-
Και οι προσφορες στα Σεντάν απ' ότι βλέπω.
-
Καλησπέρα στην παρέα. Παρακολουθώ καιρό το forum και είπα να μπω να ρωτήσω και εγώ 2 πραγματάκια γιατί δεν βλέπω να έχουν συζητηθεί ακόμα.
Γλυκοκοιτάω εδώ και καιρό το civic 1.5, μεγάλη καψούρα. Ωστόσο η τιμή καινούριου στα 27+ μου είναι απαγορευτική και δυστυχώς δεν βλέπω να κυκλοφορούν αγγελίες με μεταχειρισμένα.
Άρχισα λοιπόν να ψάχνω σε γερμανικές σελίδες με μεταχειρισμένα όπου το βρίσκω γύρω στα 18-20.000. Πιστεύετε αξίζει να το ψάξω για εξωτερικό; Τι έξτρα κόστος υπάρχει για εκτελωνισμό και την μεταφορά πχ; Όπου και να έψαξα είναι αρκετά ασαφή και μπερδεμένα τα νούμερα. Επίσης, κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω ή να έχω υπόψιν όσον αφορά την εισαγωγή του συγκεκριμένου μοντέλου από Ευρώπη;
Ευχαριστώ πολύ όλους, συνεχίστε την καλή ενημέρωση!
Καλησπέρα και πάλι στο forum και ευχαριστώ τα παιδιά για τις απαντήσεις περι αλατιού. Κάτι το οποίο είχα και εγώ υπόψιν αλλά απ'όσο ισχυρίζονται κάποιοι ίσψς και να μην ισχύει.
Δεν θέλω να σπαμάρω, αλλά μήπως κάποιος έχει κάποια ιδέα και μπορεί να προσφέρει περαιτέρω βοήθεια στα ερωτήματα μου;
Και πάλι ευχαριστώ!
-
Μ αυτή τη τιμή αγοράς. Στα εισαγόμενα euro6 που έχουν 1η άδεια έως 31 Αυγούστου 2018 οι συντελεστές τέλους ταξινομησης αυξάνονται 50%
Με 1η αδεια από 1 Σεπτεμβρίου 2018 παραμένει το ίδιο με τα καινούργια απομειωμενο λόγω ετών και χιλιομέτρων.
Από τη στιγμή που ανακοινωθηκε η 11 γενιά θα υπάρξουν προσφορές, οπότε κρατάς επαφή και περιμένεις.
-
Καλησπέρα κύριοι,
Εχεις κανείς θέμα με το καπο στις υψηλές ταχύτητες;
Έχω το σενταν και αφού το έστρωσα χθες το πάτησα αρκετά.. 215 και είχε ακόμα.
Απλά μετά τα 160 το καπο ταλαντωνεται αρκετά που καταλήγεις να κοιτάς αυτό και όχι το δρομο.
Απ ότι διάβασα και άλλος είχε παρόμοιο θέμα ενώ αναφέρεται και σε πολλά φόρουμ του εξωτερικού.
Ανέβασα τις πλαστικές βάσεις που πατάει το καπο, που υποτίθεται πρέπει να ανεβάσεις για να λυθεί αλλά τζίφος, η ταλαντωση παραμένει.
-
Το έχουν αναφέρει και άλλοι εδώ μέσα.
-
Καλησπέρα φίλε, είχα κ γω το ίδιο πρόβλημα, σενταν κ γω, το ανέφερα όταν πήγα για service στον Σ, με έστειλαν στο φανοποιο τους εκεί ο οποίος μου ρυθμισε αυτές τις δύο πλαστικές βάσεις που κάθεται το καπό κ τέλος από τότε κανένα θέμα.Προφανως δεν τις έχεις ρυθμίσει καλά.
-
Καλησπερα!! Σημερα μου αναψε ενδειξη Α Β 2, επειδη δεν γνωριζω το β 2 τι ακριβως ειναι? Ξερει κανεις ποσοειναι συνολικα το service? Στο Α πληρωσα 140.
-
Καλησπέρα Γιώργο. Πολλά πλήρωσες στο Α. Ήταν όμως μόνο Α;
Για τα τωρινά, Το ΑΒ2 σημαίνει ότι θέλεις σερβις Α, σερβις Β και σερβις 2. Δες στο βιβλιαράκι του σερβις τι είναι το καθένα. Το Β είναι μόνο κάτι έλεγχοι και κοστίζει γύρω στα 30-40 ευρώ, ενώ το 2 δε θυμάμαι τι περιλαμβάνει. Πάντως είσαι τυχερός που στα έβγαλε μαζί διότι θα μπορούσε να σου βγάζει το καθένα κάθε 2 μήνες ας πούμε και να πηγαινοέρχεσαι συνέχεια.
-
Καλησπέρα Γιώργο. Πολλά πλήρωσες στο Α. Ήταν όμως μόνο Α;
Για τα τωρινά, Το ΑΒ2 σημαίνει ότι θέλεις σερβις Α, σερβις Β και σερβις 2. Δες στο βιβλιαράκι του σερβις τι είναι το καθένα. Το Β είναι μόνο κάτι έλεγχοι και κοστίζει γύρω στα 30-40 ευρώ, ενώ το 2 δε θυμάμαι τι περιλαμβάνει. Πάντως είσαι τυχερός που στα έβγαλε μαζί διότι θα μπορούσε να σου βγάζει το καθένα κάθε 2 μήνες ας πούμε και να πηγαινοέρχεσαι συνέχεια.
Καλησπερα σαργε! Τωρα που το ξανασκεφτομαι νομιζω οτι ηταν αβ! Οποτε κανενα διακοσαρι να υπολογιζω..
-
70-80 euro την πληρώνεις 200. Ένεκα της εγγύησης. Πας στον πιάνουν και το ξέρεις.
-
Εμένα δεν μου φαίνεται τόσο άσχημο. Παντως δεν μπορω να εντόπισω ακριβώς τι με χαλάει σε σχέση με το αμερικανικό sedan που μου άρεσε οταν το είδα.
Τι να κανουμε!!! χαλαλι για το αμαξι που εχουμε και την εγγυηση!!!
Τελικα 192 ευρω το μαλλι..λαδια ,φιλτρο λαδιου, φιλτρο a/c. και κατι ψιλα αναλλωσιμα υγρο τζαμιων απιονισμενο...ληστεια κανονικη..
-
Τελικα 192 ευρω το μαλλι..λαδια ,φιλτρο λαδιου, φιλτρο a/c. και κατι ψιλα αναλλωσιμα υγρο τζαμιων απιονισμενο...ληστεια κανονικη..
Όχι ότι σε αλλη αντιπροσωπεία θα ήταν φθηνοτερα, αλλα όταν κάποια μέρα πέρασα για λίγο στα ενδότερα των γραφείων και είδα ένα πλήθος αργοσχολων αισθανθηκα σαν να μου τους είχαν χρεωμενους. Καλά αυτή η επιχείρηση αποκλείεται να είναι βιώσιμη.
-
giorgosand wrote:
Όχι ότι σε αλλη αντιπροσωπεία θα ήταν φθηνοτερα, αλλα όταν κάποια μέρα πέρασα για λίγο στα ενδότερα των γραφείων και είδα ένα πλήθος αργοσχολων αισθανθηκα σαν να μου τους είχαν χρεωμενους. Καλά αυτή η επιχείρηση αποκλείεται να είναι βιώσιμη.
Κοιτα απο αποψη συμπεριφορας εδω στο ηρακλειο ειναι μια χαρα, με εξυπηρετησανε οπως πρεπει. Αυτο δεν αναιρει βεβαια οτι ειναι πανακριβο το service..
-
otokomae wrote:
giorgosand wrote:
Κοιτα απο αποψη συμπεριφορας εδω στο ηρακλειο ειναι μια χαρα, με εξυπηρετησανε οπως πρεπει. Αυτο δεν αναιρει βεβαια οτι ειναι πανακριβο το service..
Γιώργη η συμπεριφορά δεν μας ενδιαφέρει. Απλά να μη μας παίρνουν τα μπικικινια τόσο απροκάλυπτα. Δηλαδή εγώ που πάω 3 με 4φορες το χρόνο τι πρέπει να γινει, να τους αφήσω και το βρ@κι μου;
-
Στο Ηράκλειο πας και εσύ;
-
Ναι για αυτό ρωτάω εάν μπορεί να γίνει κάτι άλλο..γιατί προφανώς δε μου αρέσει, από τη στιγμή που μπορεί να γίνει κάτι άλλο(εάν μπορεί), όπως υπάρχει το garmin δηλαδή.
Υπάρχουν βιντεακια στο youtube όπου κατεβάζουν το honda hack και από εκεί κατεβάζεις google maps όπως και playstore!
-
giorgosand wrote:
otokomae wrote:
giorgosand wrote:
Γιώργη η συμπεριφορά δεν μας ενδιαφέρει. Απλά να μη μας παίρνουν τα μπικικινια τόσο απροκάλυπτα. Δηλαδή εγώ που πάω 3 με 4φορες το χρόνο τι πρέπει να γινει, να τους αφήσω και το βρ@κι μου;
Εσένα θα πρέπει να σε βγάζουν για φαγητό :))
-
snp wrote:
Ναι για αυτό ρωτάω εάν μπορεί να γίνει κάτι άλλο..γιατί προφανώς δε μου αρέσει, από τη στιγμή που μπορεί να γίνει κάτι άλλο(εάν μπορεί), όπως υπάρχει το garmin δηλαδή.
Υπάρχουν βιντεακια στο youtube όπου κατεβάζουν το honda hack και από εκεί κατεβάζεις google maps όπως και playstore!
Έχω βάλει το Honda Hack και αν θυμάμαι καλά αν βάλεις το Google services, τότε το infotainment το οποίο είναι android 4, σέρνεται. Σε σημείο να λαγκαρει ο χρόνος που ενεργοποιείται η κάμερα στην όπισθεν. Απαράδεκτο
-
[/quote]
Έχεις καμμία καλή πρόταση όταν ανοίξουν τα φαγαδικα Άλεξ μιξ;;))
-
Έχεις καμμία καλή πρόταση όταν ανοίξουν τα φαγαδικα Άλεξ μιξ;;))
Κοίτα όπως έχουμε γράψει σε άλλο τοπικ όταν τελειώσουν όλα με covid θα κοιτάξουμε να βρεθούμε πρώτα Γιάννενα για τσιπούρα και κρεατικά και μετά Άρτα Αμβρακικός για ψάρια ψητά. Ίσως θα ήταν καλό να τους πεις να μας κεράσουν μια γυρα(όχι τον LAP).. :))
Νέο Honda Civic 2017