-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Σιδερένιες ρόδες έχουν τα τραίνα
Και τα τανκς...
και τα βαγονέττα ορυχείων.
Προσπαθώ να καταλάβω που το πας...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Και τα τανκς...
Πουθενά. Τορπιλιζω την επιστροφή στη σοβαρότητα
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Και τα τανκς...
Πουθενά. Τορπιλιζω την επιστροφή στη σοβαρότητα
Αυτό δε χρειάζεται να το κάνεις εσύ... φροντίζουν άλλοι για εμάς
(ακριβαίνουν τα εισιτήρια αλλά δεν υπάρχουν λεωφορεία! - ΚΑ ΛΟ Ε; ) -
Τι τις θέλεις τις σιδερένιες ρόδες και τα τάσια δεν μας είπες όμως....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Τι τις θέλεις τις σιδερένιες ρόδες και τα τάσια δεν μας είπες όμως....Επειδή μου αρέσουν καλύτερα από τις αλουμινένιες! Απλούστατα!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Επειδή μου αρέσουν καλύτερα από τις αλουμινένιες! Απλούστατα!
Σε αυτό συμφωνούμε, αλλά υπεκφεύγεις. Σε ποιό αυτοκίνητο θα τις βάλεις; αυτές σου κάνουν πχ. να σου τις χαρίσω;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Σε αυτό συμφωνούμε, αλλά υπεκφεύγεις. Σε ποιό αυτοκίνητο θα τις βάλεις; αυτές σου κάνουν πχ. να σου τις χαρίσω;
Μπορεί και να κάνουν... θα μετρήσω και θα σου πω!
-
για μπρελοκ......
εγω δεν ξερω τιποτα παντως.....σταματηστε να μου στελνετε πμ
-
Εγώ δεν έστειλα κανένα πμ. Εδώ πάντως κάτι βρωμάει. Πριν που σαχλαμαρίζαμε ο φίλτατος μου απαντούσε σε 3 λεπτά. Μετά που δεν ήθελε να απαντήσει ο χρόνος ανέβηκε στα 7' και τέλος στα 9'
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Εγώ δεν έστειλα κανένα πμ. Εδώ πάντως κάτι βρωμάει. Πριν που σαχλαμαρίζαμε ο φίλτατος μου απαντούσε σε 3 λεπτά. Μετά που δεν ήθελε να απαντήσει ο χρόνος ανέβηκε στα 7' και τέλος στα 9'και τώρα στο 1... ε και;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
και τώρα στο 1... ε και;Τώρα είσαι άνετος γιατί δεν ρωτάω τίποτα! Αποφάσισα λίγο καθυστερήμένα να γίνω διακριτικός !!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Aν χαριζονται τις θελω εγω
-
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Aν χαριζονται τις θελω εγωΑν δεν τις θέλει ο D-jet! Kι αν απαντήσεις στην ερώτηση από ποιό αυτοκίνητο είναι;
-
Αν δεν κανω λαθος,απο 127 sport,βεβαια εχω δει και σε αλλα.Τωρα για τη διχρωμια,θα πεσει διαβασμα.
Παντως καλυτερα να τις κρατησετε,ισως σας τραβηξει το ενδιαφερον κανενα 127.
Εγω για το προτζεκτ μου θα ημουν ενταξει με μια 4 αδα χρυσαφιες ακτινωτες..ξερετε..αυτες τις ελληνικες.. -
Αν δεν κανω λαθος,απο 127 sport,βεβαια εχω δει και σε αλλα.Τωρα για τη διχρωμια,θα πεσει διαβασμα.
Εγω για το προτζεκτ μου θα ημουν ενταξει με μια 4 αδα χρυσαφιες ακτινωτες..ξερετε..αυτες τις ελληνικες..Οκ! κοντά έπεσες! Η διχρωμiα υπήρχε στο 127 top. Δικές σου. Tην άνοιξη με το καλό όταν θα ξαναπάω στο εξοχικό που τις έχω αποθηκεύσει!
-
Δηλαδη δεν τις χρειαζεται ο D-Jet;
Σημειωτεον οτι το προτζεκτ δεν ειναι το 127(ηδη φοραει cromodora),αλλα ενα αλλο που βασιζεται-νομιζω-στο Autobianchi. -
Εγω για το προτζεκτ μου θα ημουν ενταξει με μια 4 αδα χρυσαφιες ακτινωτες..ξερετε..αυτες τις ελληνικες..Τις BRA??? που τις θυμήθηκες???? Η ζάντα του φτωχού στην δεκαετία του 70 και λίγο απο του 80...
-
Αυτες που λεω εγω ηταν παρομοιες,αλλα το σημα τους ηταν τρια ασπρα γραμματα σε μαυρο φοντο(νομιζω eol η καπως ετσι)
Οσο για τις bra,τις εχει ενας γνωστος σε ενα αξιοπρεπεστατο 124 special,μαζι με πολλα αλλα αξεσουαρ εποχης.Αλλα δυστυχως δεν το δινει,τουλαχιστον οχι οσο ζει ακομα. -
Δηλαδη δεν τις χρειαζεται ο D-Jet;
Σημειωτεον οτι το προτζεκτ δεν ειναι το 127(ηδη φοραει cromodora),αλλα ενα αλλο που βασιζεται-νομιζω-στο Autobianchi.Ο D-Jet μας δουλεύει μου φαίνεται. Τι πρότζεκτ είναι αυτό; μου κίνησες την περιέργεια....
-
Ο χρήστης o D-Jet ο φουκαράς έγραψε:
14' x5.5 σιδερένιες με τάσια mercedes x4 κανείς;
Ψάχνετε κάτι?