-
-
Στο iPhone έχει φοβερά γραφικά!
Βέβαια όλη η φάση είναι ένα ψέμα, αλλά έχει πλάκα! -
Αυτο δεν ηταν σε coin up?
Με κωδικους για μεγαλα κεφαλια,Jordan κλπ
Stay in school!He's on fire! -
Ναι, αυτό είναι.
Δύσκολα κατάφερνες να κερδίσεις και συνήθως στην παράταση. Στα τελευταία δευτερόλεπτα πάντα έκλεβαν!
-
Μέχρι τώρα δεν έχω χάσει παιχνίδι.
Ή εγώ είμαι πολύ καλός ή το παιχνίδι είναι πολύ εύκολο.
Μάλλον το πρώτο. -
Win!
Uploaded with ImageShack.us
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μάλλον το πρώτο.Πέφτει πολύ ξύλο λέμε. Ειδικά στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα κάθε περιόδου είναι σαν να μην υπάρχεις.
-
Boomshakalaka !!!
Kαι εγώ τον Barkley έπαιρνα. Είχε δυνατούς αγκώνες, κολλούσε και τα τριποντάκια από τη γωνία πολλές φορές και απο ..... dooooowntooooooown !
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μάλλον το πρώτο.Σε τι επίπεδο δυσκολίας παίζεις; Στο rookie εννοείται πως δεν χάνεις με τιποτα, απο veteran και πάνω ζοριζει κάπως.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Μάλλον το πρώτο.Σε τι επίπεδο δυσκολίας παίζεις; Στο rookie εννοείται πως δεν χάνεις με τιποτα, απο veteran και πάνω ζοριζει κάπως.
Τα παραλές, και το rookie έχει τις δυσκολίες του!
-
Ξόδεψε κατά λάθος 1400 δολάρια σε παιχνίδι του iPad!
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=64436&catid=14&la=1 -
Αυτές τις μέρες έχω λιώσει στο RealRacing2. Πολύ καλά γραφικά, ενδιαφέρον gameplay.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αυτές τις μέρες έχω λιώσει στο RealRacing2. Πολύ καλά γραφικά, ενδιαφέρον gameplay.+1000
Το έχει λιώσει κι ο αδερφός μου στο iPhone.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αυτές τις μέρες έχω λιώσει στο RealRacing2. Πολύ καλά γραφικά, ενδιαφέρον gameplay.
+1000
Το έχει λιώσει κι ο αδερφός μου στο iPhone.
Εκπληκτικό. Gran Turismo τσέπης. Ειδικά το multiplayer τα σπάει
-
Ειναι καλυτερο απ'το GT Racing που για πολλους θεωρειται το Gran Tourismo τσεπης ;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:

το ως γνωστό bball
ατελείωτο λιώσιμο -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:

το ως γνωστό bball
ατελείωτο λιώσιμοπωπωωωω τι μου θύμισατε τώρα.... ατέλειωτο λιώσιμο.....
-
Αν κάνω format στο laptop θα έχω κάποιο πρόβλημα συγχρονισμού μετά με το iPhone? Πρέπει να κρατήσω κάποιο back up και αν ναι τι?
Μετά το format οταν κατεβάσω ξανά το iTunes θα το αναγνωρίσει?
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Αν κάνω format στο laptop θα έχω κάποιο πρόβλημα συγχρονισμού μετά με το iPhone? Πρέπει να κρατήσω κάποιο back up και αν ναι τι?Μετά το format οταν κατεβάσω ξανά το iTunes θα το αναγνωρίσει?
- Αντέγραψε τον φάκελο itunes σε έναν εξωτερικό σκληρό ή dvd (βρίσκεται στο RXristos/Music/itunes εκτός αν το έχεις βάλει κάπου αλλού). Ο φάκελος αυτός περιέχει όλη τη βιβλιοθήκη του itunes (μουσική, εφαρμογές iphone, τυχών podcasts κλπ).
- Πάνε μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα του itunes στο: Store --> Deauthorize this computer και πάτα το.
- Κάνε φορμάτ, εγκατέστησε το λειτουργικό σου, κατέβασε το itunes, πάνε τον φάκελο itunes από τον εξωτερικό σκληρό σου και μετέφερέ τον εκεί που ήταν πριν.
- Μετά πας Store --> Authorize this computer και είσαι άρχοντας
Συνδέεις το iphone και κάνεις συγχρονισμό σα να μην έγινε ποτέ format.
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Αν κάνω format στο laptop θα έχω κάποιο πρόβλημα συγχρονισμού μετά με το iPhone? Πρέπει να κρατήσω κάποιο back up και αν ναι τι?
Μετά το format οταν κατεβάσω ξανά το iTunes θα το αναγνωρίσει?
- Αντέγραψε τον φάκελο itunes σε έναν εξωτερικό σκληρό ή dvd (βρίσκεται στο RXristos/Music/itunes εκτός αν το έχεις βάλει κάπου αλλού). Ο φάκελος αυτός περιέχει όλη τη βιβλιοθήκη του itunes (μουσική, εφαρμογές iphone, τυχών podcasts κλπ).
- Πάνε μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα του itunes στο: Store --> Deauthorize this computer και πάτα το.
- Κάνε φορμάτ, εγκατέστησε το λειτουργικό σου, κατέβασε το itunes, πάνε τον φάκελο itunes από τον εξωτερικό σκληρό σου και μετέφερέ τον εκεί που ήταν πριν.
- Μετά πας Store --> Authorize this computer και είσαι άρχοντας
Συνδέεις το iphone και κάνεις συγχρονισμό σα να μην έγινε ποτέ format.
Είσαι άρχοντας Alex!!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!
-
Που μπορω να βρω αυθεντικό πίσω καπάκι για 3GS Χωρίς να το πληρώσω χρυσό ; Και άσπρο ...
Στο eBay Πήρα ένα με 70 και μου Βγήκε μαιμουδια...(το έστειλα πίσω ...)
Απο Ότι βλέπω στο YouTube είναι Αυγούστου να το αλλάξω μόνος μου ε;
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...