-
Δέν ξέρω άν είναι αλήθεια μιάς και δέν το είδα εγώ στις ειδήσεις αλλα μου το 'πε ένας φίλος σήμερα. Χθές λέει έδειξε στο STAR ένα ρεπορτάζ απο τις κόντρες στη 'βούτα' στη Βουλιαγμένης. Κάποιος δημοσιογράφος πήγε εκεί με κρυφή κάμερα και κατέγραψε αυτά που γίνονται εκεί. Το αξιοπερίεργο είναι οτι λέει σε μια στιγμή σταμάτησε ένα περιπολικό της αστυνομίας και οι δύο αστυνομικοί αντί να επιβάλουν την τάξη και ν' αρχίσουν να συλλαμβάνουν κόσμο βρήκαν κάτι πιτσιρικάδες με κάτι φτιαγμένα και άρχισαν να ρωτάνε πού και πώς και μάλιστα ένας απο αυτούς (αστυνομικός) τους είπε οτι έχει πάει κόντρα με περιπολικό κι ένας άλλος συνάδερφος ενώ έδινε στοιχεία στο κέντρο της αστυνομίας απ' τον ασύρματο, είπε οτι 'ένα αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας ΕΑ-... κινείται επικίνδυνα'!!!! Απίστευτο!
Είναι αλήθεια; Το 'δε κανείς σας;
-
Δέν ξέρω άν είναι αλήθεια μιάς και δέν το είδα εγώ στις ειδήσεις αλλα μου το 'πε ένας φίλος σήμερα. Χθές λέει έδειξε στο STAR ένα ρεπορτάζ απο τις κόντρες στη 'βούτα' στη Βουλιαγμένης. Κάποιος δημοσιογράφος πήγε εκεί με κρυφή κάμερα και κατέγραψε αυτά που γίνονται εκεί. Το αξιοπερίεργο είναι οτι λέει σε μια στιγμή σταμάτησε ένα περιπολικό της αστυνομίας και οι δύο αστυνομικοί αντί να επιβάλουν την τάξη και ν' αρχίσουν να συλλαμβάνουν κόσμο βρήκαν κάτι πιτσιρικάδες με κάτι φτιαγμένα και άρχισαν να ρωτάνε πού και πώς και μάλιστα ένας απο αυτούς (αστυνομικός) τους είπε οτι έχει πάει κόντρα με περιπολικό κι ένας άλλος συνάδερφος ενώ έδινε στοιχεία στο κέντρο της αστυνομίας απ' τον ασύρματο, είπε οτι 'ένα αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας ΕΑ-... κινείται επικίνδυνα'!!!! Απίστευτο!
-
-
Ο χρήστης Slipstream έγραψε:
Δέν ξέρω άν είναι αλήθεια μιάς και δέν το είδα εγώ στις ειδήσεις αλλα μου το 'πε ένας φίλος σήμερα. Χθές λέει έδειξε στο STAR ένα ρεπορτάζ απο τις κόντρες στη 'βούτα' στη Βουλιαγμένης. Κάποιος δημοσιογράφος πήγε εκεί με κρυφή κάμερα και κατέγραψε αυτά που γίνονται εκεί. Το αξιοπερίεργο είναι οτι λέει σε μια στιγμή σταμάτησε ένα περιπολικό της αστυνομίας και οι δύο αστυνομικοί αντί να επιβάλουν την τάξη και ν' αρχίσουν να συλλαμβάνουν κόσμο βρήκαν κάτι πιτσιρικάδες με κάτι φτιαγμένα και άρχισαν να ρωτάνε πού και πώς και μάλιστα ένας απο αυτούς (αστυνομικός) τους είπε οτι έχει πάει κόντρα με περιπολικό κι ένας άλλος συνάδερφος ενώ έδινε στοιχεία στο κέντρο της αστυνομίας απ' τον ασύρματο, είπε οτι 'ένα αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας ΕΑ-... κινείται επικίνδυνα'!!!! Απίστευτο!Είναι αλήθεια; Το 'δε κανείς σας;
Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα (μόνο σε σχέση με το περιπολικό που κινείται επικίνδυνα) αλλα ναι ...το ρεπορτάζ υφίσταται !
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί η νεολαία μας πεθαίνει στους δρομούς.
Ο θεός να βάλει το χερι του και μυαλό στα κεφάλια μας. -
Malista....
'na pane sto petalo oloi!'
enalaktika, na pane gia programma..
'Saxo, rallye, aisxroi, ki oi dyo, aisxroi ki oi dyo, katoikoi ton limenon... stis 10 tou Oktovri den anametretai to civic me to S3 mou, anametretai i dinami, me to stripsimo...'
'poios ekleve sto Lainopoulo, ego? Ego i oi klikes ton rallye kai ton iaponon? Poios ekleve sta fanaria...??' -
Ο χρήστης Jeep-akias έγραψε:
Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα (μόνο σε σχέση με το περιπολικό που κινείται επικίνδυνα) αλλα ναι ...το ρεπορτάζ υφίσταται !
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί η νεολαία μας πεθαίνει στους δρομούς.
Ο θεός να βάλει το χερι του και μυαλό στα κεφάλια μας.Εντάξει, φαντάστηκα οτι ο φιλαράκος μου πρόσθεσε και λίγη 'σάλτσα', αλλά εφ' όσον δεν το 'χα δεί κι εγώ ήμουν υποχρεωμένος να το γράψω όπως ακριβώς μου το είπε.
Ο θεός να μας φυλάει!!
-
Ο χρήστης BlueKiller έγραψε:
Malista....'na pane sto petalo oloi!'
enalaktika, na pane gia programma..
'Saxo, rallye, aisxroi, ki oi dyo, aisxroi ki oi dyo, katoikoi ton limenon... stis 10 tou Oktovri den anametretai to civic me to S3 mou, anametretai i dinami, me to stripsimo...'
'poios ekleve sto Lainopoulo, ego? Ego i oi klikes ton rallye kai ton iaponon? Poios ekleve sta fanaria...??'Είσαι και ο πρώτος.......
-
Leventis Power
Ρεπορτάζ απο το STAR (30-08-02)