-
Γεια σας!
Αρχισα να κανω μαθηματα οδηγησης αλλα δυσκολευομαι λιγο στο παρκαρισμα
Αν Γινεται δωστε μου καποιες συμβουλες -
Γεια σας!
Γεια σας!
Ειναι εμπειρικο το θεμα. Σταματας το αμαξι οταν ειναι το 1/3 πισω μερος μεσα στη θεση, Κοβεις ολο το τιμονι, μπαινεις σιγα σιγα ισωνοντας και το βαζεις... Εγω εστω ετσι εκανα. Δεν παρκαρα ουτε στις εξετασεις με το κλασικο 'σταματας, το κανεις αναποδα και μπηκες....'
-
Mήπως είναι φρονιμότερο να σε συμβουλέψει...ο δασκαλός σου?!
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Mήπως είναι φρονιμότερο να σε συμβουλέψει...ο δασκαλός σου?!Δίκιο έχει ο BASSstarlet. Συνήθως οι δάσκαλοι πρέπει να σου δίνουν κάποια 'σημάδια' που σε διευκολύνουν. Αυτά όσο νά'ναι διαφέρουν από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο και δεν υπάρχει καταλληλότερο άτομο να σου τα πει από εκείνους!
-
Για να πάρεις το δίπλωμα και μόνο, φρόντισε να μάθεις όλα τα σημάδια που έχει το αυτοκίνητο. Έτσι θα το κάνεις τυφλοσούρτη.
Ούτως ή άλλως, θα πρέπει να συνηθίσεις εκ νέου με το δικό σου αυτοκίνητο. Οπότε μην ψάχνεις και πολλά τρυκ. -
To καλύτερο παρκάρισμα για μένα γίνεται με το αυτί!!!
Μόλις ακούσεις το ΜΠΑΜ σταματάς!!! -
Ο χρήστης sennsa_rs έγραψε:
Γεια σας!
Αν Γινεται δωστε μου καποιες συμβουλεςΕίναι νωρίς ακόμα, αφού άρχισες τώρα τα μαθήματα, να έχεις την πλήρη αίσθηση του αυτοκινήτου σου. Θα σου δώσω μία συμβουλή.: Πες τον εκπαιδευτή σου να σου μάθει, τι κάνεις και όταν ακουμπάς κράσπεδο καθώς μπαίνεις στο χώρο που θέλεις να σταθμεύσεις και τι όταν αφήνεις κενό.
-
Ο χρήστης sennsa_rs έγραψε:
Γεια σας!
Αν Γινεται δωστε μου καποιες συμβουλεςΟδηγω 30 χρονια και υπαρχουν φορες που παρκαρω σαν αρχαριος.
Για το διπλωμα κανε οτι σου πει ο δασκαλος και αργοτερα οτι σου λενε τα λαστιχα και οι καθρεπτες σου.(Αλλα αφου θελεις συμβουλη να μια.Ποτε μη μπαινεις με τη μουρη εκτος αν εχεις μεγαλο χωρο για μπρος πισω,υδραυλικο τιμονι και γερο σβερκο. ) -
Καλή ιδέα είναι να βρεις κάποιον που να έχει το ίδιο αυτοκίνητο ώστε να σου δώσει συγκεκριμένες συμβουλές εκτός αν είναι το αυτοκίνητο της οικογένειας οπότε ακόμα καλύτερα!
Περί Παρκαρίσματος!!!