-
Μια απορια γιατι δεν αγοραζετε απο τον παραγωγο κατευθειαν ελαιολαδο ???55-60 ευτω το 17κιλο (αγουρλαιο) αριστης ποιοτητας .Μπορω να σας φερω σε επαφη με 2-3 απολυτου εμπιστοσυνης μου κ ειμαι σιγουρος θα γινουν κ δικη σας
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Μια απορια γιατι δεν αγοραζετε απο τον παραγωγο κατευθειαν ελαιολαδο ???55-60 ευτω το 17κιλο (αγουρλαιο) αριστης ποιοτητας .Μπορω να σας φερω σε επαφη με 2-3 απολυτου εμπιστοσυνης μου κ ειμαι σιγουρος θα γινουν κ δικη σαςΔεν κερδιζεις τιποτα απο λεφτα,στο πουλαει παραπανω απο οσο το πουλαει σε χονδρεμπορους και δεν υπαρχει καμια εγγυηση για την ποιοτητα.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
πλην ομως απο την εταιρεία που το όνομα της εμφανιζεται συνεχώς στά σκάνδαλα με τα ηλιέλαια!ποια είναι αυτή η εταιρία και ποιους άλλους προμηθεύει? σε τι σκάνδαλο αναφέρεσαι?
sorry αλλά δεν έχω ακούσει κάτι, εάν υπάρχει κάποιο διαφωτιστικό λινκ ρίξτε το. -
Εταιρεία ΚΟΡΕ
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&a ... 07888&ct=1
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μια απορια γιατι δεν αγοραζετε απο τον παραγωγο κατευθειαν ελαιολαδο ???55-60 ευτω το 17κιλο (αγουρλαιο) αριστης ποιοτητας .Μπορω να σας φερω σε επαφη με 2-3 απολυτου εμπιστοσυνης μου κ ειμαι σιγουρος θα γινουν κ δικη σας
Δεν κερδιζεις τιποτα απο λεφτα,στο πουλαει παραπανω απο οσο το πουλαει σε χονδρεμπορους και δεν υπαρχει καμια εγγυηση για την ποιοτητα.
Αν πας σε συνεταιρισμό και όχι σε 'παραγωγό' μέσω γνωστού-μέλους του συνεταιρισμού, παίρνεις το λάδι σε χαμηλότερη τιμή από τη λιανική, ίσως και από τη χονδρική. Η ποιότητα είναι δεδομένη, αφού και τα μέλη του συνεταιρισμού το ίδιο λάδι τρώνε.
-
Και σε λιοτριβι αν πας το αγοραζεις επιτοπου.Πολλοι πληρωνουν με ποσοτητα λαδιου το πατημα.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εταιρεία ΚΟΡΕhttp://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&a ... 07888&ct=1
μερσί.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και σε λιοτριβι αν πας το αγοραζεις επιτοπου.Πολλοι πληρωνουν με ποσοτητα λαδιου το πατημα.Αυτο θελει προσοχη, γιατι για τα ιδιωτικα πολλα ακουγονται .
Μανο ,για μελη συνεταιρισμου εννοουσα κ εγω κ η τιμη ειναι 2,5 **το κιλο **κ οχι το λιτρο που πουλαει το sm κ μπορει να γινει οξυμετρηση παρουσια σου αν το επιθυμεις .Η παραγγελια κ παραδοση κατ οικον επιβαρυνεται .
-
Μια απορια γιατι δεν αγοραζετε απο τον παραγωγο κατευθειαν ελαιολαδο ???55-60 ευτω το 17κιλο (αγουρλαιο) αριστης ποιοτητας .Μπορω να σας φερω σε επαφη με 2-3 απολυτου εμπιστοσυνης μου κ ειμαι σιγουρος θα γινουν κ δικη σαςΑυτό κάνω τα τελευταία 5 χρόνια, που έμπλεξα με Μανιάτισσα
Πολύ καλό λάδι (που πολλές από τις ελιές τις μάζευα με τα χέρια μου )
-
Οι χαλεποί καιροί ξαναέφεραν στο ΣΜ τους πελάτες για ψώνια , με χαρτάκι ανά χείρας με τα είδη που πρέπει να αγοράσουν.
Είχα καιρό να το δώ και το πρόσεξα τελευταία 5-6 φορές.
Και μάλιστα απο νέους ανθρώπους, που προφανώς δεν έχουν ακόμα Αλτσχάιμερ
Αυτό σημαίνει ότι τα περιττά είδη έχουν πλέον ξεχαστεί και βγαίνει προυπολογισμός αγορών-εξόδων.
Οχι βέβαια ότι ειναι κακό αυτό, το αντίθετο θα έλεγα, αρκεί βέβαια να φτάνουν τα χρήματα για να δουλέψει το τσουκάλι! -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Οι χαλεποί καιροί ξαναέφεραν στο ΣΜ τους πελάτες για ψώνια , με χαρτάκι ανά χείρας με τα είδη που πρέπει να αγοράσουν.
Είχα καιρό να το δώ και το πρόσεξα τελευταία 5-6 φορές.
Και μάλιστα απο νέους ανθρώπους, που προφανώς δεν έχουν ακόμα Αλτσχάιμερ
Αυτό σημαίνει ότι τα περιττά είδη έχουν πλέον ξεχαστεί και βγαίνει προυπολογισμός αγορών-εξόδων.
Οχι βέβαια ότι ειναι κακό αυτό, το αντίθετο θα έλεγα, αρκεί βέβαια να φτάνουν τα χρήματα για να δουλέψει το τσουκάλι!Οταν η συζυγος θελει 50 πραγματα απο το supermarket,τοτε αν δεν εχεις λιστα κινδυνευεις απο την παντόφλα.
-
Και η μανα μου παει στο σουπερ με χαρτακι χροοοονια τωρα αλλα αλοιμονο αν ξερει μια τιμη! χαχα..
Σιγουρα εχει λογικη αυτο που λεει ο dbekos..Περσυ που εμενα μονος μου ειχα παει γενικα ελαχιστες φορες σουπερ μαρκετ γιατι οσες πηγα ελεγα να παρω το ενα να παρω το αλλο για τη λιγουρα να παρω το πιο περα αρωματικο κερι για ατμοσφαιρα και εφτανε ο λογαριασμος 100 για πλακα...! Οποτε μετα το εκοψα και πηγανα μονο για τα απαραιτητα...
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Περσυ που εμενα μονος μου ειχα παει γενικα ελαχιστες φορες σουπερ μαρκετ γιατι οσες πηγα ελεγα να παρω το ενα να παρω το αλλο για τη λιγουρα να παρω το πιο περα αρωματικο κερι για ατμοσφαιρα και εφτανε ο λογαριασμος 100 για πλακα...! Οποτε μετα το εκοψα και πηγανα μονο για τα απαραιτητα...
Ένας κανόνας είναι να πηγαίνεις στο σούπερ-μάρκετ χορτάτος (να μην πεινάς)...
Ενας ειναι ο κανονας ,να κανετε τις αγορες σας απο τον Σκλαβενιτη ,φρεσκοτατα φρουτα κ λαχανικα, σε πολυ καλες τιμες χωρις αυξησεις στα αλλα προιοντα .Πανσετα κ κοτοπουλο καλοψημενα για λυση εκτακτης αναγκης .
-
Περσυ που εμενα μονος μου ειχα παει γενικα ελαχιστες φορες σουπερ μαρκετ γιατι οσες πηγα ελεγα να παρω το ενα να παρω το αλλο για τη λιγουρα να παρω το πιο περα αρωματικο κερι για ατμοσφαιρα και εφτανε ο λογαριασμος 100 για πλακα...! Οποτε μετα το εκοψα και πηγανα μονο για τα απαραιτητα...
Ένας κανόνας είναι να πηγαίνεις στο σούπερ-μάρκετ χορτάτος (να μην πεινάς)...
Ενας ειναι ο κανονας ,να κανετε τις αγορες σας απο τον Σκλαβενιτη ,φρεσκοτατα φρουτα κ λαχανικα, σε πολυ καλες τιμες χωρις αυξησεις στα αλλα προιοντα .Πανσετα κ κοτοπουλο καλοψημενα για λυση εκτακτης αναγκης .
+1
Επίσης ο Σκλαβενίτης είναι από τα λίγα SM που σε όλους τους διαδρόμους συναντάς υπαλλήλους και δεν τους ψάχνεις με το κυάλι. Ελληνικές επιχειρήσεις που απασχολούν πολλά άτομα (χωρίς ανούσιες περικοπές στις θέσεις) πρέπει να τις στηρίζουμε.
-
delete
-
Μόνο Σκλαβενίτη πάω (πλην έκτακτων περιπτώσεων), το έχω ξαναγράψει.
Αυτό που με παραξενεύει είναι το ότι (α) δεν διαφημίζεται ποτέ , (β) η ιστοσελίδα του είναι 'υπό κατασκευή' από τον καιρό της PSTN 32Kbps. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μόνο Σκλαβενίτη πάω (πλην έκτακτων περιπτώσεων), το έχω ξαναγράψει.
Αυτό που με παραξενεύει είναι το ότι (α) δεν διαφημίζεται ποτέ , (β) η ιστοσελίδα του είναι 'υπό κατασκευή' από τον καιρό της PSTN 32Kbps.Αντι να ξοδευει πακτωλους χρηματων σε promotion, κρατά τα λεφτά στο ταμειο.
Αν εισαι φτηνος και καλος,ο κοσμος θα ερθει.
Και ο Σκλαβενιτης θα ελεγα οτι ειναι και απο τα δυο. -
Καλά η διαφήμιση, αλλά μια μαμωσελίδα και η συντήρησή της κοστίζει ελάχιστα για τέτοια επιχείρηση. Βασικά, ας είχαν τουλάχιστον ένα στάνταρ πραγματάκι με τις διευθύνσεις/τηλέφωνα των καταστημάτων, καμιά φωτό, καμιά κουβέντα για τα marata, τέτοια...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλά η διαφήμιση, αλλά μια μαμωσελίδα και η συντήρησή της κοστίζει ελάχιστα για τέτοια επιχείρηση. Βασικά, ας είχαν τουλάχιστον ένα στάνταρ πραγματάκι με τις διευθύνσεις/τηλέφωνα των καταστημάτων, καμιά φωτό, καμιά κουβέντα για τα marata, τέτοια...+1 για αυτό. Σε άλλα ΣΜ βλέπεις κατάλογους προϊόντων, παραγγέλνεις online κλπ. Ένα στοιχειωδώς λειτουργικό site είναι απαραίτητο.
Και κάτι για την εξυπηρέτηση στο συγκεκριμένο ΣΜ. Λέγεταιότι οι υπάλληλοί του είναι οι πιο καλοπληρωμενοι, σε σύγκριση τόσο με άλλα ΣΜ, όσο και με αλυσίδες εμπορικών καταστημάτων, γενικότερα.
Σούπερμαρκετ