-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
polo 9n μοντ. 2004 service 180.000 χλμ:
μπουζι-φιλτρα-ιμαντες-τακακια πισω-λαδια συνολο 480 ευρω
επειδη ειμαι ψιλοασχετος απο αυτα εσεις πως το βλεπετε?ή ή ??
Kαλα ειναι.
οκ ευχαριστω πολυ.Ρωτησα γιατι δεν ειχα ξαναπληρωσει τοσα πολλα για το πολακι και μου φανηκε καπως η τιμη....
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
polo 9n μοντ. 2004 service 180.000 χλμ:
μπουζι-φιλτρα-ιμαντες-τακακια πισω-λαδια συνολο 480 ευρω
επειδη ειμαι ψιλοασχετος απο αυτα εσεις πως το βλεπετε?ή ή ??
Kαλα ειναι.
οκ ευχαριστω πολυ.Ρωτησα γιατι δεν ειχα ξαναπληρωσει τοσα πολλα για το πολακι και μου φανηκε καπως η τιμη....
Απο τα 480€ τα περισσοτερα ηταν εργασια. Λογικο αφου αλλαχτηκαν ιμαντες, τακακι, εγινε και ενα σερβις...
Δεν ειναι και ο πιο φθηνος αλλα ειναι οκ. -
πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει η εξέλιξη του κόστους συντήρησης του IQ. Ως και τα 75k είναι τα CVT που ζητούν τα λιγότερα αλλά με τις 500+€ των 90k ξεπερνούν τα απλά αδελφάκια τους. Φυσικά για τα οχήματα με μηχανικό θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι κάποιος συμπλέκτης θα έχει παραδώσει πνεύμα ως και τα 90k οπότε...
Μάλιστα το 1.33CVT προσπερνά και το diesel που μέχρι τα 75k έχει και το υψηλότερο κόστος συντήρησης (κάτι που χάνει προσωρινά στα 30k από τα οχήματα με τον 1.33 κινητήρα.
Πάντως το κόστος των 1445€ για μία περίοδο 6 ετών (με 15k σε ένα έτος) δεν είναι εξωφρενικό νούμερο και γνωρίζω άλλα λιγότερο premium πόλης που ζητούν πολύ περισσότερα.
-
Λοιπον αυτην την εβδομαδα θα παω για σερβις το Fiesta μου στην Ξανθη. Ωστοσο διαπιστωσα οτι εχει 2 αντιπροσωπειες.. Τη Γραμμη Ξανθη και τον Στεργιαδη.. Στον πρωτο γραφει στο site της Ford οτι ειναι 'εξουσιοδοτημενος επισκευαστης' ενω στον δευτερο γραφει 'επισημος συνεργατης' (εχει αντιπροσωπεια, σερβις κλπ). Υπαρχει καμια διαφορα μεταξυ τους??
Υ.Γ. Ο πρωτος μου ζητησε 94 € (κατοπιν εκπτωσεως) και ο δευτερος 100 €
Οποιος εχει εμπειρια απο τα παραπανω συνεργεια ας γραψει καποια πραγματακια!!
Ευχαριστω προκαταβολικα!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Λοιπον αυτην την εβδομαδα θα παω για σερβις το Fiesta μου στην Ξανθη. Ωστοσο διαπιστωσα οτι εχει 2 αντιπροσωπειες.. Τη Γραμμη Ξανθη και τον Στεργιαδη.. Στον πρωτο γραφει στο site της Ford οτι ειναι 'εξουσιοδοτημενος επισκευαστης' ενω στον δευτερο γραφει 'επισημος συνεργατης' (εχει αντιπροσωπεια, σερβις κλπ). Υπαρχει καμια διαφορα μεταξυ τους??Υ.Γ. Ο πρωτος μου ζητησε 94 € (κατοπιν εκπτωσεως) και ο δευτερος 100 €
Οποιος εχει εμπειρια απο τα παραπανω συνεργεια ας γραψει καποια πραγματακια!!
Ευχαριστω προκαταβολικα!!
τι περιλαμβανει το σερβις ακριβος?
εμανα δες πιο πισω ποσο μου πηγε -
Απ'οσα θυμαμαι το πρωτο σερβις περιλαμβανει αλλαγη λαδιων, φιλτρου λαδιου (ή κατι τετοιο), φιλτρο αερα ή καμπινας (ή κατι τετοιο) εκδοση καρτας καυσαεριων, ελεγχο αμαξωματος κλπ
Να σημειωσω οτι μιλωντας στο τηλεφωνο με τη Γραμμη Ξανθη, μου ειπε επακριβως τι θα εκαναν (δηλαδη τα παραπανω-ασχετα που εγω δεν τα θυμαμαι) και γι'αυτο κλινω προς αυτην..
Ο Στεργιαδης δεν μου ειπε κατι απο τα παραπανω αλλα μου ειπε οτι οταν πηγαινα εκει θα με ενημερωνε για το ποια πραγματα θα γινουν με κοστος και ποια δωρεανΑξιζει παντως να πω οτι οταν πηγα στην αντιπροσωπια της Κομοτηνης να ρωτησω για πρωτο σερβις, εισεπραξα αοριστιες ('φερτο εδω και θα δουμε τι θα χρειαστει') και μου τα μασαγε στην τιμη (120-150 € )
Αρκετα φτηνα σου βγηκε umaga παντως!!! Μακαρι να ηταν τοσο και μενα!! (77 € νομιζω?) -
124€ παντος το φιλτρο καμπινας δε χρειαζεται αλλαγη
-
Αν έχει μείνει ένα χρόνο πάνω καλό θα ήταν να αλλαχτεί
-
Βασικα θα τους το παω εκει και θα τους πω ο,τι ειναι να κανουν, να το κανουν.
Ρε Umaga αν παω εκει με γεματο το υγρο για το παρμπριζ, θα μου το αδειασουν και θα μου το ξαναγεμισουν για να με χρεωσουν
1,17? -
Βασικα θα τους το παω εκει και θα τους πω ο,τι ειναι να κανουν, να το κανουν.Ρε Umaga αν παω εκει με γεματο το υγρο για το παρμπριζ, θα μου το αδειασουν και θα μου το ξαναγεμισουν για να με χρεωσουν
1,17?εμενα ηταν γεματο αλλα αδιασε μεσα ενα μουκαλακι με καθαριστικο παρ μπριζ >Αν έχει μείνει ένα χρόνο πάνω καλό θα ήταν να αλλαχτεί
μα η φορδ λεει στα 40+k και αν χρειαζεται
-
Καλά, βγάλε ένα φίλτρο καμπίνας στο 6μηνο πάνω και θα σου φύγει η χαρά.
-
Η φόρδ μπορεί να λέει οτι θέλει. Το θέμα είναι τα 40κ κατα φορδ είναι λογικά 2 χρόνια. Έ στα δύο χρόνια το φίλτρο έχει πιάσει μέσα νυχτερίδες κι άραχνες και η απόδοση του συστήματος κλιματισμού έχει πεσει εξαιτίας τους. Ακριβό δεν είναι στο Fiesta μαλλον αλλάζει ευκολότερα απο το Focus μπορείς να το κάνεις και μόνος σου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλά, βγάλε ένα φίλτρο καμπίνας στο 6μηνο πάνω και θα σου φύγει η χαρά.δοκτορ, παιζει ρολο αν χρησιμοποιω το ερ κοντισιον?
την επομενη θα επιχειρησω να το αλλαξω μονος
-
Nope, το χρησιμοποιείς δεν το χρησιμοποιείς ο αέρας περνάει και φιλτράρεται.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η φόρδ μπορεί να λέει οτι θέλει. Το θέμα είναι τα 40κ κατα φορδ είναι λογικά 2 χρόνια. Έ στα δύο χρόνια το φίλτρο έχει πιάσει μέσα νυχτερίδες κι άραχνες και η απόδοση του συστήματος κλιματισμού έχει πεσει εξαιτίας τους. Ακριβό δεν είναι στο Fiesta μαλλον αλλάζει ευκολότερα απο το Focus μπορείς να το κάνεις και μόνος σου.εχεις φοκους? τα μκ1 το ειχαν μπροστα καπου στο μηχανοστασιο
το δικο μου το εχει στη θεση του συνοδηγου αριστερα, μια βιδα υποθεση ειναι -
Παιδια κατι τελευταιο. Στο site της Ford γραφει οτι η Γραμμη Ξανθη ειναι Εξουσιοδοτημενος επισκευαστης ενω ο Στεργιαδης ειναι
Επισημος συνεργατης. Υπαρχει καμια διαφορα?? -
Παιδια κατι τελευταιο. Στο site της Ford γραφει οτι η Γραμμη Ξανθη ειναι Εξουσιοδοτημενος επισκευαστης ενω ο Στεργιαδης ειναι
Επισημος συνεργατης. Υπαρχει καμια διαφορα??Σε αυτό που θέλεις να κάνεις εσύ, δεν υπάρχει καμιά διαφορά.
-
Service σε BMW 316 συναδελφου
Αλλαγη λαδιων στα 13000 χιλ
5 λιτρα Castrol 5-30 SLX LL04 --> 62,6€ + ΦΠΑ
φιλτρο λαδιου 6€ + ΦΠΑ
Μερικο ΣΥΝΟΛΟ 84,4€Εργασία 15,6€
ΣΥΝΟΛΟ ενα στρογγυλο 100αρικάκι
-
Service των 45000 km σε Auris 1.33, σήμερα το πρωί.
Εργασία-------------------------47.52
Έλεγχος Καυσαερίων-ΚΕΚ------8.13
Φίλτρο Λαδιού-------------------7.45
Φλάντζα Κάρτερ-----------------0.65
Λάδια 5W-30--------------------48.56
Καθαριστικό Φρένων------------4.38
Καθαριστικό Παρμπρίζ----------1.14ΦΠΑ------------------------------27.10
ΣΥΝΟΛΟ---------------------€144.93
Το αντίστοιχο των 15000 km (με τις ίδιες εργασίες) πριν 11 μήνες ήταν €128.83
Στο βιβλιαράκι της εγγύησης και στην απόδειξη αντί για 45000 έγραψαν 43200 , ενώ ο τεχνικός στην καρτέλα ελέγχου έγραψε μεν τα σωστά χιλιόμετρα αλλά αντί για Auris έβαλε Yaris!
Μάλλον τους έκοψαν τον πρωινό καφέ εκεί στην Toyota... -
Πόσα λίτρα λάδι;
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?