω στις 7 ωρες , αλλα για αγορα δε ξερω αν αξιζει..
(Αν και δεν ειναι πολυ αστικο το περιβαλλον)Περιμενε διαφορετικα το crysis για καφριλα στη νεα υορκη, αλλα δε καταλαβαινω τι ακριβως στυλ θες (ρεαλισμο, ξυλο, γραφικα ,διασκεδαση)
Αλλα κατι συνταρακτικα καλο τωρα τελευταια δε βγηκε (μονο το bad company μου αρεσε κυριως λογω γραφικων και οτι διαλυονταν τα παντα , το επομενο του οποιου βλεπαμε trailer μαλλον θα ειναι αυτο που θες.. τρομερα γραφικα , κινηση και ενδεχομενως ρεαλιστικοτητα )
Αν θες παμε στο σχετικο τοπικ γιατι θα μου την πουνε παλι
-
ghost recon για απολυτο extreme μαυρισμα
-
Καλησπέρα σε όλους,
Εχουμε αυτό το laptop Asus:
http://www.asus.gr/product.aspx?P_ID=8CwAK6XZ0pekc7aI
το οποίο έχει Win 7 64 bit και ΙΕ 8. Από την αρχή που αγοράστηκε δεν έπαιζε βίντεο στο YouTube και έβγαζε μήνυμα σε αναδυόμενο παραθυρο ότι λείπει το Adobe Flash Player . Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες από την σελίδα που μας έδινε να το κατεβάσουμε τα παρατήσαμε και περάσαμε τον FireFox στο οποίο τα παίζει κανονικά. Τί λέτε να φταίει; Καμιά ρύθμιση στον ΙΕ; Μπήκαμε στην σελίδα πήραμε το link που λέει για ΙΕ 8 και 64 bit και μόλις έγινε η εγκατάσταση κανονικά σερνόταν στην κυριολεξία και δεν έμπαινε πουθενά. Μόλις κάναμε απεγκατάσταση δούλευε κανονικά ο ΙΕ χωρίς όμως να παίζει τα βιντεάκια. Μετά πήραμε το link που έδινε για 64 bit και για τους άλλους browser και πάλι τα ίδια. Αυτή τη στιγμή μπαίνουμε μόνο από τον Firefox.
Εδώ να πω το εξής: Ο υπολογιστής είναι του αδελφού μου και αγοράστηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε. Αύριο όμως παραλαμβάνω από το Γερμανό ακριβώς έναν ίδιο και εγώ και γι' αυτό χρειάζομαι τη βοήθειά σας μπας και βρούμε καμιά λύση.Sorry για το μακροσκελές και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γιάννης
-
Να ρωτήσω και γω κάτι σχετικό: μπορώ να δω την πρώτη φορά ένα βίντεο στο youtube αλλά από κει και πέρα βλέπω μόνο μαύρο με ήχο! Όσο περίεργο κι αν ακούγεται αν θέλω να δω δεύτερο πρέπει να κλείσω τον Firefox και να τον ξανανοίξω
Επίσης όσα video είναι embedded σε φορουμ τα βλέπω κανονικά! Έκανα απεγκατάσταση/εγκατάσταση του Flash και τίποτα...
-
Ο χρήστης Insignia fun έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους,Εχουμε αυτό το laptop Asus:
το οποίο έχει Win 7 64 bit και ΙΕ 8. Από την αρχή που αγοράστηκε δεν έπαιζε βίντεο στο YouTube και έβγαζε μήνυμα σε αναδυόμενο παραθυρο ότι λείπει το Adobe Flash Player . Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες από την σελίδα που μας έδινε να το κατεβάσουμε τα παρατήσαμε και περάσαμε τον FireFox στο οποίο τα παίζει κανονικά. Τί λέτε να φταίει; Καμιά ρύθμιση στον ΙΕ; Μπήκαμε στην σελίδα πήραμε το link που λέει για ΙΕ 8 και 64 bit και μόλις έγινε η εγκατάσταση κανονικά σερνόταν στην κυριολεξία και δεν έμπαινε πουθενά. Μόλις κάναμε απεγκατάσταση δούλευε κανονικά ο ΙΕ χωρίς όμως να παίζει τα βιντεάκια. Μετά πήραμε το link που έδινε για 64 bit και για τους άλλους browser και πάλι τα ίδια. Αυτή τη στιγμή μπαίνουμε μόνο από τον Firefox.
Εδώ να πω το εξής: Ο υπολογιστής είναι του αδελφού μου και αγοράστηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε. Αύριο όμως παραλαμβάνω από το Γερμανό ακριβώς έναν ίδιο και εγώ και γι' αυτό χρειάζομαι τη βοήθειά σας μπας και βρούμε καμιά λύση.Sorry για το μακροσκελές και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γιάννης
Στο μενου υπάρχει η επιλογή να τρέξεις τον 32bit IE. Δοκίμασε και από εκεί.
(Το πραγματικό ερώτημα είναι 'γιατί θέλεις να χρησιμοποιήσεις IE' ; ) -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους,
Εχουμε αυτό το laptop Asus:
Γιάννης
Στο μενου υπάρχει η επιλογή να τρέξεις τον 32bit IE. Δοκίμασε και από εκεί.
(Το πραγματικό ερώτημα είναι 'γιατί θέλεις να χρησιμοποιήσεις IE' ; )Να μην σκάω ιδιαίτερα, λέτε, ε; Να ρίξω και στο δικό μου τον Firefox ή κανέναν άλλον browser αφού τσεκάρω ότι παίζει τα βιντεάκια και να μη δώσω σημασία; Μάλλον έτσι θα κάνω...
Ευχαριστώ πάντως.!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]