-
παιδια καλησπερα.μια ερωτηση:το παραφλου στο κορσακι μου ειναι πορτοκαλι..θελω να παρω ενα παραφλου και να συμπληρωνω μονος μου οποτε χρειάζεται αν και ακομα στεκεται στο υψος....του.το θεμα ειναι οτι αυτα που κυκλοφορουν στην αγορα ειναι πρασινα και μπλε...πρεπει να παω στην οπελ?σκεφτηκα να παρω της BP αλλα δε φαινεται το χρωμα...και εν πασει περιπτωσει παιζει ρολο το χρωμα??συνοψιζοντας η απορια ειναι που θα βρω πορτοκαλι παραφλου......
-
Αμα θελει ελαχιστη ποσοτητα πρόσθεσε απιονισμενο νερο.Αν εχεις μεγαλη απωλεια ψαξε να βρεις την διαρροη.
-
οχι απωλεια δεν εχω απλα ηθελα να εχω καλου κακου ενα παραφλου να συμπληρωνω..οκ θα βαλω λιγο απιονισμενο thanks.παντως θα ψαξω και για πορτοκαλι παραφλου.καληνυχτα
-
καλησπερα,
θελω να ρωτησω αν γνωριζει καποιος τι παιζει με το νεο facelift του corsa:
http://www.4yea.com/2010/12/2011-opel-c ... -site.htmlαποτι διαβασα, το νεο corsa θα υπάρχει απο τον Ιανουάριο του 11 στις αντιπροσωπίες.
Με το corsa opc τι γινετε? θα εχει και αυτο αλλαγες ή θα μείνει ιδιο??
Λογικα αφου βγηκε corsa facelift 2011, δεν πρεπει μετα απο λιγο καιρο να βγάλουν και το αντιστοιχο ανανεομενο corsa opc?? -
παιδια θελω να ρωτησω το ΒΡ παραφλου ειναι σκουροχρωμο η πορτοκαλι ?σας επρηξα αλλα ειμαι λιγο ψειρας..
-
Τα παραφλού έχουν διαφορους τύπους. Ανάλογα τον τύπο, πάει και το χρώμα. Κάποια δε κάνει να τα μπερδέψεις γιατί θα προκαλέσεις πρόβλημα μακροπρόθεσμα στην αντλία. Δες επάνω στο δοχείο αν γράφει, διαφορετικά στις οδηγίες του αυτοκινήτου σου.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Άμα ακούσεις ότι το 1.3 πετρέλαιο είναι θορυβώδες, θα ακυρώσεις την παραγγελία δηλαδή?Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση ήσουν πράγματι πολύ κατατοπιστικός!...
-
Καλησπέρα σας! Γνωρίζει κανείς εάν στο νέο astra είναι δυνατή η ενεργοποίηση του υπολογιστη ταξιδίου στις εκδόσεις που δεν τον διαθέτουν?
-
Γνωρίζουμε καμιά μάντρα στα νότια με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά opel;
-
Καλημέρα παιδιά... Αγορασα στις 21/01/11 το καινουργιο astra j απο την αντιπροσωπία στον Πύργο Ηλείας. Την επόμενη μέρα το πρωϊ έβαλε νερα μέσα στην καμπίνα και στο πορτ παγκάζ κατω απο την ρεζέρβα. Το πήγα πίσω και υποτιθεται το έφτιαξαν. το ξαναπήρα στις 25/01/11. Χτες 3//02/11 ανακάλυψα οτι βάζει νερα ξανά. το πήγα πίσω και ζήτησα ανταλλαγη με καινούριο και μου ειπαν οτι αυτά δεν γίνονται. 10 ημερων αμάξι...!!! Τι γνώμη έχετε εσεις? Τι να κάνω? Εγω πάντως λέω να πάω σε δικηγόρο.. Και ουτε αμάξι ατνικατάστασης μου έδωσαν λέει επειδή ζήτησα τα λεφτά μου πίσω. 10 ημερών αμάξι και το έιχα μόνο 3 μέρες εγώ. Τωρα ειναι στην αντιπροσωοία στον Πύργο και το φτιάχνουν...
-
Ωχωχωχχχ... Αν αρχίσαν τα όργανα για το νέο Άστρα με τέτοια προβλήματα τότε καλά είμαστε.
Λοιπόν εννοείται ότι το να μπαίνουν νερά είναι πρόβλημα που δεν επιδέχεται συμβιβασμού.
Δυο ερωτήματα, αν το αμάξι βρέθηκε σε χώρο που εξωτερικά είχε δεχθεί νερά (βροχή, πλύσιμο κλπ)
ή αν δούλεψες καθόλου τα πιτσιλιστήρια.Πάντως από όλα, αυτό που με εντυπωσίασε είναι το εξής:
ουτε αμάξι ατνικατάστασης μου έδωσαν λέει επειδή ζήτησα τα λεφτά μου πίσω
Δηλαδή με πιάνουν τα γέλια: τιμωρούν τον πελάτη που έχει παράπονο;
Θεωρούν ότι ο πελάτης κακώς τους πληρώνει;
Καλοί είναι τούτοι και ωραία η νοοτροπία τους,
το ελάχιστο που τους χρειάζεται είναι καταγγελία στην Όπελ (Γερμανίας μάλλον). -
Ο χρήστης dgs_back έγραψε:
Καλημέρα παιδιά... Αγορασα στις 21/01/11 το καινουργιο astra j απο την αντιπροσωπία στον Πύργο Ηλείας. Την επόμενη μέρα το πρωϊ έβαλε νερα μέσα στην καμπίνα και στο πορτ παγκάζ κατω απο την ρεζέρβα. Το πήγα πίσω και υποτιθεται το έφτιαξαν. το ξαναπήρα στις 25/01/11. Χτες 3//02/11 ανακάλυψα οτι βάζει νερα ξανά. το πήγα πίσω και ζήτησα ανταλλαγη με καινούριο και μου ειπαν οτι αυτά δεν γίνονται. 10 ημερων αμάξι...!!! Τι γνώμη έχετε εσεις? Τι να κάνω? Εγω πάντως λέω να πάω σε δικηγόρο.. Και ουτε αμάξι ατνικατάστασης μου έδωσαν λέει επειδή ζήτησα τα λεφτά μου πίσω. 10 ημερών αμάξι και το έιχα μόνο 3 μέρες εγώ. Τωρα ειναι στην αντιπροσωοία στον Πύργο και το φτιάχνουν...Καλησπερα , λυπαμαι που ξεκινησες ετσι , μαλλον καποια μαλακια εχει γινει με το αμαξι πριν στο παραδωσουνε και το μπαλωσανε , να πας σε ανεξαρτητο καλό φανοποιείο να κοιταξουν εαν στο αμαξι εχει ξαναβαφτει και εαν εχει γινει φαναρτζοδουλεια .
Μην το καθυστερεις σημερα κι'ολας να πας , τι σου ειπανε στην αντιπροσωπεια την πρωτη φορα ?Ωχωχωχχχ... Αν αρχίσαν τα όργανα για το νέο Άστρα με τέτοια προβλήματα τότε καλά είμαστε.
Λοιπόν εννοείται ότι το να μπαίνουν νερά είναι πρόβλημα που δεν επιδέχεται συμβιβασμού.
Δυο ερωτήματα, αν το αμάξι βρέθηκε σε χώρο που εξωτερικά είχε δεχθεί νερά (βροχή, πλύσιμο κλπ)
ή αν δούλεψες καθόλου τα πιτσιλιστήρια.Τι σχεση εχουν τα πιτσιλιστηρια ? και πια οργανα αρχισανε ? νομιζεις οτι ειναι εργοστασιακο λαθος να βαζει νερα στην καμπινα και στο πορτ μπαγκαζ ? καποια μαλακια εχουν κανει στην αντιπροσωπεια
-
Παιδιά ερώτηση! Έχουμε στην οικογένεια ένα Opel Corsa (D) 1.4 αυτόματο, στο οποίο βάλαμε ως έξτρα ESP (χωρίς πλήκτρο απενεργοποίησης). Όταν σε απότομες εκκινήσεις σε βρεγμένο οδόστρωμα κάποιες φορές άναψε στιγμιαία η ένδειξη ESP, αυτό σημαίνει ότι ενεργοποιήθηκε η λειτουργία αυτή ή ότι είχε πρόβλημα το σύστημα και δεν μπόρεσε να ενεργοποιηθεί;
-
Ενεργοποιήθηκε μια χαρά . Ανάβει όταν δουλεύει.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Ενεργοποιήθηκε μια χαρά . Ανάβει όταν δουλεύει.Thanks!
-
Παιδες καλησπερα.μικρη και ισως περριτη συμβουλη αλλα για αντιψυκτικο βρηκα της οπελ μονο με 4ευρω και με εκπτωση παρακαλω.Να σας ρωτησω κατι αλλο φιλτρα λαδιου αερα/καπμινας μπορεισ να τα αγορασεις απο την οπελ και να τα τοποθετησεις μονος σου??Αν ναι ξερει κανεις που βρισκεται το φιλτρο λαδιου στο corsa c?Και ποσο ευκολο ειναι να αλλαξεις λαδια και μπουζι μονος.Βεβαια εκανα μια μικρη ερευνα μονος και εχω βρει ενα συνεργειο που με 130 ευρω σου κανει σερβις(αλλαγη λαδιων,μπουζι,φιλτρων)ειναι καλη η τιμη.σε σχεση με την οπελ δρομων στην οποια παρεπιπτοντως που περιμενα τις προαλλες να ρωτησω κατι εφρηξα με το πως χειριζονταν τα αυτοκινητα...χασαπηδες περνανε απο τη θεση του οδηγου στου συνοδηγου μεσα απο το αυτοκινητο,τα ανεβαζουν στη ραμπα και ξυνουν τα σποιλερ απο κατω και αλλα απιστευτα....Κατι τελευταιο που ηθεαλ να ρωτησω:οταν περασα κτεο μου επισημαναν οτι τα πισω φρενα ειχαν ανιση κατανομη πεδησης δηλαδη απο τη μια ροδα φρεναρει λιγοτερο απο οτι στην αλλη.μου ειπαν δεν ειναι κατι σοβαρο αλλα στο επομενο σερβις να το κοιταξω...Αυτο πως διορθωνεται?αλλαγη ταμπουρας ?και ποσο μπορει να στοιχισει να παρω εγω το ανταλλακτικο και να μου το αλλαξουν...ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη για την πολυλογια
-
έχει κάποιος το pdf ή το excel με τις τιμές των διαφορετικών εκδόσεων και των έξτρα για το Insignia?
-
Αγαπητοι Φιλοι
Ενδιαφερομαι να αγορασω το νεο OPEL ASTRA και μαλλον το station. Θα ηθελα την γνωμη σας
Ευχαριστω
-
Γεια σας παιδια σκεφτομαι να αγορασω ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο για την αθηνα και για να πεταγομαι κ στο χωριο μου ευρυτανια , και βλεπω το opel corsa του 2007-2008 με 1200cc ...επειδη δεν ξερω πολλα απο αυτοκινητα θελω να μου πειτε αν τα 1200 cc κανουν και για ταξιδια ..ευχαριστω πολυ
-
Κοίταξε για το 1400 καλύτερα.
OPEL FORUM