-
Τα πήραν πίσω τα μέτρα και σιγά τα μέτρα απαγόρευση μουσικής μόνο, δηλαδή μπροστά στην Μύκονο το καλοκαίρι καθόμαστε σούζα και διαγράφουμε κάθε πανδημία.
-
Τι έγινε στη Μύκονο; Δεν άκουσα κάτι.
-
Τι έγινε στη Μύκονο; Δεν άκουσα κάτι.
Αυξήθηκαν πάρα πολύ τα κρούσματα και ανακοίνωση προχθές ο Χαρδαλιάς απαγόρευση κυκλοφορίας από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 6 και της μουσικής στα κλάμπ, σήμερα όμως το ακύρωσε επειδή η Μύκονος το καλοκαίρι είναι θρησκεία και εκεί δεν κολάει.
-
Χαχαχαχα ΚΑΛΟ
Αν και έχω κάτι κατα νου που θα βοηθούσε....
-
Στο πλοίο τουλάχιστον φοράνε μάσκα, όταν φτάνουν στο νησί απίθανο να κάνουν τέτοιο πράγμα.
-
Λαπ με συγχωρείτε που θα επέμβω, αλλά στη παραπάνω φωτογραφία ταιριάζει το παρακάτω βίντεο, σαν λευκό γάντι:
Ανέφερε πριν ο χαρισμα για σβέρκωμα, εγώ καταδικάζω την βία απ όπου κι αν προέρχεται, χώρια που αυτός ο μπάρμπας ήταν κολητος με τον μπαμπά/θείο/σπόνσορα του bikini waxing promotion που μας παραχωρήθηκε αφειδώς κατά την παραμονή μας σε κυριλάτο μαγαζί του Μπεου, δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματα, έχουμε κι ένα στάτους να διατηρήσουμε στη τοπική κοινωνία, αυτά τα κάνουν οι αναρχοάπλυτοι, και θα κολλήσω και κάνα Κορωνοϊό πανω στη συμπλοκή να τρέχουμε...
Πάντως με τον βίο που διαγουμε σαν όχλος πλέον, το αν κολλήσει κάποιος τον ιό ή όχι, εξαρτάται μόνο απ το αν κάνει συχνά τεστ για να το μάθει. Αν δεν ήταν για τα εμβόλια, αυτή την ώρα θα ήμουν σκεπασμένος με παπλωματάκι στο παλιό πέτρινο δωμάτιο στη Πίνδο αντί να ακούω τις ζέπρινγκ και τις ακράποβιτς του κάθε μ@λ@κα στο μπαλκόνι, μόνο με τη φανέλα και το σωβρακο...
-
Ξέρει κανείς ποιά είναι η διαδικασία για το rapid test? Πήγα και το έκανα χθες γιατί μου το ζήτησαν από τη δουλειά.
Πρέπει να το δηλώσω κάπου ή απλά δείχνω το αποτέλεσμα στη δουλειά που μου το ζητάνε?
-
Ξέρει κανείς ποιά είναι η διαδικασία για το rapid test? Πήγα και το έκανα χθες γιατί μου το ζήτησαν από τη δουλειά.
Πρέπει να το δηλώσω κάπου ή απλά δείχνω το αποτέλεσμα στη δουλειά που μου το ζητάνε?
Tο δηλώνεις εδώ: https://self-testing.gov.gr/#ergani . Έχει επιλογή να δηλώσεις και rapid/PCR.
-
Αν το έκανες μέσο του εοδυ αυτόματα θα δεις και το αποτέλεσμα στο self test. gov και θα φαίνεται σαν δηλωμένο, αν το έκανες σε κλινική ή όπως εμείς στο χώρο εργασίας καλό θα ήταν να το δηλώσεις στο site και εκεί που λέει είδος τεστ να επιλέξεις το αντίστοιχο πχ Rapid και στην συνέχεια να επιλέξεις το κουτάκι για να γνωστοποιηθει στον εργοδότη.
-
Ευχαριστώ τις απαντήσεις. Το έκανα χθες δωρεάν στο δημαρχείο Χανιών. Μπήκα ήδη και το δήλωσα στη σελίδα που μου είπατε. Ευχαριστώ πολύ αδέρφια!!!

-

Σημείωσες να είναι ενήμερος και ο εργοδότης? Για να μην σε ζαλίζουν...
-

Σημείωσες να είναι ενήμερος και ο εργοδότης? Για να μην σε ζαλίζουν...
Εννοείται!!!
-
Διάβασα πρόσφατα αυτή την είδηση κι ανησυχώ:
Κορωνοϊός: Πιθανό συμπτώματα να ξεπερνούν 200, ανάμεσα και συρρίκνωση πέους | ΣΚΑΪ (skai.gr)
Τί γίνεται ρε παιδιά, που θα βγει αυτή η κατάσταση.
Και στη Μύκονο, μέσα σε δυο νύχτες χωρίς μουσική εξαφάνισαν τον Κορωνοϊό τάχα;
Τους μη προικισμένους δεν μας σκέφτεται κανείς;
Τί θα απογίνουμε, λες κι έχουμε κι ανεξάντλητο απόθεμα, οριακά είμαστε...
δεν είμαστε τίποτα Αντετοκούνμποι, να ρίχνουμε 50 πόντους φλεβάτους, σαν να μην τρέχει τίποτα...
από τότε που διάβασα την παραπάνω είδηση, κοιτάζομαι (στον καθρέφτη, λόγω μπάκας) και μελαγχολώ.
Ευτυχώς έκανα χτες και την δεύτερη δόση και τύπωσα σήμερα και τη βεβαίωση εμβολιασμού, να σώσω οτιδήποτε αν σώζεται...
-
Παίζει κανα μήνα αυτή η είδηση στον ΣΚΑΙ. Είχε βγάλει ο Πορτοσάλτε στο ραδιόφωνο ανδρολόγο-ουρολόγο που έλεγε για βαριές περιπτώσεις ασθενών κορονοϊού που παρουσίασαν επίπονα περιστατικά πριαπισμού μετά την πάροδο του οποίου (δεν αντιμετωπίζεται με εκσπερμάτιση) έχασαν την σκληρότητα της στύσης τους ! Είναι υπο έρευνες έλεγε αν το φαινόμενο θα είναι παροδικό ή μόνιμο ! Τι ιό έφτιαξαν οι άτιμοι οι Κινέζοι για να αντιμετωπίσουν τα κόμπλεξ της μικροφαλλίας τους και την μηδαμινή ζήτηση για κινέζους πορνοστάρ. Στα εμβόλια σύντροφοι γιατί με αυτό το δώρο που μας έδωσε η φύση δεν παίζουμε, δεν τα έχουμε μόνο για κατούρημα ή για καμπαναριά να τα χτυπάμε πένθιμα την Μ. Παρασκευή.
-
Συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.
-
Και μετά μας φταίει η μουσική στη Μύκονο
-
Asep wrote:
Και μετά μας φταίει η μουσική στη Μύκονο
Δεν είναι θέμα μουσικής είναι ότι και εκεί υπάρχουν παρόμοιες εικόνες αλλά μόνιμα όλο το καλοκαίρι.
-
Ναι ρε συ Asep, αλλά από τη μία βάζεις περιοριστικά μετρά στο πιο τουριστικό νησί στην καρδιά του καλοκαιριού και καλά κάνεις, ενώ από την άλλη έχεις ένα σημαντικό πλήθος ανθρώπων συγκεντρομένων σε ένα σημείο, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ μέτρο προφύλαξης να φωνάζει ο ένας στα μούτρα του άλλου συνθήματα και δεν κάνεις κάτι για να το αποτρέψεις. Δεν είναι λίγο άδικο?
Αυτοί οι άνθρωποι μετά τη συγκέντρωση θα διασκορπιστούν. Ούτε μάσκες, ούτε αποστάσεις, προφανώς ούτε και εμβόλια. Τουλάχιστον στη Μύκονο όσοι πάνε, κάνουν και ένα test αναγκαστικά ή αναγκάζονται να βάλουν και μια μάσκα σε ένα φούρνο. Εδώ τίποτα απολύτως. Τα μέτρα της κυβέρνησης τελικά για ποιον ισχύουν? Μόνο για όσους τα συμμερίζονται?
-
Τόσο η περίπτωση της Μυκόνου, όσο η χθεσινή όσο και πολλές άλλες συγκεντρώσεις καθημερινά τον χειμώνα δείχνει ότι ο κόσμος δεν φοβάται, γιατί, δεν έχει γνωστούς αρρώστους? Για άλλες αρρώστειες ξέρω ότι τρέμουν όπως έκαναν και για τον κορονοιό την άνοιξη του 2020.
-
Όσοι τσίμπησαν,τσίμπησαν και όσοι κονόμησαν ,κονόμησαν.
Πάρτυ ξανά μετά από 3-4 χρόνια,να αυξηθούν και τα 'δοκίμια' γιατί τώρα 'χαιρέτησαν' όλα.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες