Feb 11, 2011, 11:31 AM

Ναι οι δημόσιοι χώροι είναι για όλους αλλά γιατί να μην υπάρχουν ιδιωτικοί χώροι για καπνιστές ; Ή για αυτούς που αδιαφορούν τελικά για την υγεία τους και ανέχονται τον καπνό ; Αν είναι η διαφορά νομική ανάμεσα σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους ας το λύσουν,όπως θα είχαν κάνει αν ήθελαν.Αλλά το κράτος αυτό που κάνει είναι να καρπώνετε τους φόρους από το τσιγάρο αλλά και τα πρόστιμα. Μ ένα σμπάρο 2 τρυγόνια δηλαδή.Λέω για τρίτη φορά.Αν ισχύουν όλα αυτά που λένε οι έρευνες που παραθέτει ο Λάππας,(εγώ προσωπικά είμαι λίγο καχύποπτος απέναντι σε όλες τις έρευνες με παρόμοιο θέμα) τότε τα ναρκωτικα είναι προτιμότερα.Γιατί βλάπτουν μόνο το χρήστη και όχι τον συνάνθρωπο. Και μην μου πει κανείς πως κάποιος που οδηγάει μαστουρωμένος θα σκοτώσει ένα αθώο γιατί είναι το ίδιο με τον μεθυσμένο.Άρα ας γίνουν νόμιμα να πάρει κι από εκεί φόρους το κράτος κι ας μην πωλούνται πουθενά τσιγάρα.Τώρα αν κάποιος μένει σε μια παρέα ενώ αισθάνεται καταπιεσμένος, καλά να πάθει για μένα.Προσωπικά θέλω να αισθάνομαι ελεύθερος με τους φίλους μου και να περνάω καλά.Αν κάτι με χαλάει δεν θα περιμένω το κράτος να ψηφίσει νόμο για να παραπονεθώ.