-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ή Sony/Erickson Xperia.Η σονυ το χει πηδηξει το android και η υποστηριξη της ειναι για γελια
Μακρια απο αυτη την εταιρεια
Ειδικα σε συγκριση με την htc ειναι τα 2 ακρα
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το 5800 με opera mobile και nokia email όπου βάζεις όποιο mail σου θες να το δαιχειρίζεσαι σε καλύπτει απόλυτα.
αν βάλεις και το nokia maps που είναι δωρεάν πρόγραμμα πλοήγησης με δωρεάν χάρτες ενημερωμένους και φωνητική καθοδήγηση τότε δεν θες κάτι άλλο.
το ότι παίζει ΚΑΙ μουσική δεν το κάνει κουλό στα άλλα.Η οθόνη του 5800 είναι resistive που σημαίνει πως είναι λίγο δύσχρηστη, θέλει συχνά την χρήση πένας και πιθανόν να μην τον βολέψει, είχα παλιά 5800 και ξέρω
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Εγώ στο 2ο μου 5230 του έκανα δώρο μπαταρία από αγγλία με 10 λίρες 1950 mAh, κρατάει με σέρφιγκ 30 λεπτά την μέρα, ομιλία και σμσ και την νύχτα σε flight mode ... 4 μέρες.
Η δικιά του κράταγε 1,5 με 2 μέρες.
Είναι μέχρι να κάνει μπουμ.
Just kidding.Μade in China και της Nokia και της Κίνας.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ στο 2ο μου 5230 του έκανα δώρο μπαταρία από αγγλία με 10 λίρες 1950 mAh, κρατάει με σέρφιγκ 30 λεπτά την μέρα, ομιλία και σμσ και την νύχτα σε flight mode ... 4 μέρες.
Η δικιά του κράταγε 1,5 με 2 μέρες.
Είναι μέχρι να κάνει μπουμ.
Just kidding.Μade in China και της Nokia και της Κίνας.
Made in China και το ένα:
made in china και το άλλο:
-
Για κλασικό κινητό, Ε52. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για επαγγελματική χρήση.
Εγώ πάντως το Ντεφάκι μου (Motorola Defy) δεν το αλλάζω με τίποτε και άνετα θα το έπαιρνα και για επαγγελματική χρήση. Ειδικά αν δεν έχεις διαρκώς ανοιχτά Wi-Fi και GPS, βγάζει άνετα 3 μέρες με το Bluetooth πάντα ανοιχτό και συνομιλία περίπου 30 λεπτά την μέρα. Αν δεν μας ενδιαφέρουν και τα data, το γυρνάμε στο 2G και κρατάει ακόμη περισσότερο...
Εγώ έχω αγοράσει και ένα retractable microusb καλώδιο και το έχω πάντα μαζί μου και η φόρτιση είναι πανεύκολη, αρκεί να υπάρχει ένας υπολογιστής εκεί γύρω... Αν και σπάνια το χρησιμοποιώ τελικά, γιατί αντέχει η μπαταρία του όσο χρειάζεται.
-
In Defy we trust. Αποφάσισα να κάνω λογαριασμό στο Motoblur για να δώ τι προσφέρει
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
In Defy we trust. Αποφάσισα να κάνω λογαριασμό στο Motoblur για να δώ τι προσφέρειΠόσο κρατάει η μπαταρία του, είναι γρήγορο στην απόκριση ;
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
In Defy we trust. Αποφάσισα να κάνω λογαριασμό στο Motoblur για να δώ τι προσφέρει
Πόσο κρατάει η μπαταρία του, είναι γρήγορο στην απόκριση ;
2,5 μέρες με αρκετή χρήση και ναι είναι γρήγορο ειδικά με την 2.2 froyo.
η gorilla glass είναι όλα τα λεφτά σε αίσθηση.
-
Το πόσο κρατάει η μπαταρία σε αυτά τα κινητά είναι σχετικό. Εγώ το έχω μονίμως σε 3G σερφάρω κανα 45λεπτο διαβάζωντας κυριώς ειδήσεις και παίζω κανα παιχνίδι κανα 15λεπτο και φυσικά κανα 30λεπτο μουσική και καμια ώρα ραδιόφωνο. Έχω push για τα mail ανοιχτό από τις 7πμ μέχρι τις 11 μμ και μιλάω κανα 20λεπτο την μέρα. Όταν είμαι σπίτι αν θυμηθώ ανοίγω και το wifi. Με όλα αυτά βρίσκομαι στο τέλος της μέρας, δλδ γύρω στις 12 το βράδυ, στο 40 με 50 της φόρτισης. Λογικά με το Motoblur ανοιχτό θα καίει κάτι παραπάνω θα ενημερώσω.
Η απόκριση είναι εξαιρετική και με την 2,1 που έχω πάνω και το 3GS που είχα πριν απο αυτό δεν μου λείπει καθόλου -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πόσο κρατάει η μπαταρία του, είναι γρήγορο στην απόκριση ;
2,5 μέρες με αρκετή χρήση και ναι είναι γρήγορο ειδικά με την 2.2 froyo.
η gorilla glass είναι όλα τα λεφτά σε αίσθηση.
Το ROMιάρισες ( ) κιόλας βρε θηρίο; Για πες στο Androidοπικό τίποτις!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
In Defy we trust. Αποφάσισα να κάνω λογαριασμό στο Motoblur για να δώ τι προσφέρειΌλοι εδώ μαζεύτηκαν...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η απόκριση είναι εξαιρετική και με την 2,1 που έχω πάνω **και το 3GS που είχα πριν απο αυτό δεν μου λείπει καθόλου **:)
Αυτή η δήλωση είναι όλα τα λεφτά γιατί είναι ενδιαφέρουσα η άποψη των iphoneάκιδων
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Έχω push για τα mail ανοιχτό από τις 7πμ μέχρι τις 11 μμ και μιλάω κανα 20λεπτο την μέρα.με ποιο προγραμμα ρυθμισες το push για συγκεκριμενες ωρες?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Έχω push για τα mail ανοιχτό από τις 7πμ μέχρι τις 11 μμ και μιλάω κανα 20λεπτο την μέρα.
με ποιο προγραμμα ρυθμισες το push για συγκεκριμενες ωρες?
Mάλλον τότε ανοιγοκλείνει το κινητό του.
-
σορρυ που παρεμβαίνω αλλα το επομενο
http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007252
τι λεει απο κινητο? -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
τι λεει απο κινητο?Με μια γρήγορη ματιά, είναι EDGE (όχι 3G, πιο αργό) και έχει κάμερα 2ΜΡ.
Αν δεν θέλεις οπωσδήποτε Nokia/Symbian και φυσικό πληκτρολογιο, τότε αξίζει να δώσεις 23 ευρώ παραπάνω και να πάρεις κανένα ZTE Blade. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Έχω push για τα mail ανοιχτό από τις 7πμ μέχρι τις 11 μμ και μιλάω κανα 20λεπτο την μέρα.
Settings>battery battery manager>battery profile options>off peak hours + data time out και έχω επιλέξει να κόβει τα data όταν η οθόνη είναι κλειστή για πάνω από 15 λεπτά εκείνη την ώρα το ίδιο μπορείς να κάνεις και στα peak hours αλλά εκεί τα έχω μονίμως ανοιχτά.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Settings>battery battery manager>battery profile options>off peak hours + data time out και έχω επιλέξει να κόβει τα data όταν η οθόνη είναι κλειστή για πάνω από 15 λεπτά εκείνη την ώρα το ίδιο μπορείς να κάνεις και στα peak hours αλλά εκεί τα έχω μονίμως ανοιχτά.
δε μπορω να βρω κατι τετοιο σε desire 2.2
-
Συνηθως το κινητο που χρησιμοποιειτε ειναι καρτοκινητο ΄΄η με συμβολαιο?
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
τι λεει απο κινητο?Με μια γρήγορη ματιά, είναι EDGE (όχι 3G, πιο αργό) και έχει κάμερα 2ΜΡ.
Αν δεν θέλεις οπωσδήποτε Nokia/Symbian και φυσικό πληκτρολογιο, τότε αξίζει να δώσεις 23 ευρώ παραπάνω και να πάρεις κανένα ZTE Blade.πιο αργό σε τι πράγμα? Εκτος απο κλήσεις και σμσ θα το ψιλοχρησιμοποιώ και σε wifi. παιζει ρολο εδω η ταχύτητα?
Επίσης δεν μου αρεσουν τα touchscreen και δεν προκειτε να εχουν αντοχη κυρίως στην οθόνη στο χέρι μου...
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]