-
Ηλίθιο CARREFOUR..!!! Στα τσακίδια να πάει...!!
-
Έχουμε νεώτερα;
-
Εσεις εχετε ενημερωθει ηδη απο την σελιδα 46
-
H VOLKISCHER BEOBACHTER του Νεοφιλελευθερισμου γραφει και πολυ ωραια ανεκδοτα:
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 011_380240
-
Από τις τιμοληψίες αυτές και τα αποτελέσματα τους, προκύπτει ότι, «Ο προσεκτικός καταναλωτής μπορεί φέτος να αγοράσει φθηνότερα από πέρυσι», όπως τόνισε και ο Υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Ντίνος Ρόβλιας.
αυτος που πρεπει να κανει 80χλμ καιγοντας 10λιτρα βενζινη και σπαταλωντας 5ωρες απο το χρονο του, ΝΑΙ μπορει να αγορασει φθηνοτερα
-
το γράφω εδώ, αν και μπορεί να είναι άκυρο.
μπορεί κάποιος να μου πει πως δικαιολογούν οι γαλατάδες οτι το φρέσκο γάλα έχει ~0,9/λτ ενώ το μακράς διαρκείας έχει ~1,2/λτ?
μιλάμε για in your face κοροιδία.
το Δ πάντως το έχουν ξεσκίσει στο νέρωμα(δεν κάνει αφρόγαλα ούτε στο aeroccino!). φοβάμαι μήπως φτάσουν να ρίχνουν και μελαμίνη τώρα που μαθέυτηκε το κόλπο. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
μπορεί κάποιος να μου πει πως δικαιολογούν οι γαλατάδες οτι το φρέσκο γάλα έχει ~0,9/λτ ενώ το μακράς διαρκείας έχει ~1,2/λτ?
το Δ πάντως το έχουν ξεσκίσει στο νέρωμα(δεν κάνει αφρόγαλα ούτε στο aeroccino!). φοβάμαι μήπως φτάσουν να ρίχνουν και μελαμίνη τώρα που μαθέυτηκε το κόλπο.Για καλό αφρόγαλο εδώ!
Επιστροφή στις ρίζες τώρα!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Επιστροφή στις ρίζες τώρα!
μα τι ωραια πραγματα θυμηθηκα τωρα.... ειχαμε κατσικες οταν ημουν μικρος
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
......μα τι ωραια πραγματα θυμηθηκα τωρα.... ειχαμε κατσικες **οταν ημουν μικρος **:)Ετοιμάσου τώρα που μεγάλωσες να τις ζήσεις και πάλι!
-
αμα μπορουσα θα επαιρνα κανα αρνι να το θρεψω για το πασχα
-
ακριβως η ιδια, 3.99 € στην Ισπανια.
Με μια βολτα απο lidl ειδα πολλα προιοντα με τιμες προς τα πανω, αυτη η πιο ενδιαφερουσα (εφκ). -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
το Δ πάντως το έχουν ξεσκίσει στο νέρωμα(δεν κάνει αφρόγαλα ούτε στο aeroccino!). φοβάμαι μήπως φτάσουν να ρίχνουν και μελαμίνη τώρα που μαθέυτηκε το κόλπο.Καταρχην το φρεσκο απο το μακρας διαρκειας διαφερουν στον βαθμο παστεριωσης και στην συσκευασια.
Δηλαδη το 'φρεσκο' ειναι ενας εύηχος επευφημισμος και δεν σημαινει οτι υπαρχει καποια τεραστια διαφορα.
Κατα δευτερον δεν ξερω γιατι λες οτι το μακρας διαρκειας ειναι πιο ακριβο,αν πας πχ Βεροπουλο υπαρχει το γαλα ιδιωτικης ετικετας με πολυ καλη τιμη,ειναι νομιζω ελαχιστα κατω απο 0.80/ltr -
Mπορουμε να ζησουμε κ χωρις βοτκα ,εδω φτασανε τον καπνιστο σολομο 71 ευρω απο 40
Τι θα φαει ο λαουτζικος -
Τί είναι λέει ; Επευφημισμός ;
Καλό, μού άρεσε αυτό επευφάνταστο ήταν -
Ο χρήστης tiger έγραψε:
ΕπευφημισμόςEπευφημισμός
Ωραίο! Κρατήθηκα να μη γράψω ότι το βρήκα επευχάριστο. Κουτσάν άσε κάτι να πέσει κάτω.
-
Ειναι 'οργιακά' σωστό
-
Καθώς δεν μου αρέσουν τα emoticons προτιμώ να το γράψω: ωχ το μάτι μου!
-
Spaggheti Barilla No 5
1,22 στον Μασούτη
1,05 στο ΑΒ -
Τακτική καρφούρ:
Χυμός πορτοκάλι Amita 1lt, μέχρι τις 18/1, € 1,15
Ακριβώς ο ίδιος χυμός ένα μήνα μετά € 1,62 (αύξηση 40%!)
Λίγες μέρες μετά (1/3) διαφημίζει 'όλοι οι χυμοί για δυο μόνο μέρες -20%' -
Καλά ακόμα Carrefour πας ; Αυτό ανήκει στα φαρμακεία ελλάδος.
Σούπερμαρκετ