-
FIAT?
LANCIA? -
Άκυρο το quiz...
-
Να το παρει το ποταμι!!!!
-
Fiat 126GTZagato του 1967.
-
Αυτό?
-
σαν... ξεχειλωμένο Mitsubishi Eclipse μου μοιάζει... Μοιάζει με αμερικάνικο βέβαια, αλλά εγώ θα ποντάρω ιαπωνικά
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
σαν... **ξεχειλωμένο Mitsubishi Eclipse **μου μοιάζει... Μοιάζει με αμερικάνικο βέβαια, αλλά εγώ θα ποντάρω ιαπωνικάΣπύρος
Μπουαχαχαχαχαχαχααααααα!!!!!!!!!
Κορυφαίο Σπύρο, απλά κορυφαίο!!!
-
εχμ.... που θα πει ότι είμαι κοντά ας'ούμε ???
Σπύρος
-
Λοιπόν είναι Subaru. Τώρα το μοντέλο δεν το θυμάμαι απλά θυμάμαι οτι ήταν μια προσπάθεια της Subaru να βγάλει ένα κουπέ μοντέλο με μεγάλο ( 3l αν θυμάμαι καλά ) κινητήρα στις αρχές της δεκαετίας του 90. Μεγάλη εμπορική αποτυχία...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Λοιπόν είναι Subaru. Τώρα το μοντέλο δεν το θυμάμαι απλά θυμάμαι οτι ήταν μια προσπάθεια της Subaru να βγάλει ένα κουπέ μοντέλο με μεγάλο ( 3l αν θυμάμαι καλά ) κινητήρα στις αρχές της δεκαετίας του 90. Μεγάλη εμπορική αποτυχία...Σωστότατος!
Οι ομοιότητες με το καραέκτρωμα (Subaru XT '86) της φωτογραφίας που παραθέτω είναι εκπληκτικές. Σαν restyling του XT μοιάζει.Υ.Γ. Τώρα γιατί εμένα οι ζάντες και το γενικό προφιλάκι μεταξύ των τροχών του αυτοκινήτου της φωτό του Τζαζούρα με πάνε στη Σιτροέν, ένας Θεός ξέρει...
-
Λοιπόν αυτό πρέπει να είναι το προηγούμενο μοντέλο.
Όσο για τις ζάντες αν δεν ήταν πενταμπούλονες και ήταν τετραμπούλονες θα μπορούσα να πώ οτι μοιάζουν αρκετά με αυτές που φορά η Xsara vts -
Ειναι το Subaru SVX, το οποιο ενσωματωνε πολλες τεχνολογικες καινοτομιες αλλα οπως ειπατε, απετυχε εμπορικα.
Οριστε και ενα ενδιαφερον link. http://www.subarusvx.com/specs.html
Το αυτοκινητο αυτο μαλιστα το εχει γνωστος μου στην Ελλαδα και το προσεχει σαν τα ματια του. Ειναι πολυ αξιολογο οχημα, και για οσους κατακρινουν το design του, το σχεδιασε Ιταλικος οικος. (μη βαρατε!! )
-
Κι εμενα κατι απο xm μου θύμισε μολις το ειδ ανα μεσα απο τους τροχους.
-
Επομένως, ως εδώ έχουμε ένα δεδομένο. Εγώ βάζω πάντα Ιταλικά και ο Τζαζούρας Ιαπωνικά...
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Κι εμενα κατι απο xm μου θύμισε μολις το ειδ ανα μεσα απο τους τροχους.Αλλά το εμπρός φτερό πολύ Carina βρε αδερφέ...
-
Με τα παραθυρα τι παιζεται;Εχουν ενα μαυρο κομματι/πλαισιο.Ανοιγουν σε δυο φασεις;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Με τα παραθυρα τι παιζεται;Εχουν ενα μαυρο κομματι/πλαισιο.Ανοιγουν σε δυο φασεις;...αν σου σπάσει το ένα έχεις το άλλο...
Παίζει φωτοσόπι στην εμπρός κολώνα ή μου φαίνεται;
Άντε, και πολύ ασχοληθήκαμε με το πατσαβούρι... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Με τα παραθυρα τι παιζεται;Εχουν ενα μαυρο κομματι/πλαισιο.Ανοιγουν σε δυο φασεις;There are a few reasons for the unusual windows:
-Better Vision
At first, you may think that the windows would hinder your view rather than help it. But the window design in the SVX allows for a very low sill plus a window that goes all the way to the roof. It also extends forward more than in most cars. It took me less than one day to get used to it.-Improved Aerodynamics
The fixed glass is curved to improve aerodynamics. It also reduces wind noise whether the windows are up or down. Also, the curved shape of the glass directs rain away from the car so you can drive in the rain with the windows down (with varied success).Άντε, και πολύ ασχοληθήκαμε με το πατσαβούρι
-
Για να δούμε...
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Για να δούμε...το πίσω μέρος 'βρωμάει' Porsche 928. Ποντάρω σε Πόρσε!
Σπύρος
Quiz: Βρείτε το αυτοκίνητο