-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=18472
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
ΣΤΡΑΤΟΥΛΙ ΜΟΥ, έβλεπα τον αγώνα σου και στεναχωριόμουνα, στα χαλούσανε: πλέρια κατηγορία από την μια πλευρά, παθητική μουγκα από την αλη, και ο τρίτος με το λαδικό, έριχνε λάδι στην φωτιά.
Δεν ήταν του μεγάλου βεληνεκούς σου, η εκπομπή αυτή.…..Σωστος,
αν το θεμα της εκπομπης ηταν η ανικανοτητα της ΕΘΕΑ, οι Ηλιοπουλος και Κυρκος δεν ειχαν θεση,
η παρουσια τους δημιουργησε λαθος συμπερασματα. -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=race-other-news-article&race_id=0&article_id=18472Και τι μας νοιάζει...Έχουμε άλλα πιο σημαντικά να ασχολούμαστε για τα οποία γράφει και η ζούγκλα άλλωστε
Υ.Γ. Επωφελούμαι όσο έχω ακόμα την δυνατότητα να ποστάρω σε αυτή την ενότητα χωρίς να έχω δώσει δείγμα ούρων για ντόπινγκ κοντρόλ να εκφράσω την άποψη μου γι αυτό που κάποιοι νομίζουν πως είναι Ελληνικοί αγώνες αυτοκινήτου. Ευτυχώς ο Κατσίνης δεν τρέχει στην Ελλάδα, δυστυχώς για τον Ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό δεν έχει κανένα λόγο να το κάνει αυτό στον εαυτό του. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=race-other-news-article&race_id=0&article_id=18472
Και τι μας νοιάζει...Έχουμε άλλα πιο σημαντικά να ασχολούμαστε για τα οποία γράφει και η ζούγκλα άλλωστε
Υ.Γ. Επωφελούμαι όσο έχω ακόμα την δυνατότητα να ποστάρω σε αυτή την ενότητα χωρίς να έχω δώσει δείγμα ούρων για ντόπινγκ κοντρόλ να εκφράσω την άποψη μου γι αυτό που κάποιοι νομίζουν πως είναι Ελληνικοί αγώνες αυτοκινήτου. Ευτυχώς ο Κατσίνης δεν τρέχει στην Ελλάδα, δυστυχώς για τον Ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό δεν έχει κανένα λόγο να το κάνει αυτό στον εαυτό του.
…και επί του θέματος σου, δικό μου έναυσμα!!!!...
Ξέρεις ότι και οδηγοί αγώνων, για να ‘ανταπεξέλθουν’ σε αυτούς, ντοπάρονται?. Αυτούς ποιος τους ελέγχει?.
…και βλέπεις στα σεχ, κάτι κόρες ματιών, σαν πιατακια του καφέ……
Antonis-team. -
Ρίχτε μια ματιά εδώ: http://24wro.blogspot.com/2010/09/blog-post_4260.html
-
-
Θανάση Δημήτρη Δήμο Γιάννη Χριστόφορε.
Σιδεροκέφαλοι. Καλό κουράγιο για να ξαναφέρεται την ΑΛΑ, ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.
Καλούς ασφαλείς αγώνες, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Antonis-team. -
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΜΑΕ
http://autosportliveris.blogspot.com/20 ... st_04.html
Αγαπητέ φίλε, το να χρησιμοποιείς το 4T-Forum για να διαφημίσεις το blog σου είναι αγενές και σε παρακαλώ να το σταματήσεις. Αν θέλεις να συνεχίσεις να δημοσιεύεις, μπορείς να το κάνεις όπως και οι υπόλοιποι χρήστες, με κανονική δημοσίευση και όχι απλώς με ένα link [Mod]
-
Προφανώς δεν έγινα αντιληπτός... Διεγράφη διαφημιστική καταχώρηση [Mod]
-
OK!
-
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2011
Η ΕΠΑ ανακοινώνει το πρόγραμμα αγώνων ιστορικών αυτοκινήτων του 2011
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΛΥ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
- 26,27 Φεβρουαρίου σπριντ Μπράλου (Α) ΑΛΑΛ
2&3 2,3 Απριλίου Ράλλυ ΕΛΠΑ (Α-Α) ΕΛΠΑ
4,5&6 6,7,8 Μαΐου ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ (Α-Α-Χ) ΕΛΠΑ - 28,29 Μαΐου σπριντ (Χ) ΠΑΛΜΑ
- 10,11 Σεπτεμβρίου σπριντ ΑΙΓΙΟΥ (Α) ΑΛΜΑιγίου
- 19,20 Νοεμβρίου Ράλλυ ΠΑΛΑΔΙΟ (Α) START LINE
-
ΕΝΑ SPRINT ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Α)
Από τους 10 θα μετρήσουν οι 7.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ & ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
- 5,6 Μαρτίου Ταχύτητα Τρίπολη START LINE
- 19,20 Μαρτίου Ανάβαση Σχίνου ΠΑΛΜΑ
- 16,17 Απριλίου Ανάβαση Αχλαδόκαμπου ΑΛΤ
- 4,5 Ιουνίου Ανάβαση Ριτσώνας
- 25,26 Ιουνίου Ταχύτητα Μέγαρα START LINE
- 20,21 Αυγούστου Ταχύτητα Σέρρες ΛΑΒέροιας
- 15,16 Οκτωβρίου Ανάβαση Θίσβης ή Αγίας Αννας ΑΛΦΑΛ
- 12,13 Νοεμβρίου Ανάβαση Πιτίτσας ΑΟΠ
- 3,4 Δεκεμβρίου Ταχύτητα Τρίπολη START LINE
Από τους 9 αγώνες θα μετρήσουν οι 6
http://autoclassiclive.blogspot.com/201 ... _1567.html
- 26,27 Φεβρουαρίου σπριντ Μπράλου (Α) ΑΛΑΛ
-
Ισως οχι το πιο καταλληλο topic αλλα δεν ξερω που να το βαλω. Μου ηρθε ενα pm σε ενα ξενο φορουμ απο εναν ευγενεστατο Αγγλο που μεταξυ αλλων ρωταει το εξης:
*I am trying to trace the history of an ex VW Motorsport Golf rally car, and I have spoken to the last UK owner. He told me that it was sold to a gentleman in Greece, hence me approaching you! The car is an old mk2 Golf GTI, UK registration 16LMN. and it was exported around 1992 or 1993. Do you know of any rally car forums based in Greece that might have details of cars going back to the early 1990s? Or do you know of anyone who might know of old rally cars in Greece?
Cheers,
Simon*Οποιος μπορει να δωσει ενα χερακι, ευπροσδεκτος
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ισως οχι το πιο καταλληλο topic αλλα δεν ξερω που να το βαλω. Μου ηρθε ενα pm σε ενα ξενο φορουμ απο εναν ευγενεστατο Αγγλο που μεταξυ αλλων ρωταει το εξης:*I am trying to trace the history of an ex VW Motorsport Golf rally car, and I have spoken to the last UK owner. He told me that it was sold to a gentleman in Greece, hence me approaching you! The car is an old mk2 Golf GTI, UK registration 16LMN. and it was exported around 1992 or 1993. Do you know of any rally car forums based in Greece that might have details of cars going back to the early 1990s? Or do you know of anyone who might know of old rally cars in Greece?
Cheers,
Simon*Οποιος μπορει να δωσει ενα χερακι, ευπροσδεκτος
ΕΧΕΙΣ Ρ.Μ.
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
-
thanks!
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αθήνα 17 Φεβρουαρίου 2011
Η ΕΠΑ/ΕΘΕΑ ανακοινώνει ότι μετά την αξιολόγηση των τεχνικών προδιαγραφών των συστημάτων για την χρονομέτρηση και την έκδοση αποτελεσμάτων των αγώνων που **κατατέθηκαν **στην ΕΠΑ/ΕΘΕΑ, αποφάσισε να αναθέσει στην εταιρεία INFOMEGA την έκδοση των αποτελεσμάτων όλων των αγώνων του Πρωταθλήματος Ράλλυ, του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ, του Κυπέλλου Χωμάτινων Ράλλυ, του Πρωταθλήματος Αναβάσεων, του Πρωταθλήματος Ταχύτητας και του Πρωταθλήματος Καρτ 2011.
?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΑθήνα 17 Φεβρουαρίου 2011
Η ΕΠΑ/ΕΘΕΑ ανακοινώνει ότι μετά την αξιολόγηση των τεχνικών προδιαγραφών των συστημάτων για την χρονομέτρηση και την έκδοση αποτελεσμάτων των αγώνων που **κατατέθηκαν **στην ΕΠΑ/ΕΘΕΑ, αποφάσισε να αναθέσει στην εταιρεία INFOMEGA την έκδοση των αποτελεσμάτων όλων των αγώνων του Πρωταθλήματος Ράλλυ, του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ, του Κυπέλλου Χωμάτινων Ράλλυ, του Πρωταθλήματος Αναβάσεων, του Πρωταθλήματος Ταχύτητας και του Πρωταθλήματος Καρτ 2011.
?
Εγινε κανενας διαγωνισμός περι χρονομέτρησης και δεν το πήρα χαμπάρι?
Ποιες 'ηταν οι προσφρορές και ποιες οι προδιαγραφές?
Και πως αποφασίστηκε ετσι, γρήγορα για το ποιος θα ειναι ο πάροχος?
Εχει δικιο ο Platis...τελικά...!Ρώτησε κανεις μηπως υπάρχει κάτι αλλο, φθηνότερο-καλύτερο-πιο συγχρονο?
Ο ΣΟΑΑ τι λέει γιάυτό? Η Ομοσπονδία?
Καλή η infomega, αλλα ο 'τρόπος' της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ ειναι αυτό που με χαλάει...
Μην το κάνουμε αλλα Δαρδουφα style... -
Ολοκληρώθηκαν χθες οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στο αγωνιστικό της ΕΛΠΑ.
Τα αποτελέσματα των εκλεγομένων έχουν ώς εξής:
Γιώργος Παυλόπουλος 70, Αντώνης Μπουκαούρης 48, Νίκος Κόγιας 43, Κατερίνα Χαλιβελάκη 41, Στράτος Μαυρουδής 37, Ντέπυ Δράκου 31, Μανώλης Μακρινός 30, Αλέξης Μαρατζίδης 29, Στράτος Φωτεινέλης 20.
Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα συνεδριάσουν για να συγκροτηθούν σε σώμα.
Για την εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι Τώνια Παυλή, Μαθιός Μανσόλας και Γιάννης Ματάκιας.Υπάρχει ήδη η ανακοίνωση αυτή στο θέμα Εκλογές στο αγωνιστικό της ΕΛΠΑ [Mod]
-
Για να γράψουμε και κανένα αγωνιστικό νέο άκουσα ότι Βορειοελλαδίτης αγόρασε DS3 R3T !!!! Άντε για να βλέπουμε σιγά σιγά και κανένα νέο εργαλείο εδώ.....
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
Για να γράψουμε και κανένα αγωνιστικό νέο άκουσα ότι Βορειοελλαδίτης αγόρασε DS3 R3T !!!! Άντε για να βλέπουμε σιγά σιγά και κανένα νέο εργαλείο εδώ.....Ναι κάτι τέτοιο πήρε και μένα το αυτί μου εδώ και αρκετό καιρό...
Και μετά από αρκετά χρόνια εκτός δράσης... -
Διεγράφη διαφημιστική καταχώρηση άλλου site / blog. Νόμιζα ότι είχε γίνει σαφές ποιοί είναι οι κανόνες δημοσίευσης στο 4TF. Πόσο δε μάλλον όταν υπάρχει ολόκληρο θέμα για το σκοπό αυτό http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=46925 [Mod]
Ελληνικά αγωνιστικά νέα