-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μήπως να ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας?Μα δεν ξεφύγαμε ποτέ!
Απλώς ένα μίνι (μιας σελίδας) συγκριτικό με BMW έγινε.Στην Ρωσία το καλοκαίρι παρουσίασαν το Duster με αυτή τη μάσκα και μετά τα έντυπα την παρακάτω!
Πλάκα έχουν οι επεξεργασμένες στο νετ εναλλακτικές του Duster. Ως Nissan, με την μελλοντική πρόσοψη της Renault, ως Lada κλπ.
-
[spoiler=:346saiza]>Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μήπως να ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας?
Μα δεν ξεφύγαμε ποτέ!
Απλώς ένα μίνι (μιας σελίδας) συγκριτικό με BMW έγινε.Στην Ρωσία το καλοκαίρι παρουσίασαν το Duster με αυτή τη μάσκα και μετά τα έντυπα την παρακάτω!
Πλάκα έχουν οι επεξεργασμένες στο νετ εναλλακτικές του Duster. Ως Nissan, με την μελλοντική πρόσοψη της Renault, ως Lada κλπ.
[/spoiler:346saiza]
Μάσκα αλά Latitude έχει
Μ' αρέσουν οι τροποποιήσεις σε Nissan και Lada -
Ξέρει κανείς από βάσεις - σχάρες μεταφοράς ποδηλατων που μπορούν να προσαρμοστουν στο Duster?
-
Ο χρήστης kriti40 έγραψε:
Ξέρει κανείς από βάσεις - σχάρες μεταφοράς ποδηλατων που μπορούν να προσαρμοστουν στο Duster?Λογικά στις μπάρες οροφής που έχεις μπαίνουν
-
Θα πρέπει να κουβαλαω και μια σκάλα για να φορτόνω και να τα ξεφορτώνω αν θα μπουν στην οροφη
-
Ο χρήστης kriti40 έγραψε:
Θα πρέπει να κουβαλαω και μια σκάλα για να φορτόνω και να τα ξεφορτώνω αν θα μπουν στην οροφηΩπ έχεις δίκιο
Δεν ξέρω μάλλον θα πρέπει να ρωτήσεις στην αντιπροσωπία -
ρωτησα. Μου πρότειναν 5 διαφορετικες που δεν χρειαάζονται ούτε κοτσαδόρο, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστες και βολικές μπορεί να είναι. Ευχαριστώ πάντως
-
Βάση ποδηλάτου για κοτσαδόρο τότε.
Η Renault παίρνει από την Thule αν δεν κάνω λάθος. Μπορείς να δεις και σε aftermarket.
Απέφυγε αυτές τις βάσεις που προσαρμόζονται με ιμάντες στην πίσω πόρτα. Τα άγγιστρα που κρατάνε τους ιμάντες στην λαμαρίνα ... γδέρνουν τις άκρες, είναι ζόρικες στο τέντωμα και σε εγκάρσιες ανωμαλίες στο δρόμο χοροπηδάει μαζί με τα ποδήλατα. -
Αυτό φοβόμουν γι΄αυτό ρώτησα. θα πρέπει να βάλω και κοτσαδόρο
-
Αν είναι για περιορισμένη χρήση (διακοπές καλοκαιριού πχ) κάνε ένα κουράγιο και ανέβα στο σκαλοπάτι και βάλε τα ποδήλατα πάνω στις ράγες. Έτσι θα κάνω φέτος ... για πρωτη μου φορά.
Αν είναι για τακτική χρήση δεν είναι ότι καλύτερο αλλά μαλλον είναι και το πιο ασφαλές.Είχα την βάση με του ιμάντες για αρκετά καλοκαίρια. Η φοβία μου ήταν μην καρφωθεί κανένας από πίσω μου, με φορτωμένο το ποδήλατο και τα επιπλέον σίδερα αυτής της κατασκευής η ζημιά στο πίσω μέρος θα ήταν ... !!!
-
Oι ράγες σου είναι inox;
-
Ναι, inox είναι
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Oι ράγες σου είναι inox;Εγώ δεν έχω ράγες αλλά μπάρες (που μπαίνουν και βγαίνουν) και είναι μαυρες. Είχε και ασημί αλλά δεν τις ήθελα γιατί είναι ασημί ματ και όχι inox. Η βάση ποδηλάτου είναι επίσης μαυρη. Εξάλλου δεν ήθελα ... overdose!
Α! Στο πλαί στις μπάρες το σήμα της Nissan (αν και μικρό και διακριτικό) είναι ... inox!ΥΓ. Σε περίπτωση που ρώτησες 'εμένα'!
-
Φυσικά και ρώτησα εσένα
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μήπως να ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας?
Μα δεν ξεφύγαμε ποτέ!
Με τη μασκα του ναβαρα μακραν η καλυτερη παραλλαγη!!!
Οσο για την τελευταια εικονα... πολυ ενφιαφερουσα για αντικαταστατη του νιβα!!
-
Εμένα μου αρέσει με αυτή.
-
+1
εμενα μου αρσει η μασκα του ρενω δεξια , πολυ αγριο
-
Αυτές οι δύο μάσκες δίπλα δίπλα αποδεικνύουν την ορθότητα του less is more.
-
αυτό πες το στον cosneo
-
Καλό αλλά ... φτωχό! Χρειάζεται μια λεπτομέρια για να αναδείξει ... αρχοντιά και να κάνει αντίθεση με την μαυρίλα!
Δεν ξέρω τι, αλλά ίσως κάτι στην μάσκα, κάτι 'λαμπερό' ...
Dacia Duster