-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Κιλκισίου με Περδίκα;;;Μπα καμία σχέση...
Εντάξει τα παραλέω λίγο (ήταν κομμάτι τσιμέντο από μπαλκόνι) και ευτυχώς το αυτοκίνητο μπορούσε να κινηθεί. -
την ζαρτινιέρα μάλλον την έριξε στο ροβερ ο ίδιος ιδιοκτήτης αφού πάρκαρε από κάτω κεντράροντας προσεκτκά
το χετε οδηγήσει
-
Ασχετο αλλα ποσο παίρνουν κατα μ.ο. τα ταξι απο αεροδρόμιο μέχρι κέντρο (τουμπα π.χ) πάνω κάτω??
-
δεκα ευρω επαιρναν με τις παλιες ταριφες. εκανα ενα φεγγαρι στου κουμπαρου μου του γερμανου. τωρα για τουμπα εισαι στα 13-15 περιπου. με βαλιτζα φανταζομαι.
-
EE ναι μια Ε class τη γεμίζουμε άνετα
θενκς παντως
-
Αλλάζουν τα πλάνα για μετρό και περιφερειακή
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ζαρντινιέρα ήτανΓι'αυτό ρώτησα! Κατέβαινα για να πάω στη στάση και είδα το ..*οικολογικό *ρόβερ. Χωρίς ταινίες γύρω, χωρίς τίποτα, κόσμος προσπερνούσε και όλα κανονικά.
Κοίταξα πάνω στο μπαλκόνι. Απ'ότι θυμάμαι ήταν ..'άφτερμάρκετ' ( ) η ζαρντινιέρα, στο υπόλοιπο μπαλκόνι είχαν ακολουθηθεί πιο συμβατικές λύσεις..:lol:
Πόσο έξυπνος ήταν αυτός που κρέμασε από το μπαλκόνι του αυτή τη τεράστια ζαρντινιέρα;Αστέρι..
-
Γειτονάκι είσαι; Παρουσιάσου ευθύς αμέσως!
-
ειδε κανεις το κουφο τρακαρισμα στο 424 σημερα το μεσημερι
στην Εγνατια ενας ερχομενος απο δυτικα, μπηκε στο αντιθετο ρευμα, στην εσοχη που περιμεναν αμαξια για να στριψουν αριστερα κατω στην Καυταντζογλου, καθαρα μετωπικα στουκαρε με τον πρωτο στην ουρα...
πετυχα το σκηνικο αφου ειχε γινει, το πως ειναι αξιο αποριας
-
Έπαθε vertigo μάλλον στην καμπή από το φανάρι του μακεδονια
-
Ήμουν! Όταν ήμουν στους πολ.μηχ. μέχρι το '09.
Τώρα είμαι βόλο.
-
Ο χρήστης Corsasport έγραψε:
δεκα ευρω επαιρναν με τις παλιες ταριφες. εκανα ενα φεγγαρι στου κουμπαρου μου του γερμανου. τωρα για τουμπα εισαι στα 13-15 περιπου. με βαλιτζα φανταζομαι.just for the record 18 με πήρε τελικά, 13 έγραψε ταξίμετρο και τ άλλα ειπε για αεροδρόμιο κ πράγματα!
-
18;;;;;;;;;;
Και δεν πήγες να δηλώσεις στην ασφαλιστική σου τη ληστεία;
-
τι ωρα εγινε αυτο?
-
Μεσημεράκι! Γιαυτο δεν παίρνω κ ποτέ ταξί! Ειχε καμιά 5 χρόνια να πάρω κ θυμάμαι απο τοτε χρέωναν υπερβολικά πολλά (απο τοτε 12-14 ευρα)! Παλη για Αεροδρόμιο-Διαγόρα με Λαμπράκη!
Δε με νοιάζει κ πολυ γιατι μιας κ ειναι η επιλογή τους να χρεώνουν τοσο όποτε ειναι κ επιλογή μου να μην με ξαναδούν τα επόμενα 10 χρονιά εκτως απρόοπτου!
-
ενδεικτικα περσι με βραδινο απο αεροδρομιο-περαιβου μου χε παρει 16,5 που ηταν 'νορμαλ', νομιζω οτι σε σκισε για μεσημερι
το αεροδρομιο εχει γινει πηγη χρηματων για τα ταξι γιατι δινει αρκετα λεφτα με λιγο κοπο και οι αλλες πιατσες δε παλευονται...φυσικα γινεται και ο κλεψας του κλεψαντος ειδικα σε ατομα που δε πολυκαταλαβαινουν τις χρεωσεις...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ζαρντινιέρα ήταν
Μήπως του το κάνανε επίτηδες για να μην ξαναπαρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιό τους;;
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ενδεικτικα περσι με βραδινο απο αεροδρομιο-περαιβου μου χε παρει 16,5 που ηταν 'νορμαλ', νομιζω οτι σε σκισε για μεσημεριτο αεροδρομιο εχει γινει πηγη χρηματων για τα ταξι γιατι δινει αρκετα λεφτα με λιγο κοπο και οι αλλες πιατσες δε παλευονται...φυσικα γινεται και ο κλεψας του κλεψαντος ειδικα σε ατομα που δε πολυκαταλαβαινουν τις χρεωσεις...
Καλα το οτι με έκλεψε το μυριστικα στο 1 δευτερολπετο! Γιαυτο ρώτησα πρώτα εδω μεσα για το μ.ο τιμών! Δηλαδή 13 έγραψε το ταξιμετρο και 5 ευρα χρέωσε για αεροδρόμιο και πράγματα!
Νεξτ ταιμ π.χ φιλαράκι κ του κερνάς κ ενα ποτάκι οποτε ολοι κερδισμένοι!
-
Υπάρχει εξτρά χρέωση από και προς αεροδρόμιο. Στην οποία μέσα ήταν οι βαλίτσες. Πλέον χρεώνουν ΚΑΙ το αεροδρόμιο ΚΑΙ την ΚΑΘΕ βαλίτσα χώρια.... Πάλι όμως είναι πολύ φθηνά σε σχέση με εξωτερικό...
-
Για τους ξενους οι δικες μας χρεωσεις ειναι φθηνες για εμας ομως ειναι παντου ακριβα.Το χουν παραγ@μησει παντως,προσπαθουν να βαλουν σε οτιδηποτε χρεωση,καλα να παθουν ομως!!!Πολυ χαιρομαι οταν βλεπω ουρες απο ταξι να περιμενουν ωρες στις πιατσες για να παρουν πελατη.
Posts προς Θεσσαλονικείς