-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο και εγώ προχτές παρέλαβα για πες εντυπώσεις υποθέτω το sport plus και εσύ!
-
Ναι το sport plus...εντυπωσιάστηκα απο τα δυναμικά χαρακτηριστικά και το μπλε που διάλεξα πάρα πολύ ωραίο....λιγο πολυ οτι εχουν γραψει και οι αλλοι θα πω το εξής στα λιγα χιλίομετρα που εχω κανει.
εχω οδηγήσει πολύ ακριβότερα αυτοκίνητα και με εντυπωσίασε πραγματικά....είχα focus st to 2007, audi allroad 2.0, ford cmax 180 ps και ενοικιαζόμενα πολλά και διάφορα ...εντυπωσιακό το civic στα δυναμικά χαρακτηριστικά του.
καλορίζικο και σε εσένα (ασήμι παρέλαβες?...είχε ενα για παράδοση μαζί με το δικό μου
με περίμενε και μια μικρή έκπληξη με τις πινακίδες...αρχίζουν απο ΧΕΕ ..νέες πινακίδες Αθήνας μου είπαν
-
από αντιπρόσωπο επαρχίας γιατί ο Σ δεν μου έδινε χρόνο παράδοσης και ζήταγε εξόφληση με την παραγγελία (με 6 μήνες αναμονή!). Το silver metal πήρα και έκανα την ίδια μέρα 500 χιλιόμετρα γιατί μου μπήκε ο γιός Πάτρα οπότε έκανα ένα καλό στρωσιματάκι για να δω και όλα τα καλούδια του μοντέλου στην Εθνική οδό και πραγματικά είναι εντυπωσιακό. Το acc σε συνδυασμό με το lkas έκανα το ταξίδι απίστευτα άνετο. Δεν συζητάω για το πόσο τραίνο είναι στις στροφές ή τη μηχανή του, έχουν γραφτεί πολλά εδώ απλά πρέπει να έμοιαζα χαζός με το μόνιμα ζωγραφισμένο χαμόγελο.
Το μόνο που δεν ξέρω είναι για το τυφλό σημείο είχα διαβάσει κάπου ότι έχει lanewatch ενώ το δικό μου έχει απλά την ένδειξη στον καθρέφτη. Τέλος πάντων λεπτομέρειες να είμαστε καλά να τα χαρούμε για πολλά χρόνια και χιλιόμετρα ακόμα.
ΥΓ
Τα ηλεκτρονικά είναι απίστευτα ειδικά μετά την προσθήκη του hondahack εγκατέστησα και κάποια άλλα καλούδια και απλά σκοτώνει!!
-
και απο μενα παλι καλοριζικο...εμενα ειναι leasing απο την εταιρεια...σε 4 χρονια το επομενο με βλεπω να παιρνω αν κανουν την ιδια δουλεια στην Χοντα
εχει τραφικ cornering alla δεν εχει τις καμερες στους καθρεφτες ....και εγω νομιζα οτι το ειχε...
επισης απο οτι βλεπω το keylees ειναι αυτοματο για την εισοδο στο αυτοκινητο...δεν εχει auto lock away...
-
έχει την επιλογή για auto lock αλλά όντως δεν το είδα και εγώ να δουλεύει ίσως κάτι δεν κάνω σωστά. Γενικά πάντως βρίσκω διαφορές από τα τεχνικά που έχει στο site αλλά η αλήθεια είναι όσο περνάει ο καιρός όλο και κάτι ανακαλύπτεις.
-
ναι ετσι ειναι και εγω δεν το εχω βρει δεν εχω προλαβει καν να διαβασω το βιβλιαρακι....επισης δεν βρηκα να αναφερει τιποτα για στρωσιμο στο βιβλιαρακι...οχι οτι με ενδιαφερει και παρα πολυ καθως ειναι leasing το αυτοκινητο σε 4 χρονια καλα να ειμαστε θα το αλλαξω αλλα παντα προσεχα οτι αυτοκινητο ειχα..
του εκανα σημερα περιπου 100 κμ και ακολουθω την λογικη να δουλευει σε ολο το ευρος των στροφων ο κινητηρας μεχρι τις 4000 και με απαλες κινησεις το κιβωτιο...
-
Καλορίζικα στους νέους ιδιοκτήτες!!!
Είναι σίγουρος ότι θα τα χαρείτε!
Στρώσιμο για 1000 χλμ όχι τέρμα γκάζι και όχι πάνω από 4000 στροφές (αν θυμάμαι καλά). Γράφει το μανιουαλ σχετικά.
-
Εσυ σαγρε τι λεει;;;;
Θυμήθηκες το forum;;;
Ποσα χιλιομετρα εισαι;;; καταναλωση;;;
-
Καλοριζικα παιδια. Αιντε και καμια φωτο!
Θελει 5 μηνες το sport plus ε;
-
Εσυ σαγρε τι λεει;;;;
Θυμήθηκες το forum;;;
Ποσα χιλιομετρα εισαι;;; καταναλωση;;;
Καλά φίλε!
(με κουράζει η νέα μορφή του φόρουμ και δε πολυμπαίνω)
είμαι στα 13.000+ χλμ. και κατανάλωση πρέπει να είμαι στο 8+.
Συνεχίζω να είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και απολαμβάνω κάθε μικρή ή μεγάλη βόλτα!!
Συνεχίζουν να με πλησιάζουν άγνωστοι και να μου μιλάνε για το αμάξι!
Όλα καλά γενικά! Είμαι πλέον Hondaκιας!
Προχθές γυρίζαμε οικογενειακώς κατά τα μεσάνυχτα και περνώντας από ένα δρόμο με πολλές στροφές, η μικρή μου (11 μηνών) ανακατεύτηκε και έκανε εμετό (δεν πήγαινα γρήγορα πάντως...τουλάχιστον ο 'κόφτης' στο κάθισμα του συνοδηγού δε μου είπε τίποτα ) οπότε καθόμουν μέχρι τις 3 το πρωί και καθάριζα το αμάξι και μετά το καθισματάκι της (είχε μπει ο διάλος ο εμετός σε κάθε πιθανή εσοχή!)
-
Καλά φίλε!
(με κουράζει η νέα μορφή του φόρουμ και δε πολυμπαίνω)
+100000 πολύ δύσχρηστο και πολύ κουραστικό..... Και νόμιζα ότι ήμουν περίεργος. Έχω αρχίσει και εγώ και κουράζομαι...
-
Να χαίρεσαι τα παιδακια σου..
Ολα τα μωρακια ετσι κανουν..... κοντινο μου προσωπο εχει πανω απο 30 εμετούς στο αυτοκινητο του....
1 ετους το αυτοκινητο, ετσι;;;;
Αχ, ποιος τυχερος θα το παρει, ως μεταχειρησμενο..ολο αυτο φωναζει μολις μπαινει μεσα.
χαχαχαχ
καλα κανεις ....hondakias ...και μαλιστα ευχαριστιέσαι το αυτοκινητο...
-
Δωστε τπτ feedback παιδες απο ταξιδι αν κανατε. Αξιζει το adaptive dumper στο plus? Ανετο στα ταξιδια; εγνατια εθνικη κτλ
-
ευχαριστώ όλους εύχομαι να τα χαίρεστε και εσείς μαζί με τις οικογένειες σας ( ή με όποιον αλλο (η) τέλος πάντων). Η αναμονή 5-6 μήνες για το plus αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο (ας όψεται η οροφή). Η αλήθεια είναι με το που το πήρα πήγα Πάτρα και πίσω Αθήνα οπότε έκανε ένα πρώτο στρωσιματάκι. Απο εντυπώσεις απλά μια κουβέντα...άφωνος. Ίσως το πιο άνετο ταξίδι που έχω κάνει. Το acc απλά άπαιχτο μαζί με το lkas λες και οδηγείς αυτόνομα. Οι επιταχύνσεις του από άλλο πλανήτη οι αναρτήσεις του τέλεια ρυθμισμένες τόσο άνετες όσο πρέπει και όσο σκληρές χρειάζεται για να σου δίνει απόλυτη ασφάλεια σε στροφές που με άλλα αυτοκίνητα θα έπαιρνα με λιγότερα χιλιόμετρα. Να είναι ειλικρινής ανέβασα λίγο σε μια ευθεία έφτασε 210 και το ένοιωθα σαν τραίνο στο δρόμο δεν έφυγε εκατοστό. Κανένας θόρυβος ή συντονισμός καμία αστοχία και εγώ με ένα ηλίθιο χαμόγελο μόνιμα στο πρόσωπο.
Το active δεν το έχω δοκιμάσει θέλει πιο στροφάτο δρόμο κάτι που θα γίνει σύντομα πάντως και θα μεταφέρω εντυπώσεις.
Ειλικρινά το forum με βοήθησε πάρα πολύ σίγουρα με έκανε να μην έχω καμιά αμφιβολία όταν το παρήγγειλα και σίγουρα έμαθα αρκετά για το αυτοκίνητο πριν καν το οδηγήσω. Παρότι το προηγούμενο ήταν ενα mercedes 180 και έχω και ενα volvo το honda δείχνει μια κατηγορία επάνω σε όλα. Εξοπλισμό, οδηγική συμπεριφορά, κινητήρα, άνεση. ¨οπως πολλοί εδώ ψάχνω ευκαιρία να οδηγήσω είχα πολλά χρόνια να το πάθω αυτό (παλιμπαιδισμός μάλλον) αλλά σε τελική αυτό δε ζητάμε από τα καθημερινά μας πράγματα?
-
μπράβο που χαίρεσαι το αμάξι σου. Και εγώ τα ίδια νιώθω!
Πριν το πάρω οδήγησα όλη την αγορά και πραγματικά τέτοιο πακέτο δε βρίσκεις!
Προσωπικά πιστεύω ότι μόνο αν περάσεις τα 40-45 χιλιάρικα και πας σε Giulia ή BMW 3άρα μπορείς να αναβαθμιστείς!
-
οπως εγραψα και σε προηγουμενο post η ολιγοημερη συμβιωση με το αυτοκινητο με εχει ενθουσιασει εχοντας περασει απο τα χερια μου ενα Focus ST 2007 και ενα Audi Allroad 2012. Στα δυναμικα χαρακτηριστικα και στην οδηγικη αισθηση δεν τιθεται θεμα συγκρισης με το audi πραγματικα και αυτο κοστιζε 45.000. Οσο αφορα το Focus ST (225hp) ειναι ειναι μεγαλη η κουβεντα...
Επισης εχω νοικιασει λογο δουλειας για ταξιδια επαρχια διαφορα αυτοκινητα...οπως Peugeot 3008 diesel (δεν τιθεται θεμα συγκρισης), Αudi q5 του 2018 2.0 tdi επισης δεν μου αρεσε (φοβερη ποιοτητα καμπινας..ειχε και πανω απο 15.000 εχτρα πανω) και αλλα.Μαζι το focus (το οποιο ειχα αναβαθμισει σε 280 αλογα) ειναι οτι καλυτερο εχω οδηγησει . Αυτα για τις πρωτες 5 μερες που το εχω στην κατοχη μου στην συνεχεια θα δουμε γιατι παιζουν ρολο πολλα στην συμβιωση με ενα αυτοκινητο. Η λειτουργια των αμορτισερ στην sport επιλογη απο τον διακοπτη στο Sport plus πραγματικα απογειωνει την συμεριφορα του αυτοκινητου σε στριφτερα κομματια, πραγματικα αξιζει κατα την γνωμη μου η εκδοση.
(Δεν εχουν τα κλιπτσακια εγκατεστημενα για τα πατακια, τα εχουν στο ντουλαπακι να τα εγκαταστησει ο ιδιοκτητης...πρωτη φορα το βλεπω σε αυτοκινητο αυτο .
-
Αυτοκινηταρα εχετε.....
το εχω γραψει πολλες φορες....να το χαρείτε με τη ψυχη σας
-
(Δεν εχουν τα κλιπτσακια εγκατεστημενα για τα πατακια, τα εχουν στο ντουλαπακι να τα εγκαταστησει ο ιδιοκτητης...πρωτη φορα το βλεπω σε αυτοκινητο αυτο .
Να πας στην αντιπροσωπεία/σερβις να στα βάλουν όπως έκανα και εγώ. Όχι πως είναι τίποτα δύσκολο δηλαδή!
-
Να χαίρεσαι τα παιδακια σου..
Ολα τα μωρακια ετσι κανουν..... κοντινο μου προσωπο εχει πανω απο 30 εμετούς στο αυτοκινητο του....
1 ετους το αυτοκινητο, ετσι;;;;
Αχ, ποιος τυχερος θα το παρει, ως μεταχειρησμενο..ολο αυτο φωναζει μολις μπαινει μεσα.
χαχαχαχ
Ευχαριστώ για τις ευχές!
Ήταν ο πρώτος εμετός σε αμάξι μου και μου κακοφάνηκε...
Εννοείται βρε ότι το έκανα λαμπίκο! Δεν υπάρχει ούτε μόριο εμετού πλέον. Αλίμονο! Ειδάλλως ήμουν ικανός να το πουλήσω κατευθείαν και να το ξαναπάρω καινούργιο...χεχεχε
-
Και εμένα χύμα ήταν μου τα έβαλαν πριν το παραλάβω τους το ζήτησα δηλαδή και τα τοποθέτησαν. Πήγαινε στο Σ 10 λεπτά υπόθεση είναι
Νέο Honda Civic 2017