-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
MERCEDES BENZ ====>Σε μένα, το μόνο καλό που έκανε , είναι ότι για τα προβλήματά της , μπήκα στο 4tforum και ....
αλλα εχει δικιο ο Kyr80
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
MERCEDES BENZ ====>Σε μένα, το μόνο καλό που έκανε , είναι ότι για τα προβλήματά της , μπήκα στο 4tforum και ....
Ακριβώς μια από τα ίδια.
-
Ο χρήστης giorgosvet έγραψε:
Ας κάνω λίγο το συνήγορο του διαβόλου!Πότε ακριβώς λήγει η εγγύησή σου?Τα mercedes έχουν 2 χρόνια.Μήπως έχουν εντοπίσει το πρόβλημα του οποίου το κόστος επισκευής -αντικατάστασης είναι στα ύψη οπότε δεν θέλουν να το χρεωθούν αυτοί?Οπότε μια ωραία πρωία που ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ θα είναι και η επομένη από τη λήξη της εγγύησης θα αναφωνήσουν στο συνεργειο ΝΑΤΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ!,Δυστηχως όμως έχει λήξει η εγγυησή σας οπότε θα χρεωθείτε εργασία και ανταλλακτικά.Καθόλου απίθανο.Δεν συνφερει το συνεργειο να το κανει αυτο γιατι η Μερσεντες θα πληρωσει τον λογαριασμο και μαλιστα ολον χωρις εκπτωση. Το συνεργειο πληρωνεται καλα σε δουλεια σε εγγυηση.
-
Εάν το ανταλλακτικό που θα επιστραφεί στα κεντρικά και θα περάσει από τον έλεγχο δεν είναι ελλατωματικό, το ποσό το χρεώνεται το εξουσιοδοτημένο Service, υπάρχει τέτοιο συνεργείο εδώ στα Βόρεια που έδειξε τι σόι μαστόρια έχει μέσα, μιας και οι επισκευές εντός εγγύησης το έχουν χρεώσει αρκετά ( ουστ )
-
Γεια σας έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα σε a class 180 1.5 diesel και μου λένε ακριβώς τα ίδια και το αυτοκίνητο τίποτα ακόμα σε αντιπροσωπεία μόνο πήγα αλλάξαμε εγκέφαλο διακόπτη και περιμένουμε από Γερμανία την λύση που δεν έρχεται ξέρει κανείς τι έχει και τι έγινε τελικά με το αμάξι τις κοπέλας
-
Καλησπέρα Κατερίνα βρήκες άκρη με το αμάξι έχω και εγώ το ίδιο θέμα και μου λένε τα ίδια ακριβώς
-
@sakis1400 said in ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ MERCEDES:
Καλησπέρα Κατερίνα βρήκες άκρη με το αμάξι έχω και εγώ το ίδιο θέμα και μου λένε τα ίδια ακριβώς
Τελικά τι έγινε, έχω και γω το ίδιο πρόβλημα
-
@andreas-2 said in ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ MERCEDES:
ο SAM (φταίει για όλα!)
-
@xeno said in ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ MERCEDES:
ο SAM (φταίει για όλα!)
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά το ακριβώς είναι ο sam;
@xeno said in ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ MERCEDES:
ο SAM (φταίει για όλα!)
Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά τι ακριβώς είναι ο sam;
-
Εμενα παντως μου φαινεται να χρειαζεται αντικατασταση ο αισθητηρας εκεντροφορου.
ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ MERCEDES