-
Γεια
Μηπως ξερει ποσο μπορεί να κοστίσει το κάλεσμα της οδικής βοήθειας αν μείνεις , χωρις να υπάρχει στο συμβόλαιο ασφαλισης?
-
Γεια
Μηπως ξερει ποσο μπορεί να κοστίσει το κάλεσμα της οδικής βοήθειας αν μείνεις , χωρις να υπάρχει στο συμβόλαιο ασφαλισης?
-
Από 50ε ξεκινάνε οι μικρές τοπικές , αν θες μεταφορά πολλών χιλιομέτρων θα κοστίσει , τυχαία είχα ρωτήσει έναν που είχε μικρό στόλο στην Αττική!
-
Moυ είπαν αν καλέσεις επι τόπου την ΕΛΠΑ στο ποσο που θα χρεωθεις το οποιο ειναι μικρό σε ασφαλισζει και για 1 χρονο.
Ξερεις κανεις κατι?
-
Στην Πάτρα, για μεταφορά από Ρίο στο κέντρο, 30€ .
Ήρθε σε 20 λεπτά.
-
1,5-2e/μήνα κοστίζει αν την προσθέσεις στο ποιο οικονομικό συμβόλαιο και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο !
-
Πάντως θυμάμαι γνωστό μου που είχε μείνει σε ορεινό δρόμο, καμιά ώρα απ' τα Τρίκαλα και του πήρε τότε η ΕΛΠΑ ένα ποσό γύρω στα 120-150€ το οποίο περιελάμβανε κι ετήσια συνδρομή. Είναι καιρός όμως από τότε...
-
20€ μου στοιχίζει σε ετήσιο συμβόλαιο και με εξασφαλίζει για όσες μεταφορές απαιτηθούν ανεξαρτήτως χλμ.
Δεν νομίζω οτι αξίζει να ρισκάρει κανείς πιθανές υπερβολικές χρεώσεις για 20-30€/χρόνο.
Κοστος οδικής βοήθειας χωρίς να υπάρχει στο ασφάλιστρο