-
Συμφωνώ με τον wannabe και εγώ.. ( Και πήγαινε σε chrome ή firefox! )
Προτιμούμε τις ποδηλατικές εταιρίες.Το ktm που σου άφηνε τέτοια τιμή ο άλλος ποιο μοντέλο ήταν; Το συγκράτησες;
-
στα 350 μόνο ένα υπάρχει... manhatan το λένε και δεν υπάρχει σε κανένα web site. Μονο φωτογραφιες χρηστων
Μοιαζει με το life oneή λες για το άλλο με τα 500? Κανένα life track θα ήταν
-
life road περσινό μοντέλο με 500€
Η ΚΤΜ είναι ποδηλατική εταιρεία; Μόνο τα μηχανάκια ήξερα εγώ....
Εμφανησιακά μου άρεσαν περισσότερο από τα άλλα. -
http://www.ktm-bikes.at/files/KTM_Trekk ... d_2010.pdf
τσέκαρε και δες αν είναι αυτό που είδες και μας λες. προσωπικά το βρίσκω ψιλοτσιμπημένο, αλλά αυτά είναι τα καλα της επαρχίας
α! είναι και 28αρι οχι ΜΤΒ -
Άλλο χρώμα... Άρα για τα δικά μου μάτια, ήταν άλλο
Χαζεύω site τώρα...
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
α! είναι και 28αρι οχι ΜΤΒΔηλαδή;
http://www.podilata.net/eshop.html?page ... gory_id=10
Αυτό ας πούμε είναι καλό; Έχει πηρούνι που κλειδώνει και υδραυλικά δισκόφρενα.
-
είναι ακριβό για alivio και τα 485 βγήκαν κακά φρένα (διαρροές κ ετσ, δεν τα έχω τι λένε μεταφέρω)
το πηρούνι (μανία με το κλείδωμα) επίσης δεν λέει κάτι.
εννοείται στα 620 υπάρχουν καλύτερα.
απο internet ψωνίζεις άμα λάχει ή θες να το ρίξεις στη πλάτη και να φύγεις? -
Ψωνίζω από παντού. Ούτως ή άλλως στην πλάτη δύσκολο. 100χλμ μακρυά από τα σημεία πώλησης μένω...
Με το κλείδωμα έφαγα κόλλημα, γιατί στα αυτία μου ακούγεται καλό να χρησιμοποιώ τα αμορτισέρ στο χώμα, και να το κλειδώνω στην άσφαλτο. Μλκια σκέφτομαι;
alivio,485 κλπ, δεν κατέχω.
Για παράδειγμα, εσύ τί θα αγόραζες;υ.γ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις άπαντες.
-
βασικά το κλείδωμα θα το χρησιμοποιήσεις σε κάποια ανηφόρα (μετά απο λίγο θα βαριέσαι και ούτε εκεί θα το κάνεις εκτός αν είναι παρατεταμένη)
γενικά εγώ δεν θα κολλούσα εκεί.εγώ θα κοιτούσα να πάρω κάτι με 26' τροχούς, με 27 ταχύτητες, και να μου αρέσει.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Άλλο χρώμα... Άρα για τα δικά μου μάτια, ήταν άλλοα! είναι και 28αρι οχι ΜΤΒ
Δηλαδή;
Ουσιαστικά είναι ένα πιο σκληροτράχηλο trekking 28άρι. Οι 28 ίντσες δίνουν πιο άνετο κάλυμα χιλιομέτρων, έχοντας μεγαλύτερο βήμα, αφαιρούν αμεσότητα, αλλά νομίζω είναι εγγενώς λιγότερο κατάλληλες σε αντοχή καταπονήσεων. Βέβαια υπάρχουν και mtb με ακόμα μεγαλύτερου διαμέτρου ζάντες, τα 29ers, αλλά χρησιμοποιούν τα θετικά των μεγαλύτερων τροχών και απαλοίφουν τα αρνητικά ( αντοχή, αυξημένο βάρος) με λίγο παραπάνω r&d. Άσχετο όμως αυτό..
Με το κλείδωμα έφαγα κόλλημα, γιατί στα αυτία μου ακούγεται καλό να χρησιμοποιώ τα αμορτισέρ στο χώμα, και να το κλειδώνω στην άσφαλτο. Μλκια σκέφτομαι;
Αυτό θα μας το πουν οι γνώστες. Εγώ π.χ. που δεν το 'χω ( ψευτορυθμιζόμενα έχω, αλλά όχι κλείδωμα) δε μου 'λειψε. Δεν ξέρω, θα σταματάω θα το κλειδώνω, θα τρέχω, θα μπαίνω σε κακή άσφαλτο με λακούβες, θα σταματάω θα το ξεκλειδώνω.. Δε θα κάνεις πετάλι με όλο το βάρος στο τιμόνι πια.
alivio,485 κλπ, δεν κατέχω.
Δες εδώ που κατατάσεται το Alivio, είναι groupset της shimano.
Tα 485 αναφέρονται στα φρένα ( πάλι) της shimano, τα οποία δίνονται oem νομίζω. -
τα 28 και 29 έχουν ακριβώς την ίδια διάμετρο τροχού. απλά τα 29 έχουν φαρδύτερο στεφάνι και σηκώνουν μεγαλύτερο λάστιχο οπότε η συνολική διάμετρος είναι μεγαλύτερη. αυτό σημαίνει οτι και ο σκελετός-πηρούνι έχουν χώρο ώστε να επιτρέπεται το μεγαλύτερο λάστιχο.
τα κακό είναι οτι δεν είναι πολύ διαδεδομένα και ίσως να έχεις έλλειψη ανταλλακτικών σε τροχούς/λάστιχα/πηρούνι. επίσης είναι πιο ακριβά γιατί είναι τρεντυ.acera
-
Αχά! Δεν το ήξερα.
Συμφωνώ για το >= deore.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Συμφωνώ για το >= deore.
Με την deore είμαι απόλυτα ικανοποιημένος εδώ και 4 χρόνια (και 7500 χλμ). Ακριβής και γρήγορη. Μόνο το ξέπλυμα, το λιπαντικό και 2 φορές το χρόνο ρύθμιση. Όποιος απόφασίζει να κάνει πάνω από 100 χλμ την βδομάδα, πρέπει να πάει από deore πάνω.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Άλλο χρώμα... Άρα για τα δικά μου μάτια, ήταν άλλοΧαζεύω site τώρα...
α! είναι και 28αρι οχι ΜΤΒ
Δηλαδή;
http://www.podilata.net/eshop.html?page ... gory_id=10
Αυτό ας πούμε είναι καλό; Έχει πηρούνι που κλειδώνει και υδραυλικά δισκόφρενα.
αυτό ειναι πολυ καλό ποδήλατο αλλα στα λεφτά αυτά να πάρεις το δικου μου το μαριν san rafael.
αυτο που δείχνεις ειναι mTB με 26αρες
δε θα σε βολέψει πιστεύω... Θα κάνεις πολύ χώμα?Αν ΝΑΙ χτύπα το ΚΤΜ
αν και σου είχα προτείνει με 300 ευρώπουλα το kross hexagon v4 που ειναι μια χαρά και κρατάς και τα λεφτά σου.
http://www.podilata.net/eshop.html?page ... uct_id=485
Εμένα δε μου άρεσαν τα MTB γιατί το ήθελα για την Αθηνα. Αλλιως θα το είχα αγοράσει (όπως πηρα και για τον γιό μου)
Γιατί φαγώθηκες να δώσεις περισσότερα λεφτα....??
Αν σου περισεύουν πάρε το ΚΤΜ. -
KTM με deore έφευφγαν υπερβολικά σε τιμή....
Οπότε ideal hillmaster με τα πάντα deore. Μοντέλο του 2010 470€Άντε να δούμε, αν θα χάσω κανένα γραμμάριο
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Οπότε ideal hillmaster με τα πάντα deore. Μοντέλο του 2010 470€Άντε να δούμε, αν θα χάσω κανένα γραμμάριο
Εμ δεν θα χάσεις? Ξέρεις πόσο ζυγίζουν 470ε?
(εμένα θα μου έπεφταν αρκετά βαριά! ) -
απο περυσι βγαινω με τα παιδια για βολτες ,καμμια 10αρια χλμ χαλαρα. ειμαστε επαρχια και οι δρομοι εχουν αντε 1 αυτοκινητο το διλεπτο αλλα με τρομερη ταχυτητα , (δεν παμε χωματοδρομους μην μας σκοτωσει αγροτικο αλλα και η σκονη που σηκωνουν ειναι απιστευτη)
ετσι λοιπον παμε ασφαλτο οδηγωντας αντιθετα ,αλλα παλι κανενας δεν κοβει και περνανε ξυστα. εχουμε φωτα αντανακλαστικα στα ρουχα γιλεκα φωσφοριζε κανεις δεν τα βλεπει επειδη στην επαρχια ειναι και το πιο σπανιο
να δης ποδηλατα εκτος πολης.
πως ειναι το σωστο να κυκλοφορει κανεις? -
Ναι αλλά κάνετε ένα μεγάλο λάθος, οδηγείτε αντίθετα. Σφάλμα...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
καλορίζικο φίλε
-
Αν η χρήση είναι βόλτες στην άσφαλτο (εντός και εκτός πόλης) και βατός χωματόδρομος προτίμησε ένα ποδήλατο trekking (ή ένα mountain με σιλκ λάστιχα). Ανάρτηση μπροστά είναι απαραίτητη, δεν χρειάζεται όμως κάτι ιδιαίτερο. Δες κάτι σαν αυτό:
http://www.worldofbike.gr/gr/Details.asp?ProductID=1965
Μόνο αν θέλεις πραγματικά να κινηθείς εκτός δρόμου να πάρεις το Hillmaster. -
Βασικά το πήρα ήδη... Οπότε αν έκανα πατάτα, θα φανεί...
Αλλά μου είπε και φίλος που ακολουθεί τις ίδιες διαδρομές, ότι δεν την πάλευε το trekking εκεί.Ο χρήστης coyote έγραψε:
καλορίζικο φίλεthanks
Η ζωή...ποδήλατο!