-
Το ίδιο είπε και στη μητέρα μου σήμερα
-
Το ίδιο είπε και στη μητέρα μου σήμερα
-
Μια ξαδέρφη μου έχει το C2.
Μια μέρα που οδηγούσε της φάνηκε να βγαίναν μικροί καπνοί από τη μηχανή ψηλά.Επειδή βρίσκονταν σε κεντρικό μέρος και δεν μπορούσε να σταματήσει,σταμάτησε μετά από 3-4 χιλιόμετρα.Το παραφλού γεμάτο(δεν είχε χάσει σταγόνα) ενώ το όργανο της θερμοκρασίας κλασσικά στη μέση(δεν ανέβηκε καν).
Θερμοστάτης έχει αλλαχτεί πριν από 10000 χιλιόμετρα και αντλία νερού πριν 2000 χιλιόμετρα.Ψυγεία κολλάρα κλπ είναι τα εργοστασιακά με 100000 χιλιόμετρα.
Λίγο παράξενο δεν είναι; -
έχουν ανοίξει οι πάνω ραφές και βλέπεις το... άσπρο συννεφάκι, συμβαίνει κι αυτο
-
έχουν ανοίξει οι πάνω ραφές και βλέπεις το... άσπρο συννεφάκι, συμβαίνει κι αυτο
Όταν λες πάνω ραφές;
Τι εννοείς;
Το σημείο που νόμιζε πως είδε καπνούς είναι μπροστά από τους υαλοκαθαριστήρες(σε αυτό το ύψος περίπου). -
ανοίγεις το καπό, και τσεκάρεις με καλό led φακό, αργά από πολύ κοντά, το ψυγείο και τα κολάρα , πού έχει αφήσει χρώμα το αντιψυκτικό.
-
Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα εδώ και 6 μήνες. Πηγαίνω από συνεργείο σε συνεργείο και τίποτα. Βρήκες κάποια λύση εσυ;
-
This post is deleted! -
σε δικη μου περιπτωση εφταιγε ενας συνδεσμος που ενωνε το κυκλωμα ψηξης κινητηρα με το aircodition (opel mokka)
το εντοπήσαν οταν χαλασε περισσοτερο και αρχισε να τρεχει πολυ. πριν εχανε ενα εκατοστο την εβδομάδα και αν.
Χάνει νερό το αυτοκίνητο