-
Αν πόυμε ότι όντως είναι έτσι και μετά από την επίδοση των 4 αστεριών στο ancap θα μου φαινόταν λογικό να ζητήσει η chevrolet νέα δοκιμή από το euroncap για να το επίπεδο ασφάλειας του aveo από το 1.5 στα 4 αστέρια που είναι τεράστια διαφορά
-
Όσα αστέρια και να έχει το Aveo, σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερα αυτοκίνητα που μπορεί να πάρει ο Joker Myrddin. Και επειδή το θέλει το αυτοκίνητο περισσότερο για βόλτες και όχι για καθημερινή χρήση, πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι το Clio,που είναι και το πιο απολαυστικό.
Joker Myrddin, καθώς δε σκοπεύεις να κάνεις βαριά χρήση του αυτοκινήτου, ίσως θα ήταν καλύτερο να κοιτάξεις προς κάποιο μεταχειρισμένο. Θα απαξιωθεί-αναλογικά-πολύ λιγότερο από το καινούριο και σίγουρα μπορείς να βρεις καλές περιπτώσεις σε χαμηλή τιμή. -
Γιατί μου φαίνεται ότι ο Joker Myrddin είναι απλά ...Joker;;;
Και σεις τσιμπάτε, κάθεστε και του απαντάτε;Για παράδειγμα λέει ενδιαφέρεται για μικρό πόλης και το πρώτο μοντέλο που του έρχεται στο νου είναι το Aveo...
Ένα μοντέλο χωρίς μεγάλη απήχηση ή ιδιαίτερα ατού
(βλέπε πανθομολογουμένως εξαιρετική σχεδίαση και ποιότητα κατασκευής, τούρμπο, διπλοσύμπλεκτα αυτόματα, πολύπλοκες αναρτήσεις, φήμη για υψηλότατη αξιοπιστία κλπ κλπ),
ώστε να δικαιολογείται και η τοποθέτησή του στις πρώτες επιλογές ενός ανυποψίαστου αγοραστή...Μετά πχ τον ενδιαφέρει λέει παθητική ασφάλεια και πάλι όμως το Aveo δεν έχει να παρουσιάσει κάτι στον τομέα αυτό, όπως τα 5άστερα που προτείνατε Corsa, Clio και Ibiza (που το απορρίπτει λέει το τελευταιο γιατί δεν έχει ακούσει καλά λόγια για την ποιότητά του, ωσάν το Aveo να διαπρέπει συγκριτικά ή ωσάν να έχει άποψη που να στέκει κιόλας).
Δείχνει ότι ψοφάει για κουβέντα και ανοίγει flame war που τον έχουμε ξαναδεί σχετικά με το αν το Aveo αξίζει 3 ή 4 αστέρια euroncap.
Για τους μη γνωρίζοντες λοιπόν υπήρξαν παλιότερα αντίστοιχου περιεχομένου posts που αφορύσαν μέχρι και τα περίφημα Lada...
Ψάξτε τα παλιότερα posts, κάποιος γελάει ακόμα. -
Ο χρήστης apocalupto_GR έγραψε:
Γιατί μου φαίνεται ότι ο Joker Myrddin είναι απλά ...Joker;;;
Και σεις τσιμπάτε, κάθεστε και του απαντάτε;Για παράδειγμα λέει ενδιαφέρεται για μικρό πόλης και το πρώτο μοντέλο που του έρχεται στο νου είναι το Aveo...
Ένα μοντέλο χωρίς μεγάλη απήχηση ή ιδιαίτερα ατού
(βλέπε πανθομολογουμένως εξαιρετική σχεδίαση και ποιότητα κατασκευής, τούρμπο, διπλοσύμπλεκτα αυτόματα, πολύπλοκες αναρτήσεις, φήμη για υψηλότατη αξιοπιστία κλπ κλπ),
ώστε να δικαιολογείται και η τοποθέτησή του στις πρώτες επιλογές ενός ανυποψίαστου αγοραστή...Μετά πχ τον ενδιαφέρει λέει παθητική ασφάλεια και πάλι όμως το Aveo δεν έχει να παρουσιάσει κάτι στον τομέα αυτό, όπως τα 5άστερα που προτείνατε Corsa, Clio και Ibiza (που το απορρίπτει λέει το τελευταιο γιατί δεν έχει ακούσει καλά λόγια για την ποιότητά του, ωσάν το Aveo να διαπρέπει συγκριτικά ή ωσάν να έχει άποψη που να στέκει κιόλας).
Δείχνει ότι ψοφάει για κουβέντα και ανοίγει flame war που τον έχουμε ξαναδεί σχετικά με το αν το Aveo αξίζει 3 ή 4 αστέρια euroncap.
Για τους μη γνωρίζοντες λοιπόν υπήρξαν παλιότερα αντίστοιχου περιεχομένου posts που αφορύσαν μέχρι και τα περίφημα Lada...
Ψάξτε τα παλιότερα posts, κάποιος γελάει ακόμα.Και τι σε κανει να νομιζεις, οτι πιστεψαμε, πως εσυ δεν εισαι ο ιδιος που θες να βγεις και απο πανω με πρωτο ποστ το παραπανω..
-
Προτεινω Aveo Ειναι το ΚΟΡΥΦΑΙΟ στο ειδος του
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Και τι σε κανει να νομιζεις, οτι πιστεψαμε, πως εσυ δεν εισαι ο ιδιος που θες να βγεις και απο πανω με πρωτο ποστ το παραπανω.. -
Κλειδώστε το τώρα!! μου μυρίζει διαπλοκή μεταξύ apocalupto_gr και joker Myrddin έχει δίκιο ο nonos
-
Ο χρήστης giorgosvet έγραψε:
Κλειδώστε το τώρα!! μου μυρίζει διαπλοκή μεταξύ apocalupto_gr και joker Myrddin έχει δίκιο ο nonosΕΕΕΕ περιμενε
Chevrolet Aveo επειδη ειναι ΚΙΜΠΑΡΙΚΟ -
Προς mods μια ερώτηση χωρίς παρεξήγηση .... Έχετε σαλεψει??? Κλειδώνεται ξεκλειδώνεται τουλάχιστον δεν μπορώ να μάθω το λόγο
-
Χαλαρωσε βρε φιλε ωρα που ειναι
Οταν αρχιζει να γινεται της π$%%ς σε ενα θεμα το κλειδωνουν για λιγο να ηρεμησουν τα πνευματα
Αν ηθελες κατι να γραψεις, μπορεις να το κανεις τωρα!
-
Απόψεις για το kia venga...??? Είναι λίγο πιο ακριβό αλλά μου αρέσει....
-
Ομορφο, ευρύχωρο, αλλά MPV στυλ και δεν αρέσει σε όλους αυτό. Καλύτερα να το δεις από κοντά να βεβαιωθείς ότι σου αρέσει. (αν και ομολογώ ότι είναι πιο όμορφο από κοντά από ότι στις φωτογραφίες) Επίσης η ΚΙΑ δίνει 7 χρόνια εγγύηση
Κατά τα άλλα ανάλογα με την έκδοση, δεν θα το έλεγα ακριβό...Τελικά όμως τι στύλ ψάχνεις ακριβώς??? Γιατί το Venga βασίζεται στο i20 αλλά στοχεύει σε διαφορετικό κοινό!!
-
Ο χρήστης Joker Myrddin έγραψε:
Απόψεις για το kia venga...??? Είναι λίγο πιο ακριβό αλλά μου αρέσει....Το να πάρεις Venga για αυτοκίνητο που το θέλεις ως δεύτερο μεταφορικό μέσο είναι λίγο ...
Πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις Κορεάτικο;
Αλήθεια, το budjet ανέβηκε;
-
Ο χρήστης Joker Myrddin έγραψε:
Απόψεις για το kia venga...??? Είναι λίγο πιο ακριβό αλλά μου αρέσει....Δες το. Αξίζει.
Όμορφο, πολύ καλό σε χώρους, σε επιδόσεις μέτριο το 1,4 (βάρος, αεροδυναμική και ηλεκτρόγκαζο ... δεν έχουν καλή συνεργασία με τον κινητήρα) αλλά σε οδική συμπεριφορά καλύτερο από το αντίστοιχο 5θυρο Ceed. -
Στις φωτό μου φαινόταν πιο μικρό αλλά πήγα σε μία αντιπροσωπία και μου είπαν το μέγεθος οπότε εκτός και το venga...
Πρώτες επιλογές είναι το clio tce (μάλλον) και το i20 και μετά το fabia...
Από εκεί και έπειτα παίζει ρόλο το test drive.... -
Τι εννοείς σου είπαν το μέγεθος; Δεν το είδες;
Το Venga έχει ίδιο μέγεθος με τα άλλα που γράφεις.
-
Είχα πάει σε ένα χορό χθές και είχε λαχειοφόρο για ένα aveo πήρα 5 λαχνούς άμα το κερδίσω χάρισμά σου
-
Είμαι φοιτητής στην Σάμο και το venga δεν το είχε εδώ... Αλλά μου είπε ότι είναι στα μέτρα του i30 4+ δηλαδή...
Άμα το κερδίσεις μην αλλάξεις άποψη όμως μετά....
-
Hyundai i30
Διαστάσεις
Μήκος (χλστ.) 4245
Πλάτος (χλστ.) 1765
Ύψος (χλστ.) 1480**Kia Venga
**
Διαστάσεις
Μήκος (χλστ.) 4068
Πλάτος (χλστ.) 1765
Ύψος (χλστ.) 1600Renault Clio
Διαστάσεις