ΠΙστεψε, με ΚΑΝΕΙΣ δεν πληρωνει τελη-ασφαλεια (περιπου 600 ευρω το χρονο) για να εχει αμαξι για 2 χρονια ΑΚΙΝΗΤΟ. Μιλαμε για αμαξια με 4 σκασμενα λαστιχα, 1 με ξενες πινακιδες ακινητο εδω και 2 ετη, 3 με πινακιδες αλλα σκασμενα λαστιχα, σπασμενα τζαμια και τελη κυκλοφοριας τελευταια φορα 2001 και αλλα τετοια, ΣΥΓΓΝΩΜΗ αλλα θεωρω ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ να απομακρυνθουν. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, και οποιος θελει να τα κρατησει, ας τα παρει σπιτι του.
Ακομα και οποιος εχει προβλημα ασθενειας η λειπει στο εξωτερικο, η ας το παει το αμαξι σε καποιο γκαραζ-εξοχικο-κτημα να μην ενοχλει, η ας φροντισει να σκαει και αυτος 600 ευρω το χρονο, για να εχει δικαιωμα πλεον να παρκαρει. Οταν σε ενα δρομο 20 θεσεων (10 και 10 απο καθε πλευρα) ειναι 4 παρατημενα, επετρεψε μου σε παρακαλω να αγανακτω. Η κατασταση ειναι απιστευτη! μιλαμε για 20% των θεσεων... (ενας τυπος απο αυτους περιμενει την αποσυρση λεει... )
EDIT
Γενικως, καλο ειναι να μην στεκομαστε μονο στο τι ειναι ΝΟΜΙΜΟ, αλλα τι ειναι ΗΘΙΚΑ σωστο. Δηλαδη, ΟΚ, μπορει ενας μπαρμπας να ειναι νομιμο να ακουει στις ΜΗ ΩΡΕΣ κοινης ησυχιας τη μουσικη στη διαπασων, αλλα θα πει κανεις 'Ελα μωρε, αφου δεν ειναι 3-5μεσημερι και 11-7 βραδυ, εχει δικαιωμα' η θα του κανεις παραπονα? Πιστευω οτι και παραπονο να του κανεις, εχεις 100% δικιο... Νομιζω οτι το ιδιο ισχυει με ατομα που κρατανε σαραβαλα που δεν κινουν, γιατι ετσι... (ξαναλεω οτι στην περιπτωση μου τα περισσοτερα ειναι ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ)