-
Eσαι σιγουρος οτι πατωντας τον συμπλεκτη ο θορυβος σταματα;Βεβαιωσου αφου το κανεις πολλες φορες οτι προερχεται απο τον συμπλεκτη.
Πηγαινε σε ενα συνεργειο και ζητα να σου βγαλει τον εξωτερικο ιμαντα και ειδικα απο τον κλιματισμο(μπορει να εχει και ενα για ολα δεν γνωριζω απο Golf),το δομιμαζετε και στηνεις αυτι! -
Φίλε καλησπέρα
Ξέρω ότι πέρασε καιρός αλλά το ίδιο θέμα αντιμετωπίζω και εγώ.
Αλλαγη ρουλεμαν συμπλέκτη 2 φορές και ο θόρυβος επαληλθε μετά απο κάποια χλμ.
Ο μηχανικός με τα χέρια ψηλά και η αντιπροσωπεία ανρικατασταση σετ δίσκο πλατό και σετ συμπλέκτη.
Κόστος τραγικό...
Εσύ βρήκες άκρη?Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το λύσατε τελικά?
Είπαμε ότι αν κάνει θόρυβο όταν πατάς συμπλέκτη τότε είναι ρουλεμάν συμπλέκτη (που πατάει τα χτένια του πλατό) ενώ αν κάνει θόρυβο όταν δεν πατάς τίποτα και σταματάει όταν απομονώσεις το σασμάν πατώντας συμπλέκτη τότε είναι ρουλεμάν κιβωτίου (μπριζντιρέκτ ή whatever), σωστά?
-
Το λύσατε τελικά?
Είπαμε ότι αν κάνει θόρυβο όταν πατάς συμπλέκτη τότε είναι ρουλεμάν συμπλέκτη (που πατάει τα χτένια του πλατό) ενώ αν κάνει θόρυβο όταν δεν πατάς τίποτα και σταματάει όταν απομονώσεις το σασμάν πατώντας συμπλέκτη τότε είναι ρουλεμάν κιβωτίου (μπριζντιρέκτ ή whatever), σωστά?
Απόλυτα σωστά.
-
Πάντως για τα παιδιά με τα vw όλως περιέργως είναι όντως το ρουλεμάν του συμπλέκτη...το εκανε και το δικό μου golf vi tsi 122ps και λύθηκε με αλλαγή του σετ συμπλέκτη
-
Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητο μου, ΒMW 318 E36 (M43). Όταν ζοριζεται και βρίσκεται σε χαμηλές στροφές ακούγεται ένα πολύ δυνατό κροτάλισμα από το σασμάν σαν να τρώγονται τα γρανάζια και συν ότι δημιουργούνται κραδασμοί στον λεβιέ ταχυτήτων. Αυτό το κάνει κυρίως στη 2α και στη 4η. Το αμάξι είναι βενζίνη και έχει 415.000 χλμ. Τι μπορεί να είναι; Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί.
Κροτάλισμα στο ρελαντί