-
Με τα 800ευρω που λες για εξοπλισμο μαλλον θα θελεις να παρεις ARAI κρανος και LICO φορμα, αν καταλαβαινω καλα ???
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Με τα 800ευρω που λες για εξοπλισμο μαλλον θα θελεις να παρεις ARAI κρανος και LICO φορμα, αν καταλαβαινω καλα ???Δεν καταλαβαίνω το νόημα των εικονιδίων?? Δηλαδή φόρμα, γάντια, παπούτσια, κράνος, εργαλεία, δοχεία βενζίνης, μετρητής αέρα για λάστιχα, όργανο μετρήσεων (π.χ. alfano) πόσο κανουν? Εσύ δλδ φοράς κράνος των 100 ευρώ και οι γιοί σου?
-
ο καθένας εχει την δική του άποψη . εφοσον δεν πας για αγωνες το θεωρω βλακεια να πας να δωσεις για καρτ πάνω απο 1500-2000 ευρ΄. υπάρχουν πολλά αξιόλογα καρτ σε αυτα τα λεφτά . αν εισαι θυμα του μαρκετινγκ και θες να αλλαζες συνεχεια καρτ τοτε εισαι άξιος της μοιρας σου. μετα υπολοιπα λεφτά που σου μενουν τα δινεις διαδοχικα για να το μαζεψεις λιγο αν χρειάζεται. γιατι στα 1800 υπάρχουν πάρα πολύ καλά καρτ.
-
εγω θελω να μου πει ενας αν εχει καρτ 5-6 χρονων ή ποιο παλιο,να οδηγησε ενα ολοκαινουργιο και μετα αν δε θα ξενερωσε με το παλιο που εχει.αλλο δε μπορω οικονομικα να αγορασω ενα και αλλο δεν αξιζει να δωσεις 3000+ για καρτ.οτι πληρωνεις παιρνεις δυστυχως ή ευτυχως ισχυει παντου.
-
αυτο δεν αποτρέπει καποιον να βρει ενα καλο καρτ 5ετιας και να το ευχαριστηθεί. σε επιπεδο χομπι ειτε το ενα παρει ειτε το αλλο δεν θα εχει διαφρα γιατι πολυ απλα δεν θα εχει δοκιμασει και τα δυο. αν εχει το παλιο δεν εχει λογο να δοκιμασει το καινουριο. αν εχει το καινουριο και παλι δεν εχει λογο ναδοκιμασει το παλιο. ειναι χομπι και ο φανατισμος δεν ειναι καλο σημαδι σε κανενα χομπι. τωρα αν θα γυρναει 1 δευτερολετο πιο κατω με πιο καινουριο καρτ , ωραια και τι εγινε δηλαδη >? η ευχαριστηση η ιδια θα ειναι. ενα καλα στημενο καρτ ακομα και πιο παλιο 4-5 χρονων με καλο οδηγο μπορει να συναγωνιστει στα ισια καποιο καινουριο καρτ με μετριο οδηγο. μιλαω σε επιπεδο χομπι και μονο. επισης δεν μιλαω για παλαιοτερα καρτ απο 5 ετια οπου εκει ναι οκ ειναι πολυ παλια και δεν αξιζουν γιατι μονο ζημιες ειναι. αλλα ενα καρτακι μοντελο 05' και πανω ειναι μια χαρα και παραπανω απο μια χαρα !! αυτα παιζουν γυρω στα 1800 και συνηθως δεν χρειαζονται τιποτα
-
Θα ηθελα να πω στους φιλους εδω του φορουμ,την τεραστια διαφορα που υπαρχει στα σασι απο ολοκαινουργιο και μετα απο καποιους μηνες χρησης,εγω προσωπικα το ξερω απο το KOSMIC-MERCURY KZ 2009 που ειχα.
Το ειχα παρει κουτα, και μετα απο ενα χρονο περιπου χωρις αγωνες και με αφανταστη περιποιηση και προσοχη που του ειχα, διαπιστωσα μικρη μεν αλλα διαφορα στο σασι. Βεβαια το καρτ ειναι και τωρα, αψογο και φοβερο σασι,φυσικα ο φιλος μου ο Τολης δεν μπορει να την δει αυτη τη διαφορα ,γιατι δεν το ηξερε πριν,αλλα καταλαβε την τεραστια διαφορα που ειχε το συγκεκριμενο καρτ με τα αλλα δυο που ειχε το ΜΒΑ του 1998 και το ...CRG-HERON PLUS...του 2001.
Οπως το παλιο μου 6ταχυτο ...CRG-ROAD REBEL του 2002 με το σημερινο που εχω του 2010,τεραστια η διαφορα ετσι και τα οδηγηση καποιος και τα δυο ταυτοχρονα το παλιο (που ηταν και ειναι σε σχεση με καποια σημερινα φανταστικο σασι) θα το φουνταρει απευθειας στα σκουπιδια.
Οπως λεει ο φιλος Jean-Paul και συμφωνο εαν δεν τα δοκιμασεις και τα δυο τοτε δεν υπαρχει προβλημα.
OΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ
αυτο δεν αποτρέπει καποιον να βρει ενα καλο καρτ 5ετιας και να το ευχαριστηθεί. σε επιπεδο χομπι ειτε το ενα παρει ειτε το αλλο δεν θα εχει διαφρα γιατι πολυ απλα δεν θα εχει δοκιμασει και τα δυο. αν εχει το παλιο δεν εχει λογο να δοκιμασει το καινουριο. αν εχει το καινουριο και παλι δεν εχει λογο ναδοκιμασει το παλιο. ειναι χομπι και ο φανατισμος δεν ειναι καλο σημαδι σε κανενα χομπι. τωρα αν θα γυρναει 1 δευτερολετο πιο κατω με πιο καινουριο καρτ , ωραια και τι εγινε δηλαδη >? η ευχαριστηση η ιδια θα ειναι. ενα καλα στημενο καρτ ακομα και πιο παλιο 4-5 χρονων με καλο οδηγο μπορει να συναγωνιστει στα ισια καποιο καινουριο καρτ με μετριο οδηγο. μιλαω σε επιπεδο χομπι και μονο. επισης δεν μιλαω για παλαιοτερα καρτ απο 5 ετια οπου εκει ναι οκ ειναι πολυ παλια και δεν αξιζουν γιατι μονο ζημιες ειναι. αλλα ενα καρτακι μοντελο 05' και πανω ειναι μια χαρα και παραπανω απο μια χαρα !! αυτα παιζουν γυρω στα 1800 και συνηθως δεν χρειαζονται τιποτα
Αλλα σκεψου και το αλλο,εχει καποιος ενα π,χ(το παραδειγμα ειναι εντελος τυχαιο) EASY KART 6 ταχυτο και του δωσει καποιος φιλος ενα κοκκινο BIREL RX32-TM KZ10 ,ρωτηστε τον μετα τι γινεται εαν βεβαια εχει γλιτωσει το εγκεφαλικο -
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Μιας και από τον επόμενο μήνα ξεκινάνε τα πρωταθλήματα θα λάβει μέρος από το forum κανένας σε ολόκληρο το πρωτάθλημα ή έστω σε κάποιον από τους αγώνες;Αν ολα πάνε καλά σκοπεύω να κάνω την παρθενική μου συμμετοχή στο κύπελλο Loux στον 1ο αγώνα στις Αφίδνες.
-
ποτε ειναι αυτος ?
-
Ο χρήστης Jean-Paul έγραψε:
ποτε ειναι αυτος ?3 Απριλίου.. σύμφωνα με το πρόγραμμα
http://www.e-kart.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=205:k-loyx-extreme-super-2011&catid=95:-loux&Itemid=141Αν δεν αλλάξει...
-
Καλημέραααα!
Τέλεια μέρα για καρτ!
Τα λέμε στη πίστα
-
ρε πορωμενο αγόρι !!! είναι δυνατόν?? τι ωρα εχεις ξυπνήσει ??
-
Ο χρήστης Jean-Paul έγραψε:
ρε πορωμενο αγόρι !!! είναι δυνατόν?? τι ωρα εχεις ξυπνήσει ??Απ'τις 7:30
Αλλά μάλλον θα κάνω 2-3 εβδομάδες τουλάχιστον να ξαναπάω γιατί η ενόχληση στο πλευρό μου ξαναγύρισε.
-
μια απο τα ιδια. φορας προστατευτικο ? εμενα τωρα μου περασε φαντασου...ειναι σπαστικο !!
-
Τώρα όχι, αλλά επειδή φορούσα τη πάτησα.
-
Φιλε Νικο μαλλον τα αγυμναστα πλευρα πιστευω οτι φταινε,και οχι αν φοραγες η οχι τον θωρακα. Η συνηθιζεις τα πλευρα με θωρακα η οχι, αναλογα πως θα το ξεκινησεις,για παραδειγμα ο Παιχνιδας, ο Λεωνιδας,και πολλοι αλλοι φιλοι δεν εχουν φορεσει ποτε τους θωρακα και τα πλευρα τους δεν τους εχουν πονεσει ουτε μια φορα .
Εγω αν εξαιρεσεις τους πρωτους τρεις μηνες οταν ξεκινησα την ειχα πατησει μετα για πολλα χρονια δεν ειχα ποτε ενοχλησεις,απο την στιγμη που το αφησα και δεν εκανα συχνα καρτ ,τοτε με ξαναχτυπησε.
Της επομενες μερες θα παρω ενα βαθυ TILLET και ελπιζω αν εχει καλο καιρο την αλλη Κυριακη να καρταρουμε.
Σημερα προσεχα το VORTEX-ROK GP,ειναι σχεδον το ιδιο δυνατο με DD2,τρομερο ξεκολλημα,και πολυ γραμμικη δυναμη. Επιτελους η ωρα των καλων χομπυ μοτερ εφτασε,οπως και το BIREL-BMB,που αν και χωρις power valve ειναι αρκετα δυνατο. Φυσικα υπαρχει και το MAXTER-SONIK by...CRG...που στην βδομαδα αυτη ερχεται ,33hp με power valve,30 delordo.
Eδω ειναι το μοτερ που το τεσταρει ο Αμερικανος dealer SSC-EAST.
http://www.ssceast.com/pdfs/SONIK_test.pdf -
εγω κανω πανταχωρις. παιζει προβλημα για σπασιμο η μονιμη ζημια στα πλευρ α?
-
Μην πανικοβαλλεσαι ,ουτε το ενα ειναι ουτε το αλλο,απλως κατσε χωρις να κανεις καρτ για λιγο καιρο ,εως οτου να γινουν εντελως καλα τα πλευρα σου,και μετα σιγα -σιγα να τα προσαρμοσεις παλι,προσοχη ομως στην παραμικρη ενοχληση να βγαινεις αμεσως,γιατι αν πεις δεν βαριεσαι εγω θα πιεσω και οτι γινει θα τα κανεις χειροτερα, και μετα φτου και απο την αρχη.
-
καλημερα και καλη εβδομαδα!
εμενα με πονανε τα πλευρα μου απο τον πρωτο μηνα που εκανα καρτ. παντα παιζω με θορακα, αλλα δεν εχω σταματησει καθολου να κανω. Ποανω αλλα οχι σε σημειο που να μην μπορω να κανω. Φυλαγομαι οσο μπορω και μονο αν ξεχαστω σε καποια δεξια στροφη ( ποναει μονο η αριστερη μου πλευρα ) και δεν σφυξω το σωμα μου θα με πονεσει πολυ.
Το καλοκαιρι που θα ελλατωθουν οι προπονησεις λογο ζεστης, και θαλασσιτσας ελπιζω να ηρεμησουν λιγο!
διαφορετικα θα μαθουν να δυναμωσουν απο μονα τους!
-
ναι μου εχει συμβεί και αυτο . απλα τωρα θυμηθηκα που το ειπες οτι δεν πονανε πλεον απο την προηγούμενη φορα !!χαχαχα
-
Καλημέρα,
Είμαι ένας νεοεισαχθείς στο χόμπι. Διάβασα το φόρουμ και μπορώ να πω ότι το βρήκα πολύ ενδιαφέρον και άντλησα αρκετές πληροφορίες.
Πήρα μεταχειρισμένο ένα CRG με K9 (σε αρκετά καλή κατάσταση) και τώρα το έχω στο μπαλκόνι μου για γενικό έλεγχο και καθαρισμό.
Οι απορίες μου είναι πάρα, μα πάρα πολλές, αλλά δεν θέλω να γίνω φορτικός και θα προσπαθήσω να είμαι όσο ποιο διακριτικός γίνεται.Μέχρι τώρα προβλήματα¨
-Περιορισμένες τεχνικές πληροφορίες. Πιάνουν τα χέρια μου, έχω αρκετές γνώσεις και χαίρομαι να το φτιάχνω μόνος μου. Με μερικές βόλτες που έκανα σε κοντινές μου πίστες είδα ότι οι περισσότεροι χρησιμοποιούν μηχανικό!!! Από τους οποίους δεν βρήκα ιδιαίτερη προθυμία να μοιραστούν μαζί μου τα μυστικά του επαγγέλματος.
-Κόστος και χρήσης πίστας!! Θεωρώ πως όπως και οι περισσότεροι ότι δεν γεννήθηκα μέσα σε καρτ… θέλω το χρόνο μου και τον χώρο μου…χωρίς βέβαια να ενοχλώ ή να δημιουργήσω ατυχήματα. Που και ποιες ώρες? Μόνο ΣΚ μπορώ
-Ανταλλακτικά, αναλώσιμα κλπ.. από εδώ? Απέξω? Πχ θέλω ένα Mychron, αξίζει να το φέρω?
-Αποθήκευση, μεταφορά. Όπως είπα θέλω να το φτιάχνω μόνος μου. Αποθηκευτικό χώρο με πρόσβαση όπου να χωράει το καρτ δεν έχω. Γερανάκι και μπαλκόνι στον 3ο παίζει?
Ευχαριστώ
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ